2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737300 بازدید | 44691 پست
دوستان قابلمه مارک خوب و جنس خوب می‌شناسید معرفی کنید؟ یه بار یکی از دوستان گفته بودن استیل کرکم ...

من برای جهیزیه ام استیل داشتم تعداد سرویسشم زیاد بود حتی رو در قابلمه ها درجه داشت جنسش عالی بود ولی اوایل ازدواجم چند بار برنج گذاشتم در جا سوخت بعد برای خورشت آبش زود تموم میشد و غذا بهش میچسبید ولی زود تمییز میشد دیگه ازشون دلسرد شدم کلا دادم به خواهر شوهرم ولی الان به شدت پشیمونم چون اون خیلی خوب تونست ازشون استفاده کنه من بلد نبودم خیلی هم گرونن ویه چیز عمرین که خراب نمیشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیج داره از محل اتصال اون باز کن جدا میشه. روی هم رفته جان اون طبقه های نظم دهنده هم بده ببره کابی ...

آره عزیزم به فکر خروجشون هستم یکم دست نگه دارم اگر کاربردی نبود واسه کابینتهای دیگه شوت میشه🥲

دوستان قابلمه مارک خوب و جنس خوب می‌شناسید معرفی کنید؟ یه بار یکی از دوستان گفته بودن استیل کرکم ...

اگه برنجتو اکثرا با ته دیگ درست میکنی، استیل خوبه. ولی اگه مثل من بدون ته دیگ درست میکنی تفلون راحت تره.

من جالبه یدونه ماگ دارم که اونم هدیه اس و دو ساله دارمش و همش استفاده میکنم ازش

من کلا یه ماگ دارم اونم تو سرکارم هست که چای میخورم

تو خونه هم لیوان شیشه ای ، من چای رو تو لیوان شیشه ای بیشتر دوس دارم

حالا من کلا همسرم تمایل به آوردن ورودی از هر نوعی داره ، من بهش میگم سندرم خرید بیقرار داری ، من جلوش رو میگیرم 😅

مم زمان جاهلیت یه ماگ سفارش دادم که عکس همسرم روش بعد بار اول خراب شده بود دوباره زده بودند در نتیجه دوتا بهم دادند اوایل چندبار قهوه خوردیم گذاشتیم کنار به فکرم انداختید بیارم تو دست استفاده شه بشکنه بره‌.یه ماگ هم برای دخترم هدیه آوردندگذاشتم بزرگ شد چندبار استفاده کته حتما می شکنه.

شادی صدام کنید