2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738478 بازدید | 44696 پست

من دفتر خاطرات خودمو انداختم دور.

ی دفترم داشتم مال مجردیام بود اونم انداختم خاطراتش تو ذهنم هست اگر بعدها فراموشم کنم مهم نیست چون سالی یبارم دفترارو باز نمیکردم.

شوهر ی دفتر خاطرات داره از خونه مادرش اورد چن سال پیش،خواهرش برده بود خونشون نشسته بود همشو خونده بود من اگر جای شوهرم بودم اسم خواهرمو از شناسنامه م خط میزدم به خاطر این کارش😖😖😖

به دفتر شوهرمم کاری نداشتم اصلا بهش نگفتم نگهداره یا بندازه.

از وسایل عقدم به جز یه روسری چیزی ندارم

از عروسیم دسته گلم و کفشام چون مناسب مجلس هستن نگهداشتم اتفاقا تازگی ها ی عروسی پوشیدم.

چادر عقدمم گذاشتم توی خروجی ها

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
منم حدو مرزی ندارم فعلا.قبلا میبخشیدم و ناراحتیمو تو دلم میریختم.مثل کاربر روحم رفته،دائم خاطرات این ...

انشالله عزیزم زود دلت اروم بشه❤️منم می خوام یادبگیرم حرفمو بدون دعوا بزنم و از خودم دفاع کنم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند ماه پیش یه قابلمه غذا دادم همسرم برد برای پدرش. حالا هر بار میرم خونه مادرشوهرم تو قابلمه من غذا پخته. کلی هم خت و خش انداخته روش. یعنی هر باررررر رفتم خداشاهده با قابلمه من غذا پخته. حتا چند بار بهش گفتم قابلمه امو بده ببرم در جوابم گفته غذا داخلشه بعدا خودم میارم😐

خب لامصب برو غذاها رو خالی کن بده ببرم. اتفاقا از اون سایزی هم هست که عصای دستمه الان همش کم دارم تو اشپزخونه.

یعنی واقعا پرام ریخت.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
تو تاپیک های قبلی خوندم چقدر از جهیزیه زیادت ناراحتی و البته اینم خوندم که قدردان خانواده هستی بابت ...

مرسی از آرزوی قشنگت گلم.

خوب مامانم دلایلی برای دادن جهیزیه زیاد داشت که از حوصله این تاپیک خارجسر سیسمونی هم خیلی ناراحت شد که نخریدیم ولی من واقعا خوشحالم.چون اصلا پیش نیومد به چیزی نیاز داشته باشم ودر نبودش اذیت شم.دخترم فقط لباس+پوشک وشیر نیاز داره.از من ومادرمم که بگذریم می رسیم به نسل جدید که امیدوارم آگاهانه خرید کنند.

شادی صدام کنید

سلام بر همه

خروجی یک جفت کفش همسر

ورودی فعلا نداریم چون راضی شده یکی از کفش های قبلی رو بپوشه

من یه اخلاقی دارم مثلا یوقتا پولی دستمون هست لباس یا کفش قیمت مناسب یا حراج خوب ببینم میگیرم میذارم انتهای کمد پارسال مشهد که بودیم چرم مشهد حراج گذاشته بود روی کفشهای سایز بزرگش ما هم یکی برای همسر خریدیم

ایشون کفش و لباس نو که میخرن دیگه قبلی ها رو نمیپوشن

اینجوریه که یه عالمه پیرهن، یه عالمه شلوار و چند جفت کفش داره که همشون تا یه حدی استفاده شدن و رها شدن

دلش هم نمیاد بندازه دور شاید چهار پنج سال یکبار جمع کنه بده به کارگری کسی بعنوان لباس کار مثلا

دیشب کفشش رفته توی قیر (تاریک بوده ندیده) خراب شد و چون شب بوده و صبح برای سرکار مجبور شد از کفش های قبلی بپوشه

حالا که پوشیده میگه این که نوئه چرا نپوشیدم تا خراب بشه🤕😵‍💫🥴

تو انباری یک کارتن موز فقط کفشای ایشونه همه هم در یه حد استفاده شدن و رفتن کنار

ققنوس
وااای اسم دفتر خاطرات رو نیار ک من بزرگترین اشتباه زنذگیم همین  نوشتن و نگه داشتن دفتر خاطرات ...

من قبل ازدواج همشو انداختم رفت دقیقا به همین علتی که شما گفتی ولی فقط دو تا مونده که دوستام نوشتن برام

سلام بچها من سه چهار ماهی میشه که بصورت قطعی تصمیم گرفتم دیگه لباس نخرم و پولامو سیو میکنم تو قلکم تا زیادیشه و طلا بخرم،و خیلی راضی ام از تصمیمم ،بااینکه خروجی زیادداشتم همیشه ولی روی ورودی ها کنترلی نداشتم و هی میخریدم،ولی بااینکه خیلی لباس و وسایل دادم خیریه،بازم دوتا کمد دیواری اتاقا جا ندارن و کشوها به زور بسته میشن،از دیروز تصمیم گرفتم لباسایی که خسته شدم و یا تابستونی و لازمشون ندارم بریزم تو کاور ببینم خونه باغ بزارم ،و باتوجه به قیمتای لباس دیگه چیزیو دور نمیریزم مجه اینکه خیلی داغون شده باشه😅

نظرتون چیه؟ خیلی دوست دارم ته کمدم دو سه دست مانتو و لباس بیشتر نباشه

لطفا کمکم کنید

ب

چند ماه پیش یه قابلمه غذا دادم همسرم برد برای پدرش. حالا هر بار میرم خونه مادرشوهرم تو قابلمه من غذا ...

منم چند بار این اتفاق برام افتاده دیگه یاد گرفتم همیشه یکبار مصرف دارم تو خونه تو اونا غذا میدم هیچوقت قابلمه رو نمیدم که لنگ بمونم

سلام بچها من سه چهار ماهی میشه که بصورت قطعی تصمیم گرفتم دیگه لباس نخرم و پولامو سیو میکنم تو قلکم ت ...

من دو تا وست و شومیز دارم

سه تا شلوار جین

دو تا کت و شلوار

یه کت جین یه کت چرم

یدونه هم مانتو عبایی ساده سیاه برای مراسمات مذهبی 

کل لباسام همینجاست که گفتم

شال می‌پوشم

یه شال مشکی یدونه سورمه ای و یکی سبز دارم

جدیدا یه شال تک رنگ دیگه هم اضافه کردم که مراسم شادی بود اونو سر کنم

کفش به کتونی دارم یدونه کفش اداری 

یدونه پوتین

مجلسی هم یدونه بود که خراب شد باید بخرم