2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738494 بازدید | 44696 پست

سلام عزیزای مینیمال روزتون بخیر

من تقریبا کارای بنایی و خونه تکونی تموم شد.خیلی سخت و حوصله سربر بود اما نتیجه عالی بود برام 😃

خیلی احساس سبکی دارم خداروشکر

همچنان گزارشها و پستهاتونو میخونم و لذت میبرم پاینده باشید

من امروز سوپر مارکتیمو با کابینت ادویه ها ریختم بیرون مرتب کردم یه سری خشکبار و ادویه ها رو انتقال دادم به شیشه های آبمیوه که جمع کرده بودم همشون یکدست شدن و چند 5 تا قوطی خروجی دادم یه بانکه ی شیشه ای بزرگ که خیلی بزرگه و سنگینه دوسش نداشتم خروج دادم یه درب قوطی هم شد خروجی های من الان همه ی ادویه و مخالفت من ششه هاشون شدن یک رنگ بدون اینکه هزینه کنم برم شیشه و بانکه بخرم با استفاده از شیشه آبمیوه ها یه بسته رشته سوپی بزرگ هم استفاده نداشتم گزاشتم بدم به کسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز طبق برنامه ریزی ام نوبت شستشو بود رو تشکی خودم دخترم شیر بالا آورد روش شستم

نذر صلوات دارم مقداری فرستادم

یه برنامه از گوشی وعکس از اسکرین شات ها حذف کردم.

دوتا دستور آشپزی نوشتم واز گوشی حذف کردم.

بقیه روز دیگه روتین 

شادی صدام کنید

گفتم که میخوام تا اومدن نی نی خونه رو یه پاکسازی حسابی بکنم😁امروز قدم اولو برداشتم،یه قابلمه و تابه کوچولو که استفاده نمی کنم و یه روسری و شلوار راحتی جدا کردم برای خروج😅کم کم بیشترم میشه فکر کنم اخرش چندتا گونی بزرگ وسیله جمع بشه🤝

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
امروز طبق برنامه ریزی ام نوبت شستشو بود رو تشکی خودم دخترم شیر بالا آورد روش شستم نذر صلوات دارم مق ...

وای من کلا باید بشینم برنامه بنویسم اونقدرررر کار دارم😶خوب شد دیدم یادم افتاد😁🤝

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

و البته چند روز پیشم کلی عرقیجات و بطری شیشه ای که لازم نداشتم بردم برای مامانم و کلی جام باز شد

می خوام دیگه غیر مرغ و گوشت و احتمالا جو پخته دیگه هیچی فریزر نکنم بخصوص که استفادم نمی کنم  و همه اوناییکه مونده بدم مامانم باهاش برام چیزی بپزه و دیگه ام نمی زارم

سلام به همگی🌹

من سال ها پیش با این سبک اشنا شدم و خیلی وقتا خونه ام رو فنگ شویی میکردم، سعی میکردم لباس کمتر بگیریم، لوازم ارایشی و اینا خوب و باکیفیت و کم بگیرم، خیلی حالا قانونمندانه نبود، کلا از شلوغی خوشم نمیومد، اما همین یکی دو هفته پیش این تاپیک رو دیدم و انگار دوباره ذهنم  یه جرقه ای خورد که یه بار دیگه اصولی تر فنگ شویی کنم شاید باز جا داره خونه خلوت تر شه و از حرفای شما هم کلی ایده میگرفتم این مدت🙏🏻🙏🏻

خلاصه خروجی هام :

دو پاکت بزرگ لباس خونه ای که فقط انبارشون کرده بردم تو کشو، نمیپوشیدمشون و خیلی هم انگار دوسشون نداشتم ولی دلم هم نمیومد بندازم دور

دو تا کاپشن قدیمی که از استانبول گرفته بودم ده سال پیش و فک میکردم یه روزی  دوباره میپوشمشون! گفتم چه کاریه انبار کردم بلااستفاده مونده، بدم یکی بلکه بپوشه و استفاده کنه

دو جفت صندل و یه جفت کتونی

دو تا کیف

دو تا کوله 

البته اینم بگم من وسیله هامو خوب نگه میدارم، خیلی چیزارو سال ها پیش خریدم و سالم و قابل استفاده س ولی سعی کردم این بار با دقت بیشتری به ندای درونم!!! گوش بدم که ایا من واقعا بپوش این ها هستم یا نه و اینجوری شد که هی خروجیا زیاد شد😁

و یه عاااالمه تیشرت که یه سریاش دستمال خونه ای شد

کلییی کتاب اموزشی و درسی رفت خروجی

یه سنتور قدیمی که گزاشتم دیوار بفروشم

یه سری سی دی

یه سری چوب لباسی نو که رنگی بودن ولی دوسشون نداشتم

و در اخر بسیار متعجب بودم که این بود مینیمالیست بودنت😳، و تصمیم جدی گرفتم که ورودی لباس هام رو  خیلیییی کم کنم و فقط چیزای خوب و باکیفیت بگیرم

خواستم به نوبه خودم حس خوبم رو باهاتون شریک باشم، ممنون از تاپیک خوبتون و حرفای مفیدتون🙏🏻🙏🏻🌹🌹

دو تا ظرف مرزه خشک داشتم یکی کردم.یه ظرف آزاد شد.

نمک بدون ید یکی بهم داده بود قاطی نمک هام گذاشتم استفاده کنم تموم شه

یه سری گیاه دمنوش هم داشتم داخل شیشه که منتقلش کردم تو زیپ کیپ گذاشتم جای مخفی تر کابینت  الان مصرف ندارم

پودر نارگیل که تو کابینت بود مصرفش کمه گذاشتم تو زیپ کیپ کوچک گذاشتم تو در یخچال

یه دفترچه کوچک گرفتم هرچی دست‌نویس آشپزی و اسکرین شات دارم واردش کنم

پشت دفتر هم هرچی مواد غذایی  جای مخفی میزارم مینویسم که یکی یکی استفادشون کنم غافل نشم ازشون

یکم گندم دارم نمیدونم باهاش چه کنم؟

کاش هنگام خرید جهزیه ام جوگیر نمیشدم و با مینی مالیست می رفتم جلو😣می دونید چقدر پول برای چیزای بی مصرف دادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کلی پول بی زبون🙄

مثلا(البته اینا برای من بی مصرف حساب میشه🥴)و بدترش اینکه خیلی چیزارم اگه من نمی خواستم مامانم به زور میداد

سبزی خردکن

غذاساز

هواپز

مولتی کوکر

چرخ گوشت

اسپند دودکن برقی😐

کلی پلاستیکی🤦

کباب زن_پیازخردکن_سیرخردکن_نایسردایسر_کلی کاسه آشپزخانه_زیرقاشقی_اسکوپ بستنی_سالادخردکن_تراش هوبج_کلی قالب بدون استفاده و...

کلی سینی و لیوان و دکوریای الکی😐

اگه عقل الانمو داشتم...حیف فقط حیف 

دو تا ظرف مرزه خشک داشتم یکی کردم.یه ظرف آزاد شد. نمک بدون ید یکی بهم داده بود قاطی نمک هام گذاشتم ...

گندم ها رو بذارید جوونه بزنن باهاش یه سوپی چیزی درست کنید خیلی مقویه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر