2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737470 بازدید | 44691 پست

سلام من دیشب یه دستی ب خونه کشیدم.همه جا رو خاک گرفته بود.

اول اشپزخونه رو مرتب کردم.

یه پارچ کوچیک ۶ تا سبد سبزی و ی دیس انگشتی بلوری یه ظرف ک سوغاتی بود از شکل و جنسش اصلا خوشم نیومد.

اینا رفت خروجی‌

تمام لباسهای زمستونیم رو اوردم بیرون.

فقط دوتا بلوز نگهداشتم و یه پالتو

بقیه رو گذاشتم خروجی ۶ ۷ تا بلوز و یه پافر و یه کاپشن خییییلی گرم ک مناسب شهری ک ساکن هستیم نبود.

یه جفت دمپایی روفرشی یه جفت دمپایی پلاستیکی

چند تا لباس از پسرام.

دوتا حوله خییییلی بزرگ کاملا نو بودن از خرید سرجهاز بوده،اصلا تاشو باز نکرده بودم گذاشتم خروجی

یه جا کلیدی که دیگه نمیزنیم رو دیوار

شوهرم متاسفانه از هیچیش نگذشت منم ب وسایلش کار نداشتم اصلا هیچ اصراری نکردم تا خودش تصمیم بگیره.

یه سری ب مدارک زدم،همش فکر میکردم کاملا مرتبن و نیازی به پاکسازی ندارن.

یه پلاستیک پرررررر از مدارک اضافی دراومد دوتا دفتر خاطرات که دیگه نمیخوام باشن تو خونه.قشنگ  یه کیلو شایدم بیشتر کاغذ دراومد.

اینم بگم شوهرم مدارک مدرسه از دوران ابتدایشش رو حتی نگهداشته بود،کارنامه ها و ی سری چیزا که اصلا شاید ۱۵۰ سال اینده هم به کار نیاد.

بعد جالبه اونایی ک کارنامه هاشون رو نگهمیدارن،کارنامه های شوهرم پر از نمره های پایین و مردودی بود🤪🤪🤪🤪.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

هنوز فکر میکنم خیلی راه هست تا مینیمال بشم،چقدر خودمون و زندگیمونو غرق وسیله کردیم🤒😮‍💨😮‍💨😮‍💨

الان تو فکر فروش کنسول هستم تمام لوازم داخلشم اضافه ست.

یه سری هارو برای فروش میخوام بذارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی میخوام حوله هام رو توی دیوار بفروشم به نظرتون کسی میخره؟؟؟

مارک خوبی دارن جنسشون هم خوبه 

کسی تاحالا حوله فروخته؟

به نظرم یه سرویس ۱۲ نفره بشقاب وپارچ ولیوان وقاشق چنگال برای مهمان /یه سرویس ۶ نفره برای دم دستی که ...

من یه سرویس ۲۴ نفره دارم.البته فله هست یعنی لوازم غیر ضروری نداره.

بشقاب و پیش دستی و خورش خوری و ابگوشت خوری هست فقط.

برای دم دست هم قبلنا چون واقعا بلد نبودم ظرف زیاد خریدم 

الان دوتا ۶ نفره دارم ک کلا ناقص هستن.

از یه سرویس ۲ تا بشقاب و ۵ تا پیش دستی و ۶ تا پیاله و ی دیس و ۶ تاخورش و یه کاسه گود مونده

از سرویس دیگه ۴ تا بشقاب ۶ تا پیش دستی و ۵ تا پیاله و یه دیس.

اینارو گذاشتم دم دست وقتی یه مدت یکی رو استفاده میکنیم و دلزده میشم اونیکی سرویسو میارم.

انشالله تا بچه هام بزرگتر بشن همینارو استفاده میکنم تا بالاخره بشکنن تموم بشه

سلام من دیشب یه دستی ب خونه کشیدم.همه جا رو خاک گرفته بود. اول اشپزخونه رو مرتب کردم. یه پارچ کوچی ...

حوله هارو چرا ?!!!!!!!!!!

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

راستی میخوام حوله هام رو توی دیوار بفروشم به نظرتون کسی میخره؟؟؟ مارک خوبی دارن جنسشون هم خوبه  ...

کاش نگه داری حوله یه چیزیه که همیشه لازمه  

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من یه سرویس ۲۴ نفره دارم.البته فله هست یعنی لوازم غیر ضروری نداره. بشقاب و پیش دستی و خورش خوری و ا ...

من خودم یه سرویس چینی دوازده نفره دارم

یه سرویس ۱۲ نفره ارکوپال لز سرویس ارکوپالم برداشتم برای استفاده روزمره ولی ایده آلم واز نظر من منطقی همون

یه ۱۲نفره /یه ۶ نفره است

شادی صدام کنید
کلی از این پک های رستورانی که توش قاشق چنگال و نمک وخلال دندونه از کشوی آشپزخونه در آوردم که بره خرو ...

بذار تو سبد پیک نیک من گذاشتم خروجی یک هفته بعد رفتیم پارک خیلی خوب بود اگر داشتمشون

ققنوس
راستی میخوام حوله هام رو توی دیوار بفروشم به نظرتون کسی میخره؟؟؟ مارک خوبی دارن جنسشون هم خوبه  ...

منم با دوستان موافقم حوله چیزی که حتما نیاز میشه فکر کنم یه خانواده ۴ تفری هستید بالاخره حوله های خودتون کهنه میشه‌.به نظرم یه چیزایی در آینده به کار میان مثلا لیوان چون لیوان ها تو روزمره تو مهمونی زیاد می شکنن/پارچه ای که باب سلیقه تون باشه/دمپایی چون دمپایی ها تو استفاده روزمره پاره میشن وبعضی چیزا که الان حضور ذهن ندارم.

شادی صدام کنید

خروجی امروز من

یه تیشرت و شلوارک خودم که بخاطر پوشیدن زیاد کلا شل شده بود و بنظرم دیگه جالب نبود پوشیدنش

ورودی ندارم چون شلوارک اصلا جزو استایلم نیست و اونم که میپوشیدم هدیه همسر از یکی از سفرهاش بود

سه تا پیراهن کوتاه که بعنوان لباس خواب میپوشیدم

این قسمت هم ورودی ندارن چون دو تا پیراهن بلند تر و یدونه تیشرت و شلوار جنس لباس خوابی دارم و همونجا کافی هستن

یه شلوار خونگی رنگی که هدیه بود و من اصلا دوستش نداشتم 

یه جفت جوراب نو که اونم هدیه بود چون خیلی رنگی رنگی بود من استفاده ندارم و رفت خروجی 

مورد اول تبدیل به دستمال گاز پاک کن شدن

بقیه موارد بخشیده شدن به نیازمند

یه ورودی ناخواسته هم داشتم که صد در صد می‌ره خروجی تونیک و شلوار مادر همسرم برام سوغاتی آوردن بلوزش هم نوشته بزرگ داره هم یدونه زنجیر بهش دوخته شده

شلوارش هم بسیار بد دوخته شده، کوتاه و جذبه و منو اذیت می‌کنه

فقط در حد پرو پوشیدم و مطمئن شدم خروجی هست ولی به دلایلی الان نمیتونم بذارم خروجی و باید صبر کنم همسرم کلا یادش بره لباسه رو

ققنوس

سلام دوستان عزیزم

من این مدت خروجی داشتم دلم میخواست بیشتر بشه و بعد بیام بگم اما خوب هنوز زیاد نشدن و نیازمند وقت هستندهمونطور که یکجا نیومدن بزودی هم نمیرن

و نکته مثبت زندگیم کنترل ورودیه

من از قدیم منظم بودم و کمی مینیمال و هیچ وقت کند و وسایلم اشفته نبوده اما ورودی زیاد داشتم الان کنترل میکنم هم از لحاظ محیط زیست هم اقتصادی

خوب بریم سروقت خروجیها

دوتا ظرف خیلی خوشگل هفت سال پیش هدیه گرفته بودم خیلیم دوسشون داشتم و باب سلیقم بود اما خوب نیازم نبود چندباری خواستم از سرش بخرم بیشتر شن اما دیدم استفاده نمیکنم و خلاصه طی یه حرکت گذاشتم خروجی

پافر و سه تا مانتو پاییزم هم کذاشتم خروجی و جایگزین ندارم چون دارم 

هفت تا عروسک پولیشی بچم نو بودن اما بازی نمیکرد من چند ماهیی گذاشتم کنار دیدم سراغش نمیگیره اونم رفت خروجی

چندتا تیکه از لباساش کوچک شده بود اونم رفت بیرون

الانم یه طبقه از کمدم وسایل خروجی چیدم که سر وقت بذارم بیرون 

امروز فقط تونستم پانزده تکه خروجی جمع کنم . ورودی تا زمان پاکسازی کامل و از بین رفتن داراییامون نخواهد بود 😂... مخصوصا کفش و لباس ... 

دوتا صندل داشتیم منو همسری که نیاز به دوختن داشتن. وسایل  دوخت و دوز چرم داشتم و همسرم خیلی شیک دوختشون

حوله هارو چرا ?!!!!!!!!!!

عزیزم حوله یه جنسی دارن که من اصلا خوشم نمیاد.

این دستمال های خرگوشی رو دیدین؟؟ حوله هایی که روزمره ازشون استفاده میکنم جنسشون اونطوریه ولی ضخیمترش.

بعد این حوله ها ابگیریش به نسبت خرگوشیا کمتره و ابعادش خییییلی بزرگه.

۱۶۰ در ۱ متر فکر کنم هست.حالا چشمی اندازه گرفتم همینقد بود.

۵ ساله عروسی کردم استفاده نشد دیگه نمیخوام باشن