2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737239 بازدید | 44691 پست

انقدر ذهنمون درگیر پاکسازی هست دیشب خواب دیدم بیست تا کارتن موز بهم دادن و میگن فقط هرچی دوست داری توش بذار وهرچی بیرون مونده باید بره خروجی

کل دیشب داشتم پاکسازی میکردم و کارتن میچیدم

با اینکه هیچی تو خونمون نیست ولی یه عالمه چیز از کارتن ها بیرون مونده بود😅تازه بجز لوازمی که تو کارتن موز نمیشد جا بدم🫣

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر ذهنمون درگیر پاکسازی هست دیشب خواب دیدم بیست تا کارتن موز بهم دادن و میگن فقط هرچی دوست داری ت ...

چه جالب ... 😂... من دیشب فکر کردم مثلا خواستم برم یه کشور دیگه ... چی میبرم با خودم ؟؟؟ دیدم چقدر وسیله اضافی دارم ... یه شش کاره اتو مو و ویو داشتم که هدیه همسرم بود. بخشیدمش . فقط اتو مو و فرخودکارم رو نگه داشتم ... 

انقدر ذهنمون درگیر پاکسازی هست دیشب خواب دیدم بیست تا کارتن موز بهم دادن و میگن فقط هرچی دوست داری ت ...

🤣🤣🤣🤣🤣

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
عزیزان یه وقت سوءتفاهم نشه من نمیگم قشنگ نیست رنگ خوبیه پست هام فقط در خصوص شخص خودم هست که یه زمانی ...

میدونم عزیزم.همه که قرار نیست عاشق صورتی باشن.

ادما دو دسته ن به نظرم

یا عاشق صورتین یا متنفرن🤪

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من برعکس همه چیزم صورتیه😍😍😍از اولم عاشق صورتی بودم هروقت چیزی احتباجم باشه رنگ صورتیش رو پیدا نک ...

منم عاشق خونه های سفید صورتی ام😁جهیزیه خودمم سفید صورتی خریدم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
خروج امروزم  حذف ۲۰۰ تا عکس از گوشی حذف اینستاگرام از گوشی به صورتی آزمایشی بمدت۱۰ روز  ...

اینستا اولکه پاک میشه چون معتادی سخت می گذره چلی بعد یه مدت که عادت کردی واقعا یه نفس راحت می کشی😁به نظر نمیاد ولی واقعا اعصابو داغون میکنه

من فقط منتظرم شروع کنم به پاکسازی و آخرش گزارش بدم چیا رفت خروجی😁ینی اینقدر خروجی دارم فکر کنم یه صفحه کامل بشه😅

منم عاشق خونه های سفید صورتی ام😁جهیزیه خودمم سفید صورتی خریدم

من حتی فرشمم میخواستم صورتی بردارم🤪🤪نشد دیگه.

ولی وسایل کوچیک و وسایل اشپزخونه م صورتیه.

مثل خونه های اینستا مبل و پرده و همه چی صورتی باشه دوست ندارم.

اینستا اولکه پاک میشه چون معتادی سخت می گذره چلی بعد یه مدت که عادت کردی واقعا یه نفس راحت می کشی😁ب ...

من طاقت نیاوردم دوباره نصب کردم🤕🤕🤕

من حتی فرشمم میخواستم صورتی بردارم🤪🤪نشد دیگه. ولی وسایل کوچیک و وسایل اشپزخونه م صورتیه. مثل خون ...

من ترکیب سفید و صورتی و طلایی زدم خوبه دل بازکنه بعد خونه تکونی انشالله اگه سایت بزاره عکس میزارم😁

من طاقت نیاوردم دوباره نصب کردم🤕🤕🤕

😅اره اولش همینه ولی قول می دم دوماه استفاده نکنی بعدش دیگه خودت نمی ری سمتش