2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735876 بازدید | 44674 پست
دوستان من دیروز ورودی یه تابه وقابلمه تفلون 52 گرفتم چون جندین بار طی این سالها لازمم شده ولنگ موندم ...

کم که نیست و اگر مورد استفادته که اوکیه

منم باید سرو سامونی به تشکها بدم کاملا نو هست پارچه هاشون اما خیلی سنگین هستن و از طرفی برای دخترم تشک لازمه که بهونه ای هست برای پاتک زدن به رخت خوابها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام منو ببخشید بخاطر غلط املایی یا جمله بندی های اشتباه. اینجا گزارش میدم و میرم دوباره سراغ ...

نمره شما بیست عزیزم چقققققدر لذت داره این پاکسازیها خداقوت قهرمان 

ولی من نمیدونم چرا یخچال و مخصوصا فریزر خالی رو دوست ندارم دوست دارم همیشه تو فریزم از همه چی مخصوصا گوشت و مرغ زیاد باشه نه اینکه یخچال بترکه ها نه اما همه چیز داخل باشه تو مواد شوینده و حبوبات هم همینطور هستم میرم فروشگاه چند تا چند تا بر میدارم چون چیزای مصرفی هستن بالاخره استفاده میشن البته یه جا کمد دیواری رو اختصاص دادم به مواد شوینده و اینجور چیزا جاش رو دارم و واقعن سختمه دم به دقیقه هی بگم مثلن یه ریکا بخر ریکا تموم شده یه مرغ بخر مرغ تموم شده تو این مورد اصلن نمیتونم مینی‌مال باشم

منم انشالله می خوام از اذر یه خوپه تکونی حسابی بکنم کلی فضارو خلوت ترم بکنم برای اومدن نی نی و زایمان😁❤️

برنامه دارم کلییییی وسایل اضافه بریزم دور(دور از چشم شوهرم البته  )

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
ولی من نمیدونم چرا یخچال و مخصوصا فریزر خالی رو دوست ندارم دوست دارم همیشه تو فریزم از همه چی مخصوصا ...

منم تو بعضی موارد دوس دارم تا مدت ها خیالم راحت باشه مثل خواربار و بعضی وسایل لازمم از قبل می خرم جهت آماده تر بودن😁به نظر اینا منافاتی زیادی با مینیمال بودن ندارن،چون زود استفاده میشن و اضافه نیستن

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من از اول عروسی تا حالا همه ی کارت عروسیارو نگه داشتم😵😵 چرا؟ خودمم نمیدونم😂 برم بندازم بره🏃🏃 ...

من چند وقت پیش سه تا دفتر خاطراتمو انداختم رفت بنظرم خاطره ها باید تو ذهن آدم بمونه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بله خونه از لوازمی که قدیمی بودن یا دوسشون نداشتم خالی شده😃 انشاا... عزیزم به سلامتی و دل خوش بری ...

فداتشم ممنون عزیزم 😍منم یه دفتر برداشتم ورودی وخروجی هامو نوشتم از یکسال پیش که با این تاپیک آشنا شدم یه عالمه خروجی بزرگ وکوچیک به درد نخور وکهنه وقدیمی گذاشتم خروجی جالبه که مثلا در مقابل مثلا سه چهار تا وسیله ی به درد نخور که گذاشتم خروجی یه چیز  کاربردی وتازه جاشو گرفته 😍

کم که نیست و اگر مورد استفادته که اوکیه منم باید سرو سامونی به تشکها بدم کاملا نو هست پارچه هاشون ا ...

تشکهای من هم قبلا واقعا سنگین بود انگار مامانم هر چی پشم گیر آورده بود همشو پر کرده بود تو تشکها یه سال بعد هروسیم مامانم اومد پشم هر تشک رو نصف کرد یعنی یه تشک تبدیل شد به دوتا الان 6 تا تشک دارم که 3 تا برای مهمانه که اصلا استفاده نمیشه سه تا هم برای خودمون دارم فقط

من از اول عروسی تا حالا همه ی کارت عروسیارو نگه داشتم😵😵 چرا؟ خودمم نمیدونم😂 برم بندازم بره🏃🏃 ...

کارت دعوت ها رو بنداز بره ولی به نظرم دفتر خاطرات رو نگه دار من هر چند سال یه بار که یادم می افته میرم میخونم وغرق خاطرات خوش دوران دبیرستان می افتم خیلی حس خوبی داره حتی دادم بیشتر فامیل وآشنا هم نوشتن برام و وقتی میخونم میبینم قدیمها آدمها خیلی با هم صمیمی وبی ریا بودند و زندگی خیلی بهتر وشادتر بود ولی الان خیلی وقتها احساس تنهایی بی کسی میکنم وبه نظرم آدمها عوض شدند😢

ولی من نمیدونم چرا یخچال و مخصوصا فریزر خالی رو دوست ندارم دوست دارم همیشه تو فریزم از همه چی مخصوصا ...

همسر منم این مدلیه 

من اصلا دوست ندارم 

دقیقا ایشونم میگه نمیشه که دو روز یه بار حبوبات گرفت!

الان فریزر بعد مدتها خالی شده 

وگرنه همچین پر میکنه که هیچ نظمی نمیشه بهش داد

مادر همسرم فقط یه یخچال قدیمی دارن 

با اون قسمت بالاش که واسه منجمد کردن آب و گوشت و ....(یخدان)

اون قسمت رو فقط هرچیزی زیاد بیاد و نیاز به منجمد کردن باشه میذاره

تو یخچال به طور معمول یه بطری آب،یه قوطی رب گوجه،گاهی یه سطل ماست و هرچیزی که تو اون یکی دو روز خریداری شده و نیاز به یخچال داره هست 

هر روز!!! میره خرید گوشت و سبزی و...هرچیزی که تو یکی دو روز نیاز داره

قبلا میگفتم چرا شما چیزی نمیگیرید بذارید تو کمد و یخچال؟!

چرا فریزر ندارید؟

فقط یه جمله میگفت: نیاز نداریم مادر!

الان نزدیک ۸۰ سال سنشونه

ولی با همون روند همچنان پیش میره 

الان با خودم میگم یه نکته خوبی که داره تو این سن بازم صبح به صبح پامیشه میره بازار،خیلیا رو میشناسم خودشونو خونه نشین کردن چون کاری ندارن انجام بدن....

❌لایک❌
خروجی امروزم کارت عروسی یکی از فامیلا.کارت های تبریک که همسرم از اول تالا بهم داده بود.کارت پستال یا ...

یادگاریای احساسی سخته دل کندن ازشون.کارت تبریک و کارت پستالایی ک من از اول تا حالا از شوهرم گرفتم همه توی البومه نمیدونم بزارم باشه یا بندازم بره؟حس خوبی بهشون دارم

یادگاری دیگه هم یکم از شاباشای عروسیم😁😁😁نگه داشتم با چند تا دستمال پاپیون شده که رسم شهرمون هستش.

اونارو اصلا نمیدونم چیکارشون کنم؟

چادرعقد لباس عقد لباس     شب جشن نامزدی   روسری ای برای نشون اوردن    دسته گل عروسیم    اینا رودستم مونده   و میدونم هیشکی به جز اینا براش عزیز و مهم نیست.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
2810