بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه پیرهن کوتاه مشکی که برا مراسمها نگه داشته بود ولی هر بار مامانم نمیداشت بپوشمش گذاشتم بدم بیرون.
دو تا چراغ قوه بلاتکلیف گذاشتم دم دست شوهرم ببینه اگه خراب بودن بذارم بازیافت.
یه خودی دخترم که کوچک شده رفت خروجی.
یه عالمه پارچه متقال رختخواب که قبلاً استفاده شدن نمی دونم مامانم چرا نگه داشته بود داد به من. منم تو آشپزخونه دستمال می کنمچن تا رو بالشی اضافه کارکرده که باز قراره دستمال بشن
من امروز کاببنت برقی هامم تمییز کردم😁من دوس دارم هر وسیله ای کنار وسایل مربوط به خودش تو یه کابینت باشه،پخش و پلا نباشه ولی برقیام تو یه کابینت اصلا نمیشه☹️حیییف
🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
و یکی دیگه اینکه من واقعا برام مهمه که وسایل مرتب باشه و بشه هرچیزیو بی دردسر هروقت نیاز داشتی بدون خراب شدن چینش بقیه وسایل یا گشتن زیادپبدا کنی،با خلوت شدن خونه و کم شدن وسایل اضافه راحت تر میشه اینجوری چید،الان من دوسه تا کابینتی که تمییز کردم خیلی مرتب تر و بهتر شدن نسبت به قبل😁
🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔