2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ۱۲ متر کوچیکم نیستا😅😅😅 انباری ما خیلییییی کوچیک تره باریک و درازه. یه کابینت سه در داخلش ...

عالی👏

منم خیلی دلم میخواد یه سروسامانی بدم،آخه ب این وحشتناکی نبود قبلا،بنایی داشتیم و...هر چی دستمون اومده گذاشتیم اونجا

الآنم ک با بچه کوچیک تنها نمیتونم هیچ کاری انجام بدم واقعا..‌

سلام دوستان من قبلا یه مانتو تابستونی که زیاد نپوشیده بودم بودم گذاشته بودم خروجی مدلشو دوس نداشتم حالا دیروز مادر همسرم لطف کردن باهاش تاب شلوار برا دخترم دوختن که میمونه برا بعد عیدش😅 می‌خواستیم پارچه بخریم همون جنسی من آوردم نشون دادم گفت میشه

این شد ورودیمون🥰

خانوما من تو جهیزیم یه سرویس دستگیره و دم کنی و... داشتم ولی نمیدونم چرا ازشون استفاده نمیکردم چون خوشگل بودن نمیخواستم خراب شن از اون کهنه ها استفاده میکردم😑😑😑

حالا دیروز که دستگیره هامو انداختم خروجی اصلا اینا یادم نبود آوردم دم دست

یه شلوار دخترم که کوچیک شده بود اونم رفت خروجی 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

نظرای همه رو در مورد انباری خوندم

ما تو خونمون انباری نداریم فقط قسمت بالای سقف حموم خالیه اونجا یه مقدار کارتون وسیله برقی هامو جا دادم

قبلا آنقدر لباس داشتم زیر تخت جا میدادم یا همون بالای حموم پر بود😑

ولی الان زیر تخت کاملا خالیه دو تا هم کشو خالی دارم🥰🥰 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

امروز نوبت سرویس بهداشتی بود که همین اول صبح شستم راحت شدم خروجی دارم  از این قسمت ولی همسرم نمی ذاره.

تو قسمت آَپزخونه یه کم سیب گلاب بود دوتاش حلقه حلقه کردم گذاشتم روی بخاری ببینم اگه خوب شد بقیه اشم تبدیل کنم به میوه خشک.چون اینجوری میل ام‌نمی کشه بخورم‌

رفته به خریده عد میگه ترش به درد مربای به نمی خوره منم که خالی خالی نمی خورم می دونم انقدر می مونه تا خراب شه.گلابی گرفته بود شد کمپوت گلابی بعد جالب اش اینه خودشم نمی خوره فقط برای من زحمت جا به جایی وپخت وپز درست می کنه.

نمی دونم گفتم بهتون یا نه بهش گفتم سبوس گندم بخر برای رفع یبوست رفته ۵ و۶ کیلو خریده

حس می کنم دست خودش نیست چون می بینه چقدر هدر می ره حالا ریز ریز دارم بهش مم بلکهدر درااااااااااااااااااز مدت اثر کنه.

نعنا خشک ام تموم شد شیشه اش شستم ولی باید بگیرم وخشک کنم چون استفاده داریم.یه کم گل محمدی دارم که با چه زحمتی خشک کردم ولی خوب نشد اونم الان پاشم می ریزم دور.

شادی صدام کنید
چتر فقط مشکی وبزرگ از این‌چهار خونه هام دوس دارم ولی در نهایت فقط یه دونه مشکی

اره😊

ما دوتا داریم اونم مال دوتا پسر کوچیکاست 

بزرگه فقط،وقت بارون میره مدرسه فقط 

کوچیکه هم وقتی بارون میاد با چترش میپره تو کوچه 😄

کلا یزد بارون زیاد نمیاد اگه هم بیاد کسی زیر بارون بیرون نمیره 

مگه اینکه با ماشین برن برای تفریح یه دور بزنن

❌لایک❌
عکس ها برای عزیزانی می فرستم که ایسنتا ندارند امیدوارم از حوصله جمع خارج نباشه. منم زیر تخت ام خالی ...

مرسی عزیزم لطف میکنی واقعا من عاشق پیج لیلی ام اسن مدت که هی قندشکنم وصل نمیشد همش فکرم پیششه. ممنون میشم همیشه عکساشوبزاری

خدایامراان ده که مراان به