2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737191 بازدید | 44691 پست
وای خانما عکسای خونه قبلی لیلی دیلی تو گوگل دیدم و فهمیدم چقدر با مینیمالیستی فاصله دارم😶🤦

عزیزم هرکسی باید خونش طوری باشه که حالش خوب باشه

مثلا خودم خونه ی خیلی خالی دوس ندارم

به شخصه نیمه مینیمالیست هستم😃

آب مرکبات گیری برقی و بنظرتون بذارم خروجی؟ دستی دارم. یا دستی رو بذارم خروجی برقی و نگه دارم؟

هر کدوم بیشتر استفاده می کنید اونو نگه دارید

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروز این ظرف کیک

خیلی مصرف شده خیلی هم تو خونه ما کاربردی هست ولی واقعا دیگه از ریخت افتاده

پیچ پایه زیرش هم خراب شده و کیک میذارم ظرف کج میشه

می‌ره خروجی ولی تو لیست خرید هست

می‌خوام یدونه خوبش رو با ترکیب چوب و شیشه بگیرم یا تمام شیشه که ماندگاریش بیشتر باشه

ققنوس
چرا عزیزم استیل که خیلی عالیه ؟😍

استیل انعطاف نداره.واسه همین دوست ندارم.

بعد برنج تو سوراخاش گیر کنه نمیشه بزنی بغل سینک برنجا دربیان سینک قور میشه.

فکر کنم یه چهارتایی داشته باشم.میفروشمشون حتما

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
😄 درست میشه  نگران‌نباش عزیزم

امیدوارم واقعا😅حالا من بین اطرافیان مینیمال ترینشونما😐دیگه ببینید بقیه چه جورین😂

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من اینستا ندارم ولی تو گوگل هم میزنم چیزی از لیلی دیلی نمیاره خیلی دوست دارم ببینم

بلاگر مینیمال جست و جو کنی میاره عزیزم

استیل انعطاف نداره.واسه همین دوست ندارم. بعد برنج تو سوراخاش گیر کنه نمیشه بزنی بغل سینک برنجا دربی ...

تو این مورد درست نقطه مقابل همیم😂من دلم میخواد پلاستیکی ها رو رد کنم استیل بگیر شما میخوای استیلها رو رد کنی با پلاستیکی راحتی 

فاطمه جان حداقل ارزون نفروش الان استیل خیلی گرونه بزاری دیوار خیلی زود مشتری پیدا میشه ولی به نظرمن حیفه

آره درسته دیگه به آگاهی رسیدی چندتا بذار دم دستت باقیش از جلو چشمت دور کن  ففط اونجا ک گفتی تا ...

دلت شاد عزیزم.

انشالله اینا هم از دور خارج میشن،دیگه نمیخرم همین چندتا بمونه.

تو این مورد درست نقطه مقابل همیم😂من دلم میخواد پلاستیکی ها رو رد کنم استیل بگیر شما میخوای استیلها ...

دیگه مهم راحتی ادمه.من با پلاستیکی ها راحتم شما با استیل.

دیوار اره خیلی میزنن تو سرمال.انگار ادم وسیله شو از تو جوب پیدا کرده یه قیمتای پرتی میدن ک😂😂😂😂

دیشب یه سر به کمد مدارک زدم.واقعا خرت و پرت تو خونه ما تمومی نداره🙇‍♀️🤦‍♀️

یه تعدادی پاکت بود از خیلی سال پیش.یه ماگ که دسته ش شکسته بود توش مدادرنگی ریخته بودم گذاشتم کنار ی دونه جا قلمی سالم و خوشگل داشتم اونو گذاشتم به جاش.

سه تا کش مو و دوتا گیره مو و کیف پولم که اینجا گفتم میخوام بزارم خروجی.

ایناروگذاشتم که ببخشم.

یه قوری زعفرون که درنداره چننند ساله نگهداشتم.یه نمکدون ک قدیمی که درنداره. یه شیشه مربا که خالی شده بود.

اینا شد خروجی.

یه سری وسیله هم الان تو فکرم هست بذارم خروجی همه رو توی یادداشت های گوشیم بنویسم بعد دونه دونه از دور خارج کنم

عزیزم هرکسی باید خونش طوری باشه که حالش خوب باشه مثلا خودم خونه ی خیلی خالی دوس ندارم به شخصه نیمه ...

اره عزیزم درست میگین ولی خب منم بیشتر خریدم از روی چشم و هم چشمی بود و اینکه نگن تو جهیزیش فلان چیزو نداشت😶اگه عقل الانمو داشتم قطعا خیلی متفاوت تر میشد😅