2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737683 بازدید | 44694 پست
سلام دوستان پست هاتون خیلی مفید بود برام، خیلی خوبه که وقت میذارید و تایپ میکنید. دیشب عروسی بودیم ...

فکر میکردم دوره این کارا تموم شده،،اخه ی زمانی مد بود مثلا وسط عروسی میرفتن هی لباس عوض میکردن🤦🤦خداروشکر اون زمان هم ما اینکارو نمیکردیم 

ب نظر من شما بهترین کارو کردین.میریم عروسی ک لذت ببریم ببینیم برقصیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروزنوبت دوتا کابینت آشپزخونه بود.مقداری آرد برنج داشتم تاریخ انقضا گذشته بود دور ریختم.یه سر وسامونی به حبوبات دادم.کابینت شوینده ها خلوت ومرتب.

یه کم ترنجبین با نبات خوردم.

شامپو وماسک کراتین ام تاریخ انقضا گذشته بود دور ریختم.

من خروجی گذاشتم همسرم باز دیشب سه تا ورودی شیشه داشت.

شادی صدام کنید

در مورد عرقیجات ما فقط گلاب داریم اونم برای کیک و دسرای من.این نعنا ورازیانه اقوام سر نوزادیش دخترم گفتند بگیر که دوتا شیشه رازیانه ویه شیشه عرق نعنا اضافه است باید بخورم تموم شه.

یه دامن جین دارم که مد پایدار از تاپ تا کت با همه چیز سته شب مهمونی دعوتم الان با یه شومیز پوشیدم خوشبختانه ست شد.فقط حیف شال یا روسری مناسب ندارم دیگه مجبورم از اینایی که دارم استفاده کنم

شادی صدام کنید
سلام دوستان پست هاتون خیلی مفید بود برام، خیلی خوبه که وقت میذارید و تایپ میکنید. دیشب عروسی بودیم ...

به نظرم من با حوصلگی نیستش.

با عرض معذرت بیشتر خودنمایی هست،اینکه نشون بدن چقدر لباس دارن،لباسهاشون چقدر متنوعه

توی گفتگوهای عامیانه بالاخره برای کسی سوال پیش میاد چه لباس قشنگی ازکجا گرفتین؟دیگه بعد تعریف و تمجیدها سروع میشه که لباس فلان هست و بهمان از فلان مزون یا از شهر فلان

من اصلا نمیپسندم

تازه ی اخلاقی از بعضیا دیدم از نزدیکان خودم حتی یه لباس میخرن مثلا ۸۰۰ تومن وقتی کسی میپرسه چقدر میگن ۱۵۰۰ خریدمش

خب چرا؟؟

که طرف مقابل بگه وای چقدر هزینه کرده برای لباس

من همیشه راستشو میگم،یا شایدم من اشتباه میکنم به همه نباید راست گفت،درهر صورت راستشو میگم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

شاید ده سال پیش منم اینجوری بودم... ولی دیدم پول بیخود دارم خرج میکنم... همش هم تو پرو ... با هر پرو هم ارایش و مو میریخت بهم ... ساک همراه هم بماند به چه بزرگی و استرس اینکه کجا بزارمش . و اینکه لباس های داخلش چروک بشن یا نشن .... قبل از عروسی هم انقدر بدو بدو داشتم که روز عروسی خسته بودم و نمی چسبید ....

ولی الان یه لباس که اونم از خونه میپوشم . حتی گاهی کیف هم نمیبرم 😁... خیلی هم راحت و بدون خستگی و دردسر ... 

اینجوری هر جشن و مهمونی خیلی راحت به خودم میرسم . و توی جشن واقعا بهم خوش میگذره ... 

خودآزاری دارن؟

اصلا خودتون رو با اینجور آدمها قیاس نکنید

این خانواده ها هم خودشون رو اذیت میکنن هم بچه هاشون رو

چرا باید توی جشنی که برای بچه فقط خوشگذرونی هست فکر لباس و کفش عوض کردنش باشیم 

اگر کثیف بشه بله احتیاجه من بچه هام که کوچیک بودن همه جا و  همیشه همراهم از سرتا نوک پا لباس اضافه داشتم 

ولی اگر کثیف نشده دلیلی نداره تعویض بشه

فکرتون رو درگیر نکنید

ققنوس
من آشپزخونه م کشو نداره برای همین یه کابینت رو انجام میدم که با شما توی چالشتون باشم اگر شد یخچال ...

کابینت تخلیه شد تمیز شد خروجی از نظر من داره ولی از نظر همسرم اصلا (دو تا لیوان مسی  همسرم خریدن که برای ما کاربردی نبود . با کسی همراه شدن به وسوسه ایشون خریده بودن و حالا نمیتونن قبول کنن خریدشون درست نبوده)

یخچال کامل خالی شد طبقه ها رو شستم و خشک کردم

داخلش رو فقط دستمال نم دار کشیدم چون تمیز بود

طبقه ها رو گذاشتم سرجاش و دوباره چیدم

دو تا ظرف گلاب داشتیم یکیش یذره داره دوباره خریده بودیم اون یذره رو گذاشتیم بیرون که زودتر یکاریش کنم

یکم از پنیر هوا گرفته بود رنگش زرد شده بود ریختم دور و به خودم یادآوری کردم که همیشه پنیر رو توی ظرف در دار بذارم تا هوا نگیره

ممنون از دوستی که پیشنهاد چالش دادن

ققنوس

سلام دوستان:یه قوری رفت خروجی،یکی گفت لباسایی که سایزم نیست رو میتونه برام بفروشه حالایه سری لباس وکیف یه کفش دادم ببینم میفروشه یانه (واقعاتمیزونو بودن دیگه سایزم نیستن فقط)اگه بفروشه بازم میدم که بفروشه باپولش میرم مانتو میخرم 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

نمی‌دونم چرا خندم گرفت😂🚶🏿‍♀️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil