2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738482 بازدید | 44696 پست
من گوش دادم عزیزم عالی بود ممنون به موضوع تاپیک هم ربط داشت 😍 مال دنیا نشود سد ره مرگ کسی گیرم ای ...

خیلی عالیه اهنگش انگار ب ادم تلنگر میزنه.

همین یه تیکه ش هم خیلی قشنگه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
[QUOTE=316051004]خانما در کنار خروجی راجب تمیزکاری هاتونم بیشتر بگید من تو این مورد ضعیفم، میخوام ای ...

ماشالله عزیزم خدا قوت بهتون بده معلومه خیلی تمیزی.

یه نکته بگم در رابطه با تمیز کردن در ورودی ک اشاره کردین،

من تا حالا کسی رو ندیدم در وردی رو دستمال بکشه

بعضی ساختمون ها میرم درب ورودی پر از لک چربی و جای انگشت اصلا نمای خوبی نداره.

حالا شاید بعضی ها اینکارو بیهوده بدونن ولی تمیزی داخل خونه از همون جلوی در معلوم میشه.

ما پارسال اسباب کشی کردیم این خونه درب وردی به حدی کثیف بود که مات شده بود وقتی سه بار با شوینده قوی تمیز کردم فهمیدم در براقه.

ماهی یکبارم تمیز بشه کافیه ب نظرم.ولی خودم هفتگی تمیز میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انروز نوبت کند دیواری ها وکشوها بود ولی دست نزدم چون مرتب بودند.ورودی/خروجی نداشتم.من عاشق کتابم وتق ...

چه خوب که انقدر به چیزای کوچیک دقت میکنین.

من خیلی خوشم میاد از پست های شما،گاز اینکه به مسائل زندگی توجه خاصی دارین برام خیلی جالبه.

ماشالله عزیزم خدا قوت بهتون بده معلومه خیلی تمیزی. یه نکته بگم در رابطه با تمیز کردن در ورودی ک اشا ...

سلامت باشی گلی♥️🌹خودموخسته نمیکنم بینش استراحت میکنم،مثلا من عیدا اصلا خونه تکونی نمیکنم چون همیشه خوردخوردتمیزمیکنم این سری قبل زایمان یه خونه تکونی اساسی کردیم دیگه حالاحالانیازی نداریم وتمیزه،همه ی کنج منجا رو دستمال میکشم واقعا حس سبکی وراحتی بهم دست میده.کلیدپیریزارو هم دستمال میکشم.در اتاقم همینطور.وقتی خوب از وسایلمون مراقبت کنیم هم لذتش رومیبریم هم نیازی نیست زودی براشون هزینه کنیم...من اینطوری حس میکنم برکت دارترمیشه زندگی.😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پسرخاله من بوتیک زنونه داره و بامن قیمت خرید حساب میکنه و من سه چهارساله که مدام ازش خریدکردم و الان ...

اگه طوری هستن که زودی ازمدنمیفتن نیگه دارچراهزینه کنی بعدا.

و یکی دیگه اینکه من واقعا برام مهمه که وسایل مرتب باشه و بشه هرچیزیو بی دردسر هروقت نیاز داشتی بدون ...

دقیقا👌👌👌منم این سری راحت شدم خداخیربده اعضای این تاپیک رو🤲🤲🤲

دوستان به بچه هامون هم آموزش بدیم خیلی خوبه اینطوری این سبک رواج پیدامیکنه ما،مادرا نقش مهم وتاثیرگذاری میتونیم داشته باشیم عاشق این سبکم خیلی چیزا رو توخودش داره ازچشم وهم چشمی جلوگیری میکنه...ازبی هدفی...از بی برکت شدن پول...دیروز رفتیم بازاربرا پسرم دودست لباس خونگی خریدم خواهرشوهرمم همراهم بود برا دخترش یه بلوزخوشگل خرید گفت لباساش بدشدن گفتم رفتی بندازشون دور الکی کشوش شلوغ نباشه یادش بره لباس جدیدشوبپوشه پسرم گفت آره عمه فینگشوویی کن(یه طوری تلفظ کرد🤣🤣)🤣🤣🤣🤣 انقد تو دلم کیف‌کردم خوشحال شدم ارادم بیشترشدکه براش ازین سبک بگم...بهش چندروزپیش گفتم پسرم کیف اسباب بازیت رو بیار فنگشویی کنیم😁تا یه چیزیومیخوام بندازم دور میگه نه من باهاش کاردستی درست میکنم من باهاش اختراع میکنم آزمایش میکنم...ایناموردی نیست خوبه که به فکرایناست ولی گفتم بعد اتمام کارت بنداز دور.ظرف اسلایمش دیگه خالی شده بود انداختم تو نمکی دیده بود گفت اااا مامان انداختیش گفتم آره وتوضیح دادم ساکت شد کم کم داره اکی میشه من تلاشمومیکنم‌.وقتی هم ببینه ازم یادمیگیره....

دخترا شما کتاب در باب زندگی مینیمالیستی از فومیو ساساکی رو خوندید؟؟ من به کتابفروشی شهرمون سفارش دا ...

کتاب خوبیه.یه ماکسیمالیست بوده که به خودش میاد و مینیمال میشه.  چند تایی عکس از خونش قبل و بعد تغیراتش میزاره جالبه. من چند تا از نکاتی که ازش یاد گرفتم و برام جالب بود اینه که: میگه  وجود وسایل زیاد تو خونه باعث حواس پرتی یا عدم تمرکز میشه. میگه اینا انرژی دارن  سعی میکنن دایم با ادم ارتباط برقرار میکنن مثلا کتابی گذاشتی استفاده نمیکنی انرژی برات میفرسته و صدات میکنه که بیا منو بخون، فلان وسیله صدات میزنه بیا از من استفاده کن و دیگه خودتون تصور کنید تمام وسایل و کاربرد هاشونو که بلاتکلیف و بدون استفاده رها شدن. همه انرژی بفرستن و صداتون کنن. برا همینه که حواس ما رو پرت میکنن. و میگه بعد از خلوت کردن تمرکز زیاد میشه. 

یا اینکه میگه شما  توخونت وسایل زیادی داری که در واقع تو داری بهشون خدمت میکنی و هزینشون رو میپردازی‌. وسایلی که نگه داشتی شایییید بعدها به دردت بخوره، همین ها فضات رو اشغال کردن و اگه اون وسایل نبود یه خونه متراژ پایین برات کافی بود. اجاره کمتر میدادی. خودش وسایل از بس داشته که میگه دیدم جام تنگه دفعه بعد باید خونه با مساحت بالاتر و اتاق بیشتر  بگیرم.  یعنی هزینه  داریم پرداخت میکنیم براشون که شاید به درد بخورن و شاید نه. میگه وسایلی رو که لازم ندارید حذف کنید اگه دیدید لازم شد قرض کنید یا کرایه کنید یا دوباره بخرید‌. ولی دیگه میدونید که این یه گزینه ی قابل استفاده است و الکی نگه نداشتین. کمتر داشته باشید و ازاد باشید