[QUOTE=315487219]سلام دوست عزیز خوش اومدی به نظرم شما یه قدم از من وبعضی از دوستان جلوتر هستی چون شما به همراه همسرتو ...[/QUOT
مرسی عزیزم،اره واقعا خودمم باورنمیکنم که پایه،انشالله که شورای اونایی که،مانع میشن درست میشن و باهاشون پابه پا میان جلو
بچه ها من دیگه خوش آمدگویی های بقیه رو ریپلای نمیکنم که خدایی نکرده تایپیک از مسیر اصلیش خارج نشه،ولی از همتون ممنونم بخصوص هونامیک جان عزیز که واقعا با این تایپیک زندگی من رو متحول کرد
انشالله من هم گزارش خروجی میزارم،فقط دوتا کارتن بزرگ تو اتاق گذاشتم که یکیش مال دورریزا یکیشم مال اونایی که باید بفروشم که دونه دونه باید ردشون کنم به امیدخدا تا نرن آروم نمیگیرن
اگه بدونید چقد آشغال دور خودم جمع کرده بودم یعنی کتابهای اول دبستان پسرم ولی یه چیزی از شماها یادگرفتم که فقط در مورد وسایل خودم حق خروج دارم برای همین تمام این کتاب و دکترا و اسباب بازی های که مال سیزده سال پسرم بود رو نشونش دادم بهش گفتم باهر کدوم که احساس خوب داری جدا کن خداروشکر یه کلی خروج داد من همیشه فکر میکردم براش مهمن ولی با بی رحمی همه رو انداخت بیرون حتی درمورد لباس های نوزادی گفت مامان اینا چیه نگه داشتی پرت کن بره ،این من😊😊😊😳😳😳😳