2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44694 پست
من پذیرفتم که لیلی دیلی بلاگره وپذیرفتم شااااید قبل از عکس گرفتن از سینک کلی متعلقاتش جمع می کنه که ...

موافقم ‌‌. من یه مدت خیلی اشتباه برداشت میکردم که مثلا لیلی یه مینمالیسته و من باید تلاش بکنم شبیه ش بشم بدون اینکه در نظر بگیرم من دو تا بچه دارم سالی یکبار مهمون سی نفری گاهی دورهمی و.... یعنی یه جورایی جو گیرانه فکر میکردم بعد مونده بودم چجوری عملی کنم. الان دیگه با تجربه دوستانی مثل شما راه و چاهو یادگرفتم تا حدودی . 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دقیقا تو این جامعه مصرف گرا دچار سردرگمی میشیم من شاغلم  دو تا بچه زیر ۶ سال دارم از لباسای پ ...

دقیقا من همیشه اینچیزا تو تصورم هست،میگم اگر کسی بیاد خونمون چون قبلنا ماکسیمالیست بودم حالا ببینه خونم شده یه فرش و یه میزتلوزیون و میزش حتما جا میخوره و بعد وقتی تو جمعی باشن اسم میبرن و میگن فلانیم هیچی نداشت تو خونش!😁

منم سرزنش شدم دقیقا بخاطر اینکه لباس های پسربزرگمو تن پسرکوچیکم کردم،ولی خب مهم خودمم

این منم که به فردای وسیله و لباسی که میخرم باید فکر کنم.

تنها خریدنو دور انداختنش نیست.خودمو مسئول زباله ای که وارد طبیعت میکنم میدونم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر من شصت و هفت سالشه از سن کم مینیمالیست بوده من سی و پنج سالمه و یادم نمیاد جز سبک مینیمال زند ...

خدتبهشون سلامتی بده عزیزم.

من مامانم ماکسیمالیسته واقعا احساس خفگی میکنم تو خونشون از حجم خرت و پرت.

وقتی یه عمری تو این وضع زندگی کردیم و ارامش نداشتیم،دیگه نمیخوام برگردم به همون دوران

خرید کردن ادمو شاد میکنه ولی فقط چند لحظه چند ساعت یا نهایتا چند روز

اون فضایی ک اشغال میکنه و انرژی ای که صرف نگهداری ازش میشه یه عمر با ادمه.

انشالله هیچ وقت پشیمون نشیم از این سبک

در نهایت بهترین شیوه زندگی داشتن حال خوبه

ایا شما با کمتر داشتن وسایل و خونه خلوت حالت خوبه؟ همین روش برات بهترینه

ایا شما با بیشتز داشتن وسایل و خونه شلوغ حالت خوبه ؟؟ همین روش برات بهترینه

امروز نوبت پنتری بود تا دوتا قفسه با لوازم شون دستمال کشیدم ومرتب کردم همسرم کلی شیشه نگه داشته برای ...

ما نعنا تو خونه همیشه چند تا شیشه داریم برای درد معده ودرد شکم عالیه هر وقت هر کدومموم معده یا شکم درد داشتیم میخوریم و سریع خوب میشه ولی تا حالا رازیانه وترنجبین نخریدم

بارها دیده شده بلاگر ها چیزی رو نشون میدن درست برخلاف چیزی که هستن در کل بت سازی درست نیست قبلا ت ...

این کامنتتون منو یاد این حدیث انداخت: 

رسول الله (ص): سه چیز ،نجات بخش و رستگاری آفرین است.و [پیامبر] سومین را ذکر کرده ،فرمود: رعایت اعتدال در حال توانگری و تنگدستی

هر چقدر نگاه میکنیم میبینیم بهترین روش اعتدال هست تو همه چیز:خوردن، خوابیدن ،لباس پوشیدن، خرج کردن ،حرف زدن و...😄

عادت چی مثلا؟عادتی ندارم واقعا😂

یه عادتی که دوست داری تو خودت ایجاد کنی بگو. بهت بگم چیکار کنی.

ایجاد عادت واقعا معجزه میکنه

من دوتا عادت کنار ظرف شستن درنظر گرفتم. 

بکیش گذاشتن وسیله های سرگردون سرجاش که همش انجام میدم. تقریبا داره عادتم میشه.

دومی دستمال کشیدن همش یادم میره. ولی خب بازم تلاشمو میکنم.💪

آفرین. 👌👏👏👏👏👏 منم ۱طبقه رو تمیز کردم چالش امروز ۱ کشوی آشپزخونه

هم تمیز کنین هم اگر خروجی داشت اینجا بگین.

هم بقیه انگیزه میگیرن هم خونه شما مرتب میشه

آفرین. 👌👏👏👏👏👏 منم ۱طبقه رو تمیز کردم چالش امروز ۱ کشوی آشپزخونه

من آشپزخونه م کشو نداره

برای همین یه کابینت رو انجام میدم که با شما توی چالشتون باشم

اگر شد یخچال هم انجام میدم امروز که هماهنگ بشم باهاتون

ققنوس

سلام دوستان پست هاتون خیلی مفید بود برام، خیلی خوبه که وقت میذارید و تایپ میکنید.

دیشب عروسی بودیم یه بنده خدایی هست هر وقت ببینیمش انگار رفتیم شو لباس همش در حال لباس عوض کردن و نشون دادن لباسهای جدید هستن.دیشب هم فک نمیکردم حوصلشون باشه تو عروسی هم ،اما دیدم که بله لباسهای بچه ها عوض شد

راستش یکم دودل شدم گفتم شاید من دارم راه رو اشتباه میرم که همه وسایلمون لباسهای تنمون بود و یه کیف جمع و جور که شامل شیرخشک و فلاسک آبجوش پسرم، شیشه شیر،پوشک و زیرانداز تعویض (پارچه نازک برداشتم به خاطر اینکه مجبور نشم ساک بردارم) و دستمال مرطوب(دوتا دونه گذاشتم تو پلاستیک که جای کم بگیره) و دستمال کاغذی و بطری آب واینم بگم شهرستان بودیم . حتی کفش بچه هم متناسب با لباسش عوض کردن

نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم و کم حوصله هستم اما ایشون باحوصله تر