2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736570 بازدید | 44687 پست
من با حوله راحت ترم دستمال یدونه ش برام کافی نیست و هربار برای خشک کردن دست و صورت دو سه تا دستمال ب ...

راستش من از اول عمرم تا حالا حوله دست وصورت نداشتم نمیدونم چرا ببخشید اینو میگم چندشم میشه حوله بزنم به صورتم صورتمو غیر از وضو چندین بار هم در روز میشورم وخیلی زیاد دستمال کاغذی مصرف میکنم از وقتی سعی میکنم مینیمال بشم فکر میکنم دارم تو مصرف دستمال کاغذی اسراف میکنم برای همین حوله گذاشتم ببینم میتونم کنار بیام باهاش یا نه؟

سلام دوستان عزیز. 

خروجی های این مدتم 2تا کرم پودر که هدیه بود چون اصلا مصرف نداشتم و رنگشم برای پوستم تیره بود دادم به کسی که مصرف داشت. 

ورودی دوتا حوله کوچیک نخی برای مسافرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه 😍منم امروز یه حوله ی حمام خودمو گذاشتم خروجی کهنه شده بود یدونه حوله حمام از قبل داشتم آوردم ...

من هر وقت یکی از شال هام که نرم باشه سه تکه میکنم تمیز میشورم میذارم آفتاب بخوره برای صورت خودم با حوله و دستمال کاغذی خشک نمیکنم

من هر وقت یکی از شال هام که نرم باشه سه تکه میکنم تمیز میشورم میذارم آفتاب بخوره برای صورت خودم با ح ...

نمیدونم چرا فکر میکنم اگه با حوله یا دستمال پاک بکنم باید هر دفعه بشورمش وسواسی نیستم ها فقط تو این مورد اینطوریم شال بهتره میشه تند تند شست وسریعتر از حوله هم خشک میشه ممنون😍

به نظرم تمام فروشگاهایی که ظروف تفلون میفروشن کهنه هم برمیدارن من بردم همونجا یا میتونی تو دیوار شهر ...

ممنونم از راهنمائیت گل

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

کشو لباسم هم امروز پاکسازی کردم و کلی خروجی داشت. یه پیراهن سفید بلند که جنس پارچه اش دور از جون ببخشید مث کفن میمونه و خیلی بدم میاد با اینکه مدلشو دوست داشتم ولی دیگه نمیپوشم. یه تاب کهنه. یه تاب بلند که بلند و گشاده و برای قد من مناسب نیست. یه مانتو که نازکه و بدن نما. دو تا شلوار پارچه ای که کهنه شدن.

یه شومیز جلو بسته که فعلا تو دوران شیردهی بدردم نمیخوره گذاشتم بالای کمد دیواری تو چمدون لباس زمستونیا.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

گزارشهاتونو خوندم و لذت بردم. خانمها چقدر قابلمه دارید؟!😂

من برا جهیزیه ام دو تا سرویس قابلمه داشتم. هر سرویس سه تا قابلمه و یه ماهیتابه. یه دستو که استفاده میکنم یه دست هم تو انباره. بعد از حدود ۱۲ سال زندگی، سری اول را کم کم باید بندازم بره و از سری دوم استفاده کنم. یه تابه و قابلمه بزرگ هم به اصرار مامانم خرید. که شاید سالی یکی دو بار استفاده بشه.

خیلی از وسایلی که در مورد خروجی گذاشتنش بحث شد من از اول هم نداشتم. مثلاً کلا دوتا چاقو تک دارم. استند و سرویس چاقو نداشتم. استند قابلمه نداشتم. پوست کن و سیر له کن ندارم. خورده ریز آشپزخونه جز چند مورد چیزی ندارم. وسایل برقی فقط چیزهایی که استفاده میکردم خریدم. اتو پرس و جارو شارژی و سرخ کن و بخارشو که زمان ما مد بود نخریدم.

ولی در مورد لباس وضعیتم وحشتناکه 🥴

با خوندن این تاپیک فقط سفت و سخت جلوی ورودی لباس را گرفتم. اگه مثل قبل بودم، از اول سال تا الان دوتا مانتو برای عید و دوتا برای تابستون خریده بودم، الآنم خوش و خرم دنبال مانتو پاییزه بودم😁

بدیش به اینه که لباسهامو سخت دور میریزم. یه روز دیگه خیلی به خودم فشار آوردم ۶ تا مانتو گذاشتم خروجی بعد باقیمانده ها را شمردم ، فکر کنید ۲۹ تا هنوز تو کمده 🤭

گزارشهاتونو خوندم و لذت بردم. خانمها چقدر قابلمه دارید؟!😂 من برا جهیزیه ام دو تا سرویس قابلمه داشت ...

من ۳ سال پیش اومدم خونم

یه سرویس قابلمه دارم بدون استند قابلمه🤣 واقعا نمی فهمم استند رو

یه سرویس دم دستی کوچولو خریدم که دو تا قابلمه و دوتا ماهیتابه که کلا بیشتر از اون استفاده کردم ، از اون سرویس قابلمه اصلی موقع مهمون اومدن بیشتر استفاده شده

من تقریبا از تمامی وسایلم استفاده کردم حالا خب یه سریاش کمتر ولی حواسم هست که تقریبا هرچی دارم ازش استفاده کنم

یه سری چیزا هم دارم هدیه هست یا مسلما یه سری از ظرف های مهمانم بیشتر هست همرو گذاشتم انشالله یه روز خونه باغمون ساختیم ببریم اونجا

گزارشهاتونو خوندم و لذت بردم. خانمها چقدر قابلمه دارید؟!😂 من برا جهیزیه ام دو تا سرویس قابلمه داشت ...

من یه سرویس قابلمه دارم یه زودپز که دو تا قابلمه داره و السلام

ققنوس