2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737855 بازدید | 44694 پست

خروجی امروز من

چند جفت جوراب پاره شده 

چندتا لباس زیر 

بطری دلستر

کشو مدارک ها رو نگاه کردم چند تا کاغذ که پشتشون نوشته نداشت دادم پسرم نقاشی کشید وگذاشتم کنار

یه هفت هشت تا نایلون خرید که گذاشتم ببرم خونه مامانم 

چندتا لاک هم خشک شدن انداختمشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان قابلمه مارک خوب و جنس خوب می‌شناسید معرفی کنید؟ یه بار یکی از دوستان گفته بودن استیل کرکم ...

سلام عزیزم من دوتا قابلمه برند کرکماز دارم خیلی خوبه. توش خورش درست میکنم و اگه ته بگیره اسکاچ سیمی هم کشیدم.اگه بذاریدداغ بشه میتونید سیب زمینی سرخ کنید ولی برای کتلت و... تا حالا امتحان نکردم

تابه دو طرفه من از هم جدا نمیشه مارک دسینی هست  میخواستم بدونم مارک ماهیتابه شما چیه که جدا می ...

دسینی خواهرم داره کلیپش توی اپارت هست که چجوری جدا کنی 

مارک قابلمه های من رادیس هست

ققنوس
عزیزم تو استیل برنج نمی سوزه؟

توی کورکماز اصلا

روغن داغ بشه سیب زمینی هم نمیچسبه کتلت و... هم میشه درست کردیکم کوکو یکسره درست کردن توش قلق داره که کار هرکسی نیست

خواهر من توش ته چین هم میپزه

بعد با یه سیم کشیدن نوی نو میشه

بیرونش هم نه سیاه میشه نه کهنه میشه

ققنوس

یه مقدار فندق تر همسرم خریده بود که پوست کرده بودم و گذاشته بودم خشک بشه 

امروز شکستم و بو دادم و نمکی کردم پسرم ببره مدرسه 

ظرفهای غنچه های گل محمدی و چوب دارچینم خالی شده بود،شستمشون 

دوتا بسته که چند وقت پیش از مشهد خریده بود رو توشون خالی کردم 

یه مقدار انار داشتیم کم کم پوستش داشت خشک میشد،گذاشتمشون یه ربع تو آب و بعد دون کردم دادم به همسر و بچه ها خوردن و تموم شد

یه کفش کار پسری رفت خروجی 

یه جوراب پسرم پاره شده،شستمش

امروز میدوزم و همراه یه سری خرت و پرت ریز اسباب بازی ها ازش اینجا عکس میذارم و میره خروجی

و یه سری ظروف بازیافتی 

❌لایک❌
عاشق این تاپیکم. همش تو فکرم بود که تابه دوطرفه بگیرم الان نظراتتون را خوندم منصرف شدم.

اصلا نخر اصلا کاربردی نیست من دارم ولی چندین ساله همینطور تو کارتون مونده اگه عقل الانمو داشتم به جای اون یه چیز بهتر و کاربردی میگرفتم

یه مقدار فندق تر همسرم خریده بود که پوست کرده بودم و گذاشته بودم خشک بشه  امروز شکستم و بو داد ...

هیدوا جان اونموقع هم که خواننده خاموش بودم وپستهای شما رو میخوندم همیشه برام سوال بود که چرا جوراب رو میشوری ومیدوزی بعد میزاری خروجی آخه اینطوری اذیت میشی عزیزم

من چقدر متفاوتم توی این تاپیک🤣🤣🤣🤣

اصلا انگار مینیمال بودنم با بقیه فرق داره

شایدم اصلا مینیمال نیستم🤣🤣🤣🤣

حالا ماگ ی جریان متفاوته

ولی خرید کردن رو کلا متوقف کردم.

اگر به رول سالهای پیش بود خونمون رو پر از وسیله میکردم

یا کمدها پراز لباس و کفش و کیف

خدارو شکر با اینجا اشنا شدم،انشالله ماگ خریدنم ی روز از سرم میوفته😅😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم