2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738732 بازدید | 44704 پست
من از وقتی تصمیم به پاکسازی گرفتم همه وسایل عقدمو رد کردم مونده کیف و کفش عروسیم اونم دخترم میخاد بپ ...

پس منم همه چیو می دم بره😁🤝ولی کیف و کفشمو نگه می دارم چون قصد استفاده دارم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه قبلا چندتا از لباسای بچگیمو انداختم دور بعدا پشیمون شدم😅ولی الانکه فکر می کنم واقعا موندن اونا ...

نیاز داشتم به این پیام♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من اصلااااا نمی تونم دفتر خاطرات نگه دارم،چون بعد یه مدت که می خونم دوس دارم خودمو به ۱۸ روش سامورای ...

آخ گفتی تو یه حرکت همشونو پاره پوره کردم🤣🤣🤣🤣 ولی برا پسرام مینویسم(شیرین کاریاشون رو مینویسم)

من از وقتی تصمیم به پاکسازی گرفتم همه وسایل عقدمو رد کردم مونده کیف و کفش عروسیم اونم دخترم میخاد بپ ...

آخ گفتی کیف وکفش یه کیف ودوتاکفش دارم که یکیش سفید هست وهمیشه میشه پوشیدجنسشم خوبه،یکی دیگش رو باید بدم به کسی حتی یه وسیله هم کم شه بازم حس سبکی میده‌بهم😍

این پیامت برای کیه عزیزم چون ریپلای نشده. بچه ها منم از استوری های امروز لیلی دیلی خوشم نیومد &nbs ...

سلام عزیزم ، ی سوال داشتم. مگه لیلی دیلی برگشته به اینستا؟؟ آخه پارسال پیجش رو بست

نیاز داشتم به این پیام♥️

حقیقتش خودمم واقعا حس سبکی کردم،چون چند وقت بودم همش فکر می کردم کاش نگه می داشتم و یهو متوجه شدم واقعا موندش هیچی نداشت برام

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
آخ گفتی تو یه حرکت همشونو پاره پوره کردم🤣🤣🤣🤣 ولی برا پسرام مینویسم(شیرین کاریاشون رو مینویسم)

😂😂وای دقیقا منم وقتی می خوندم قیافم این شکلی بود  🤦

عزیزم برای پسرتون کار خوبی می کنی،منم یه دفتر مخصوص خریدم برای اینکه همه اینارو بنویسم برای دخترم❤️

😂😂وای دقیقا منم وقتی می خوندم قیافم این شکلی بود   🤦 عزیزم برای پسرتون کار خوبی می کنی،منم ...

مخصوصا برای دوران تینجری💃🔪🤦🤣🤣🤣🤣اهوووم😍این تاپیک باعث شد راحت قید چیزای اضافه رو بزنم.

مخصوصا برای دوران تینجری💃🔪🤦🤣🤣🤣🤣اهوووم😍این تاپیک باعث شد راحت قید چیزای اضافه رو بزنم.

دقیقا😂🤭واقعا برای منم خیلی مفید بود👌

حقیقتش خودمم واقعا حس سبکی کردم،چون چند وقت بودم همش فکر می کردم کاش نگه می داشتم و یهو متوجه شدم وا ...

منم به این حس رسیده بودم وسایل نوزادی بچه اولموبرااین بچم استفاده میکنم یه همت میخوام بعدش بذارم خروجی😁

منم به این حس رسیده بودم وسایل نوزادی بچه اولموبرااین بچم استفاده میکنم یه همت میخوام بعدش بذارم خرو ...

یهو بزار بره😁فکر نکن فقط بنداز بره

من هر چی یادگاری داشتم انداختم رفت فقط دو تا دفتر خاطرات دارم اصلا دلم نمیاد بندازم بره🙁

وااای اسم دفتر خاطرات رو نیار ک من بزرگترین اشتباه زنذگیم

همین  نوشتن و نگه داشتن دفتر خاطرات  بود..

همسرم دفتر خاطرات مجردیمو خوند و خیلی بد شد

ذهنیتش خراب شد بهم مدتها تا ب سختی توجیهش کردم و درست شد ذهنیتش..

بالاخره شیطنت دوران مجردی اکثرا دارن

نباید نوشته بشه و نگه داشته بشه.‌

👌من متاسفانه نه توانایی فراموش کردن دارم نه اینکه بتونم حد و مرز بزارم😥

منم حدو مرزی ندارم فعلا.قبلا میبخشیدم و ناراحتیمو تو دلم میریختم.مثل کاربر روحم رفته،دائم خاطرات این ادمای مزخرف یادم میومد.هی تکرار و تکرار.

چون نه اون لحظه که ناراحت شدم ب روشون اوردم نه بعدا برای ناراحتیم گریه کردم کلا سرکوب کردن خودم باعث شده بود من زیاد فکر کنم.

الانم نه که بگم کاملا خوب شدم ولی میتونم بگم یک قدم بزررررگی که برداشتم حداقل با خودم صادقم دیگه دوسشو ندارم.برام قابل احترامم نیستن.

حالا چون دورم از تمام فامیل و دوست و اشنا هنوز با کسی برخورد نداشتم ببینم شجاعتشو دارم که باهاشون مقابله کنم یا نه؟

دایم از خدا میخوام بهم کمک کنه از این مرحله هم رد بشم. مشکلات روانشناسیمم درمان بشه انشالله

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم