2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740468 بازدید | 44731 پست

[QUOTE=315487219]سلام دوست عزیز خوش اومدی به نظرم شما یه قدم از من وبعضی از دوستان جلوتر هستی چون شما به همراه همسرتو ...[/QUOT

مرسی عزیزم،اره واقعا خودمم باورنمیکنم که پایه،انشالله که شورای اونایی که،مانع میشن درست میشن و باهاشون پابه پا میان جلو

بچه ها من دیگه خوش آمدگویی های بقیه رو ریپلای نمیکنم که خدایی نکرده تایپیک از مسیر اصلیش خارج نشه،ولی از همتون ممنونم بخصوص هونامیک جان عزیز که واقعا با این تایپیک زندگی من رو متحول کرد 

انشالله من هم گزارش خروجی میزارم،فقط دوتا کارتن بزرگ تو اتاق گذاشتم که یکیش مال دورریزا یکیشم مال اونایی که باید بفروشم که دونه دونه باید ردشون کنم به امیدخدا تا نرن آروم نمیگیرن

اگه بدونید چقد آشغال دور خودم جمع کرده بودم یعنی کتاب‌های اول دبستان پسرم ولی یه چیزی از شماها یادگرفتم که فقط در مورد وسایل خودم حق خروج دارم برای همین تمام این کتاب و دکترا و اسباب بازی های که مال سیزده سال پسرم بود رو نشونش دادم بهش گفتم باهر کدوم که احساس خوب داری جدا کن خداروشکر یه کلی خروج داد من همیشه فکر میکردم براش مهمن ولی با بی رحمی همه رو انداخت بیرون حتی درمورد لباس های نوزادی گفت مامان اینا چیه نگه داشتی پرت کن بره ،این من😊😊😊😳😳😳😳

سلام به همه‌ی دوستان عزیزم که چندساله توی این تایپیک فعالن باورتون نمیشه گریه ام گرفت از خوشحالی چون ...

خوش اومدی 

از حال خوب بعد مینیمالیست شدن بگو و اگر دوست داشتی یه حدودی از خروجیها بهمون بگو

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه‌ی دوستان عزیزم که چندساله توی این تایپیک فعالن باورتون نمیشه گریه ام گرفت از خوشحالی چون ...

آخی عزیزم چه حس خوبیه به چیزی که می خوای برسی❤️منم همش منتظرم پاکسازیام تموم بشه گزارشو بدم یجا😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
[QUOTE=315487219]سلام دوست عزیز خوش اومدی به نظرم شما یه قدم از من وبعضی از دوستان جلوتر هستی چون شم ...

اینم ی نشونه از این که الکی یادگاری نگه نداریم.یا حالا اگر خیییلی خاطره انگیزه یه دونه چیز نگهداریم.

لباسای بچگی بعدها قراره چه گرهی از کار ادم باز کنه؟؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یکی از عزیزان گفتن توصیف کنیم هر بخش از خونه مورد علاقمونو و براساس اون تغییر بدیم،به نظرم ایده خوبیه منکه می خوام انجام بدم اگه کم بود و زیاد نشد اینجام میزارم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

و اینکه تصمیم گرفتم بعضی از وسایلی که همسرجان نمی خواد خروجی بده رو خودم سوسکی فاتحشو بخونم😁دعا کنید متوجه نشه فقط😂

خوش اومدی  از حال خوب بعد مینیمالیست شدن بگو و اگر دوست داشتی یه حدودی از خروجیها بهمون بگو

فدات ،از حالم بخوام بگم اصلا نمیتونم توصیفش کنم بچه ها فقط اینو بگم که کلی انرژی مثبت وارد زندگیم شده که قشنگ با تمام وجود حسش کردم کلی گشایش تو کار شوهرم افتاده که من معتقدم مربوط به همین رفع انباشتگی خونمونه

خروجیام رو اگه بخوام بگم باید درصفحه فقط تایپ کنم ولی چندتایی رو که یادمه میگم کلی کتاب شاید حدود ۴۰ تا

دوتا دی وی دی سوخته،کلی ملافه که بخشیدم به همسایه،دوتا سینی که چندساله استفاده ندارم کلی ظرف پلاستیکی پیکنیکی,سه تا بشقاب که از یه سرویس مونده بود،۱۲ تا گلدون،که تمام گلاش با جابه جایی خراب شدن و دیگه گل نکاشتم،دفترچه های بیمه،جزوه های دانشگاهم،سطل زباله بزرگ که باید یه هفته صبر میکردم و بهداشتی نبود که بخوام آشغالارو نگه دارم،برس پیچ اونم دوتا که اصلا استفاده نداشتم کلی موکت به درد نخور ،کلی سم سوسک،یه دیوارکوب چوبی که شیشه اش شکسته بود و..‌‌...‌‌

خداییش خودمم تو شوکم که اینهمه آشغالو چرا ندیدم وای اینقد هنوز وسیله مونده که فکرنکنم حالا حالاها برن از زندگیم

اتاق خواب من ویژگی های کلی اش مثل رنگ تخت وپرده اینا سلیقه ای نمیگم.این اتاق خواب دلخواه من یه کمد دو درب داره که توش:

دو دست لبلس مجلسی.یه مانتو مجلسی.یه شال مجلسی.یه کیف وکفش مجلسی.

دوتا مانتو مهمونی.دوتا شومیز ‌دوتا پیراهن.یه شلوار جین یه شلوار پارچه ای یه شلوار بگ.یه ست اداری

سه دست لباس خونگی.دوتا سوتین.سه تا لبلس زیر.دو جفت جوراب.یه حوله استخری یه حوله صورت.یه کاپشن.یه سارفن.یه کت .یه بافت.یه گپ.دوتا دامن.دوتا سامورت نازک وضخیم.

یه کیف اواری یه کیف مهمونی یه کوله یه ساک یه چمدون.

شادی صدام کنید
اینم ی نشونه از این که الکی یادگاری نگه نداریم.یا حالا اگر خیییلی خاطره انگیزه یه دونه چیز نگهداریم. ...

واقعا،شاید باور نکنید من حتی نامه دخترخاله ام وقتی دوم دبستان بود رو نگه داشتم الان خودش خانمی شده و یه دختر ۵ ساله داره ولی سال به سال هم خبری ازهم نمیگیریم 

اتاق خواب من ویژگی های کلی اش مثل رنگ تخت وپرده اینا سلیقه ای نمیگم.این اتاق خواب دلخواه من یه کمد د ...

یه قران یه چادر نماز یه سجادهدفترهای اشپزی وبولت ژورنال هام.یه کیف پول .دوتا کمربند.یه کلاه ویه شال گردن.لوازم ارایش ام شانل کرم پودر ضدافتاب ریمل رژلب خط چشم آیینه کیف وسایل ارایش عینک افتابی چهل گیس اسکراب صورت موچین قیچی ابرو ناخن گیر نوار بهداشتی مقداری اکسسوری 

دوتا شال وروسری برای مهمونی 

بچه ها کمد من تا جایی که ذهنم یاری کرد شامل این موارد میشه لطفا اگه تنایل داشتید نقدش کنید.

اهان مفاتیح هم نیاز دارم.و یه جاندادی که توش سه رنگ خودکار قرگز وابی ومشکی مداد پاک کن نوک مداد وخط کش و۶ تا مداد رنگی برای بولت ژورنالم.

شادی صدام کنید
یه قران یه چادر نماز یه سجادهدفترهای اشپزی وبولت ژورنال هام.یه کیف پول .دوتا کمربند.یه کلاه ویه شال ...

وای بچه ها ست لباس کوه نوردی یادم رفت هی من میگم زیاده ولی دیگه فکر کنم این مورد اخر بود

شادی صدام کنید

خروجی امروزم یه پیراهن مجلسی بود که خرید هیجانی بود و فقط یبار برای عکاسی پوشیدم دادم به کمکیم و یه رژ و کش سر..یه کتری برقی که خراب شده بود رفتن خروجی...با خوندن مطالب دوستان متوجه شدم من تو زمینه لوازم آشپزخونه و اکسسوری منزل مینیمالیستم ولی در زمینه لباس و اکسسوری نه متاسفانه😑مثلا فکر کنم حدود ۵ تا کفش دم دستی و ۵ تا بوت و ۱۰ تا کفش مجلسی دارم تازه خروجی هم دادم ازشون جدیدا و کلی لباس و ....😐که الان یه مدته جلوی ورودی ها رو به شدت گرفتم تا ببینم چی میشه....ورودی جدید هم دو دست لباس گرم برای بچه ها که واجب بود....

فدات ،از حالم بخوام بگم اصلا نمیتونم توصیفش کنم بچه ها فقط اینو بگم که کلی انرژی مثبت وارد زندگیم شد ...

حس خوبتون از پیامتون مشخص هست 

خیلی خوشحال میشیم کنارمون باشید 

ققنوس