2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738493 بازدید | 44696 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

خروجی های امروز

10 تا از لباس بچه ها که کوچک شدن، رفت خرجی

10 تا از لباس های خودم که یه سری را اصلا نپوشیدم گذاشتم کنار، میفرستم برای یه خانواده

تخت خواب و میزنهارخوری را خیلی وقت بود که جمع کرده بودم و میخواستم بذارم خروجی، به دلیل یه بیماری و جراحی که برای پدرم اتفاق افتاد، تخت خواب و میز نهارخوری ام را بردم که استفاده کنن

خانما سرویس غذاخوری من ۱۲ نفره اس فقط دو تا نمک پاش و یه فنجون ازش شکسته. سس خوری اشم ترک داره. بنظرتون کسی ازم میخره؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
امروز یخچال رو مرتب کردم یه هندوانه که خیلی بی مزه بود و کسی نتونست بخوره رفت خروجی یه لگن ماست محل ...

هندوانه بی مزه رو بریز تو مخلوط کن آب هندونه بشه بخورید

هم بی مزه گیش معلوم نمیشه هم واسه کلیه خوبه

اینو منی میگم ک ده روزه اسیر عفونت ادراریم و همش باید مایعات بخورم تا دفع بشه

هندونه پر از خاصیته

من خیلی لباس مال قبل بارداری دارم واسم تنگ هستن هیچوقتم دوست ندارم اونجوری لاغر بشم که اونا باز اندازه بشن 

پس میرم که جمع کنم بدم خیریه 

با این کار انگیزم واسه لاغر نشدن هم بیشتر میشه تولی خیلی بهم میاد  

راجت مینیمالیست شدن لذت کمتر داشتن رفع انباشتگی پاکسازی منزل در کل یعنی اینکه وسایلی که واقعن استفاد ...

به به چه عالی 😍👌

مرسی گلم از توضیحت

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

خروجی دوباره یه پیرهن یه کم پوست پرتقال خشکانده بودم پارسال استفاده نمیکردم اصلن ریختم رفت یه جفت دستگیره سیلیکونی رو جهازم بود که چند ساله اصلن استفاده نکرده بودم دیروز تست کردم ببینم میتونم استفاده کنم دیدم نمیشه دادم به شوهر که دم مغازه برا برا برداشتن کتری رو آتیش ازش استفاده کنه