2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736567 بازدید | 44687 پست
به نظرتون اگه مسی بگیرم خراب میشه؟ یا همیشگیه؟ منظورم اینه که نباید بدم سفید کاری؟

عزیزم من برای ظرف پذیرایی مسی و برنجی گرفتم مسی هارو فقط میشورم جنسشون نانو هست سیاه نمیشه و همیشگیه 

ولی قابلمه بعد یه مدت اون تازگیش میره 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه سوال داشتم از دوستان میخواستم ببینم سیر له کن ضروریه یا میتونم به جاش از رنده استفاد کنم؟ پو ...

من ۲۵ ساله یه پوست کن دارم برای هویج و سیب زمینی هایی با پوست نازک،کارمو راه میندازه 

سیر له کن داشتم چون مقدار زیادیش تو خود وسیله میموند و حیف میشد دادم خروجی 

کلا بستگی به سبک زندگیتون تو خونه پدریتونم داره 

من مادرم اصلا با پوست کن راحت نیست 

یه دونه داشتیم همونم من اون موقع ها تو خونه استفاده میکنم،هنورم هست و هروقت میرم اونجا،بازم بیشتر کار منو راه میندازه 

❌لایک❌
من ۲۵ ساله یه پوست کن دارم برای هویج و سیب زمینی هایی با پوست نازک،کارمو راه میندازه  سیر له ک ...

مرسی عزیزم. مامانم از هیچ کدوم استفاده نمیکنه. به این نتیجه رسیدم که نخرم.  

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

سیر له کن و پوست کن ضروری نیست سیر میشه هم رنده ورد هم با گوشت کوب کوبید هویج هم میشه با چاقو انجام داد واگه اهل دیزاین غذا هستید خوب باشه بد نیست چون هویج ورقه ورقه می کنه در کل اگه ندارید نخرید ولی اگه دارید دیگه خروجی نذارید بذارید بمونه.

امروز طبق برنامه نوبت یخچال وگاز وسینک بود گاز وسینک تمیز کردم دو تا قفسه یخچال دستمال کشیدم ومرتب کردم انجام هر سه تا ۶ و۷ دقیقه طول کشید چون تمیز بود

خروجی نداشتم ورودی/خروجی یخچال وه خارج از حوصله است

شادی صدام کنید

سلام من چند روز پیش یخچالو فریزرمو تمیز کردم.

از یخچال یه مشت لیمو ترش ک کپک زده بود خارج شد.

از فریزر یه پلاستیک برگ انگر که برای دلمه بود،اون کسی ک برام اورده بود خوب نشسته بود همینجوری گذاشت توی فریزر منم انداختم رفت.

یه پلاستیک سبزی سوپ که ما اصلا سوپ نمیخوریم این سبزیا هم کهنه شده بودن از پارسال مونده بودن.

یکم ناگت بود خورده شد.

یه سری سبزی جات هم هست ک باید ی جور برنامه ریزی کنم غذاهایی بپزم ک همه استفاده بشن نخوام بندازم دور ک اسراف بشه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یه لیوان که تو کشو میز آرایشم گذاشته بودم و توش مداد آرایشیامو گذاشته بودم گذاشتم خروجی مدادهای توش رو هم گذاشتم تو کیف آرایشی

یه کِرِم پودر هم که تموم شد گذاشتم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خروجی امروز سه تا حوله دست و صورت بالا چون بسیار قدیمی و کهنه شده بودن ورودی حوله توسی پایین انشاا ...

مبارکه 😍منم امروز یه حوله ی حمام خودمو گذاشتم خروجی کهنه شده بود یدونه حوله حمام از قبل داشتم آوردم استفاده کنم صورتمم با دستمال کاغذی خشک میکردم ولی یه حوله دست وصورت هم داشتم نو بود گذاشتم بیرون ببینم میتونم باهاش خشک کنم یا دستمال کاغذی بهتره؟🤔

مبارکه 😍منم امروز یه حوله ی حمام خودمو گذاشتم خروجی کهنه شده بود یدونه حوله حمام از قبل داشتم آوردم ...

من با حوله راحت ترم دستمال یدونه ش برام کافی نیست و هربار برای خشک کردن دست و صورت دو سه تا دستمال برمیداشتم حوله دو تا باشه آدم هر دو سه روز یکبار بشوره خیلی خوبه

من قبلا سه تا داشتم یکی برای مسافرت بود دو تا برای خونه دیگه کهنه شدن یکی خریدم یکی هم بعدا میخرم 

از همین دو تا هر وقت خواستم برم سفر یکیش رو برمیدارم

ققنوس