2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740462 بازدید | 44731 پست
دوستان من دو عدد مانتو نو ک کوچیک شده...دوتا پیرهن مجلسی ک یبار برای مراسمام استفاده شده...ی کت و شل ...

اگه میدونی که دیگه ازشون استفاده نمیکنی بده به کسی که میدونی اندازه اش هست واستفاده میکنه یا میتونی بفروشی ولباسی بخری که دوست داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی 

۱.قوطی روغن

۲.دبه ماست دو عدد 

۳.قوطی قرص دو عدد

۴.دسته گل عروسی رفت انباری و فروش

۵.تی شرت ورزشی همسر یه گوشه می‌ره واس فروش

۶.جعبه خرما

۷.کفش خودم برای فروش

۸.قاب گوشی برای فروش

۹.ساعت واس شش سال پیشم  برای فروش

شش عدد شال گوشه اتاق برای فروش  

رژ و سایه هدیه گذاشتم گوشه اتاق 

سلام به همه‌ی دوستان عزیزم که چندساله توی این تایپیک فعالن باورتون نمیشه گریه ام گرفت از خوشحالی چون یک ماه پیش با این تایپیک آشنا شدم نگاه به صفحات کردم حدود هزارتا صفحه بود به خودم قول دادم تا همه ی صفحات رو نخوندم نظری ننویسم و الان اون لحظه که هرشب باهاش رویا پردازي میکردم رسید امروز یعنی۴۰۲/۸/۶ ساعت ۱۲:۲۰که تمام صفحات رو خوندم با همتون زندگی کردم تو این مدت و چقد لذت بردم فقط منتظر ساعتی بودم که بشینم صفحات رو باعشق بخونم و من الان یک کاربر در جاده مینیمالیسم شدن هستم که دارم از مسیر لذت میبرم انشالله میام میگم که چه کارهایی که نکردم فقط اینم بگم همسرم انگار منتظر چنین روزهایی بود چون هروقت از سرکار می اومد باهم کلی رفع انباشتگی می کردیم

این کاربری جدیدمه که بخاطر این تایپیک زدم وگرنه من از سال ۹۲ تو سایتم بخاطر اینکه شناسایی نشم این کاربری جدید رو زدم

مرسی ازتون.

تک تک ریپلای نمیکنم که شلوغ نشه.

مستاجر نیستم پس کارتنارو میذارم بیرون.روی تشک ها و پتوها یه ملحفه کشیدیم روش خاک و مو و پرز نمیشینه.

هنوز جمع و جور نکردم کمد دیواری رو

وقتی جمع کردم خروجی هارو میگم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
چ عاالی غذا چند مدل گذاشته بود؟ مخلفات؟ میوه ؟ پذیرایی مینیمال هم خودش ی جور ایده ه برام ...

عزمزم  دومدل غذای ساده دومدل هم دسر نوشیدنی هم آب بود و باچایی هم خرما وکیک یزدی ومیوه هم خیار وپرتقال وسیب همین اینکه میگم واقعا وضعیت اقتصادیش عالیه واین خونه روهم که میگم دردوطبقه که پایینشمبرای خودشونه   منظورم اینکه ازلحاظ مالی  خیلی خوبند وبی نیاز  ومیشناسم اصلا خسیس نیست فقط بنظر من اصولی پذیرایی میکنه به اصل مهمون داری  ن حواشی اون شماهم طف داری که قشنگ دیدی مطلب ومتن رو 

سلام به همه‌ی دوستان عزیزم که چندساله توی این تایپیک فعالن باورتون نمیشه گریه ام گرفت از خوشحالی چون ...

سلام دوست عزیز خوش اومدی به نظرم شما یه قدم از من وبعضی از دوستان جلوتر هستی چون شما به همراه همسرتون رفع انباشتگی میکنی و این خیلی عالیه ولی من به دور از چشم همسرم چون به اعتقاد ایشون هر چیز که خار آید روزی به کار آید هست😕

سلام به همه‌ی دوستان عزیزم که چندساله توی این تایپیک فعالن باورتون نمیشه گریه ام گرفت از خوشحالی چون ...

سلام خوش اومدی💫عزیزمممم ،،منم وقتایی که چندروز نیستم تو تاپیک باخودم قرار میزارم اول کل پیامارو بخونم بعد پست بزارم

خوشحال میشیم همراهمون باشی و گزارش بدی اینجا