2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740477 بازدید | 44731 پست

سلام من امروز کمد دیواریم رو ریختم بیرون دوباره بچینم‌.

دوتا پتو دارم که کاور ندارن کارتن دارن.به نظرتون کارتناش رو ندازم دور؟

بدون کارتن جا کمتر میگیره 

یا اینکه کارتناش رو نگهدارم؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی ؟

استارتر و تاریخ تاپیکش رو میگه.

انقدر تو نی نی سایت قطع دسترسی انجام میشه کسی باورش نمیشه یکی از ۱۳ ۱۴ سال پیش تو سایت باشه😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دوستان من دو عدد مانتو نو ک کوچیک شده...دوتا پیرهن مجلسی ک یبار برای مراسمام استفاده شده...ی کت و شلوار کرمی رنگ کارشده برای مراسم نامزدیم بوده...دو عدد شلوار لی نو و استفاده نشده...و کلی چیزای دیگه ک ن میشه استفاده کرد ن میشه دور انداخت...بنظرتون چکار کنم...کمدم پر از لباسهای ک دیگه نمیخامشون

سلام من امروز کمد دیواریم رو ریختم بیرون دوباره بچینم‌. دوتا پتو دارم که کاور ندارن کارتن دارن.به ن ...

اگه پیش لحاف تشکا میزاری بدون کارتن بزار،،،اگه طبقه بالای کمد دیواری میزاری یا کارتنشو نگه دار ،یا تو پلاستیک بزار،،ب نظرم گرد و غبار بگیره اونجوری

امروز نوبت سرویس بهداشتی ها بود که شسته شدن‌ورودی/خروجی نداشتند

دیشب که لیست اتاق خواب نوشتم صبح جوگیر شدم خارج از برنامه رفتم سراغ اتاق خواب

یه شلوار اداری پاره شده بود رفت خروجی.گیره مو از این ها باریک مشکی هر دفعه می خرم هر دفعه هم استفاده نمی کنم

رفت خروجی واز لیست خریدم برای همیشه حذف شد.

یه پیراهن داشت مناسب مهمانی بود خیلی پوشیدنش و یه هوا کوچیک شده اوردم دم دست که بپوشم تا عید بذارم خروجی.

دو دست لباس دخترم رفت خروجی براش کوچیک شده.

سه دفتر دوره دبیرستانم رفت خروجی یه آمار از لباسام گرفتم ببینم چی به چیه.

شادی صدام کنید
امروز نوبت سرویس بهداشتی ها بود که شسته شدن‌ورودی/خروجی نداشتند دیشب که لیست اتاق خواب نوشتم صبح جو ...

نماز قضای ۱۲ اذر ۱۴۰۱ خوندم.بچه ها من دخترم از ۶ صبح بیدار میشه دیگه منم خواب از سرم می پره پا میشم کارام می کنم.

شادی صدام کنید
جالب اینجا که خانمها همش می‌گفتند چرا مبل نمیخری چرااینو نمیخری خونت خوشگله بخر براش وصاحبخونه فقط ل ...

چ عاالی

غذا چند مدل گذاشته بود؟

مخلفات؟ میوه ؟

پذیرایی مینیمال هم خودش ی جور ایده ه برامون 

آبان ماه هستیم.چشم رو هم بگذاریم عید شده...  پاشین فعالتر از همیشه دست به کار شین...  فر ...

این تمرین که فکر کنیم برای همیشه می خوایم بریم یه کشور دیگه عالیه

من چون واقعا قصد مهاجرت دارم، همیشه ته ذهنم این موضوع هست و نتیجش این شده که الان بیشتر از یک ساله که به پلاسکویی و لوازم خونگی نرفتم، چون خیلی وقت نیست ازدواج کردیم و همه لوازم مورد نیاز رو داریم. و تازه کلی از چیزهارو خروجی گذاشتیم. دوستان اگه خاطرشون باشه من اینجا گزارش دادم که قبل از اسباب کشی چیزای زیادی فروختم و حدود ۷ میلیون پول نقد به جاش اومد دستمون که پس اندازش کردیم.

در کنارش ۹۰ درصد لباسای مجردیمون رو غربال کردیم و کمد لباس ها کلی سبک شده.

این تمرین چه واقعا هدفش رو داشته باشیم ، چه در حد تمرین فکری باشه

واقعا کمک کنندست.

سلام من امروز کمد دیواریم رو ریختم بیرون دوباره بچینم‌. دوتا پتو دارم که کاور ندارن کارتن دارن.به ن ...

فاطمه جان یادمه یه بار گفتی خدارو شکر مستاجر نیستی پس میتونی با خیال راحت کارتون ها رو بزاری خروجی وپتو ها بزاری کنار بقیه رختخوابهایی که زیاد استفاده نمیشن اینطوری خیلی جای کمتری میگیرن😍

دوستان من دو عدد مانتو نو ک کوچیک شده...دوتا پیرهن مجلسی ک یبار برای مراسمام استفاده شده...ی کت و شل ...

اگر میتونی بفروش وگرنه ببخش به اطرافیان در غیر اینصورت بده خیریه یا شخصی که میدونی استفاده میکنه من سراغ نداشتم جایی یا کسیو که بدم بهش دیوار آگهی کردم اومدن بردن