2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز من قابلمه هام نو بودن فقط قابلمه مهمانم یکم کهنه شده بود که سر فرصت پول بیاد دستم یکی بزرگترراز ...

من فقط تو زمینه قابلمه از قبل مینیمال بودم جالبه.چه خودم چه مهمان کلا سه تا قابلمه گرانیت دارم.دوتا ماهیتابه گرانیت .چهار تا قابلمه روحی کوچک.کلا همیناس.یه قابلمه استیل هم دارم که اونم قابلمه دوم زودپز هست و تالا دوبار ازش استفاده کردم نو.یه قابلمه بزرگ هم مامانم تو جهازم داد که دوساله تو انباری هست نو اونم نگه داشتم چون بالاخره نذری جمع جوری چیزی میشه توش درست کرد بعدا

من فقط تو زمینه قابلمه از قبل مینیمال بودم جالبه.چه خودم چه مهمان کلا سه تا قابلمه گرانیت دارم.دوتا ...

من کلا ۳تا قابلمه از جنس روی دارم 

هرچی چدن و گرانیت داشتم خراب شد و از دور خارج شد ولی اینا هنوز خوب موندن،هرچیم بیشتر سیم ظرفشویی بخوره تمیزتر میشه

هردفعه که خواستم قابلمه چدن بگیرم با خودم میگم همینا که کارمو رامیندازه میخوام چیکار؟!

اینه همچنان با همین قابلمه ها راحتم

❌لایک❌
واقعا همه مردا مثل همن انگار از یه الگوی یکسان درست شدن😵‍💫 همسر منم نمیزاره هیچی بندازم دور مثلا ...

میدونی چرا چون دارن زحمت میکشن پولشو در میارن نازاحت میشن دکباره زحمت بکشن همونو بخان باز بخرن. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

این تاپیک چقد جلو رفته  

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

خانوادم اشغالای صد سال پیششونو هم حاضر نیستن بندازن دور خیلی رو مخن خی میگن نیاز میشه کتاب داریم بیشتر از ده سال کسی نخونده ولی تو کتابخونس

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
واقعا همه مردا مثل همن انگار از یه الگوی یکسان درست شدن😵‍💫 همسر منم نمیزاره هیچی بندازم دور مثلا ...

چرم 😐هیچ وقت چیزایی ک برات عمری کار میکنن  و از مد نمیرن رو ننداز بیرون. چرم هیچ وقت خراب نمیشه. هیچیش نمیشه. هر چن وقت یبار هم ترند میشه این چیزا خوبه نگهش داریم. مثلا من شلوار دمپا داشتم بعد از مد رفت قشنگ دوسال بعدش دوباره اومدن رو مد. چرا انداختمش رفت ک بعد نداشته باشم بپوشمش. باید دوباره هزینه میکردم بخرمش. گر چه میتونستم چیز دیگه ای چاش بخرم. 

قابلمه روحی عصای دسته دقیقا.فقط سیم سابی اینا داره دیگه 

وای  دقیقا... هر چی هزینه کنی برا سرامیکو اینها انگاری پولتو ریختی بیرون 

اره دقیقا اگه بخایم بشینیم تمام تاپیکارو بخونیم ی قرن میشه 

اره منم دوست داشتم اطلاعات کسب کنم حوصلم نکشید من قبل اینکه بدونم مینمالیست چیه حس درونیم می‌گفت وسایل اضافه رو رد کن ولی گاهی یچیزی رو رد میکنم دو هفته بعدش میبنیم نیازم بودم میرم میخرم قابمله بزرگ دادم کسی بعد دو هفته ابجیم گفت میام خونت شعله زرد درست کنیم هم جا داری هم قابلمه بزرگ  

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
منم اولا خیلی چیز میز میخریدم فکر میکردم اینکه خونم پر از وسیله باشه خیلی خوبه یه بلوری قسطی داشتم ه ...

قبول داری زیادی خریدن هم دل ادمو میزنه؟ پن همیشه میگم اینایی ک ی لبای و ی بار میپوشن میندازن میره اصلا از اون لباس لدت بردن؟ مثلا همین بلاگرا.

من ی پانچ حریر ساده دارم ۴ ساله دارمش از اون موقع همیشه مد بود بخاطر سادگیش تا الان . همیشه هم میپوشمش و اینکه امه میگن تو هنوز اینو داری. میگم اره چیزی ک کازمو راه میندازه چرا بندتزم بره ک دوباره مجبور شم بخرمش