2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737245 بازدید | 44691 پست
دیشب آلبوم عکسامو نگاه کردم. چند تا عکس قشنگ و نوستالوژیک رو ازش بیرون اوردم. بقیه عکسهارو با آلبوم ...

من هنوز به این درجه از عرفان نرسیدم هنوز جرات دور انداختن عکس رو ندارم

❌️لایک❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما صبحتون بخیر

در مورد انباری 

انباری بالای حمومم شامل جهیزیه استفاده نشده یازده سال پیشه

پنکه سرخ کن پلوپز هم زن چایساز سماور سبزی خرد کن و چرخ گوشت که سالی دو سه بار استفاده میشه

چمدون قاشق چنگال کلمن فلاسک دو دست پارچ و لیوان یه سری از ظروف سرویس چینی و یه سری خرده ریزای دیگه😵‍💫😵‍💫عقل الانمو یازده سال پیش داشتم پول این وسایل برای لوازمی مثل یخچال و لباسشویی میذاشتم و با بقیشم یه تیکه طلایی چیزی حیف واقعا

انباری راه پله هم نگم براتون پنج شش کارتون اسباب بازی بچه هاس البته امسال پاکسازی کردم خراباشو ریختم دور بازم جا دارخ به مرور انشاا...

متاسفانه سرویس پلاستیک سیسمونی دخترم🫣

میز تلویزیونم که از مد هم رفته جایی یا کسی رو پیدا میکردم که به کارش میاد صددرصد خروجش میدادم جاکفشی و بخاری و به همین میزان وسایل طبقه پایین

و کلی وسایل یه بنده خدایی که انشاا... تا یک ماه آینده میاد میبره یه سروسامونی میگیره راه پله

میدونم خیلی فاصله هست تا مینیمال بودن اما خداروشکر که آگاه شدم

وقتی عکس حس خوب نده دور ریخته میشه🙂

من سه تا البوم داشتم 

شد یکی

اندازه دو تاشو ریختم دور

عکسها رو پاره کردم

چرا عکسای رو نگه دارم ک با دیدنش حس بذ بگیرم

یا عکس ادمای ک ازشون خوشم نمیاد و سال ب سال همو نمی‌بینیم رو نگه دارم؟!!

طی شش ماه گذشته

همه یادگاری های ک دوس نداشتم

همه عکسهای ک دوس نداشتم

همه وسایلی ک دوس نداشتم

همه لباس‌های ک دوس نداشتم

همه رووووو ریختم دور

و نمیدونید چقدر حال خوووبی بعدش پیدا کردم❤️😍😍

من سه تا البوم داشتم  شد یکی اندازه دو تاشو ریختم دور عکسها رو پاره کردم چرا عکسای رو ...

دقیقا منم همین افکار اومد به ذهنم. روز به روز سبکتر میشم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
شهر ما اخه نقره فروشیم نداره انقدر کوچیک و کم امکاناته که باور نمیکنین. ههی

پس به قول دوستمون هیدوا جان بده درستش کنن هدیه بده به کسی یا هم نگه دار رفتی شهر دیگه اونوقت بفروش

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام خروجیای امروز سه تا ماگ داشتم خواهرزاده هام خوششون اومد بردن. ورودی هم یه دفتر ک خرید هیجانی ...

داری ماگ ها رو دونه دونه رد می‌کنی

همینجوری پیش بری تا سال دیگه ماگ نداری😂

ققنوس