2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736301 بازدید | 44684 پست

اینجا تجربه سر زدن به خونه مشتری هاش رو گفته که وقتی وارد شده چون لباسها رو تا نمیزدن کمدها و رخت اویزها پر از لباسهای اویزون بوده و زمانی که میخواستن یه لباس رو بیرون بیارن  دو سه دقیقه طول میکشده. اینقد که اینا لباس داشتن و به قول خودش کشو رو که باز میکردی لباسهای لوله شده مث ماکارونی در هم تنیده شده  از کشو میزد بیرون.

یکی دیگه از مشتری هاش رو هم  اینجوری توصیف میکه که از لابلای کشو ، لباسها  مث محتویات یه ساندویچ همبرگر زده بودن بیرون.

( خیلی این تشبیهش رو خیلللیی دوست داشتم واقعا قشنگ توصیف کرده   )

خلاصه این مشتری هاش  همه با تا کردن مشکل داشتن. 

تاکید میکنه من مصرانه تا کردن را به عنوان روش اصلی نگهداری از لباس توصیه میکنم.( عین جمله ی توی کتاب)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این لباسها رو میتونید اویزون کنید. و البته همونطور که گفته اونها که شبیه همن پیش هم.  

من خودم عاشق اینم که به لباسها احساس میده و شعور. و البته که تمام کاینات دارای شعورن و باید با همه چیز با احترام و ارزش برخورد کرد.  

یه نکته دیگه اینکه استایل تون بشناسید بچه ها من الان استایل ام تو این رنگ هاس:سبز /آبی/ مشکی/سرمه ای/سفید/گاهی قهوه ای

یا مثلا من کراپ نمی پوشم چه تابستونی چه پاییزی یا بعضی مدلای شلوار.مانتو راسته بهم نمیاد وقتی اینجوری پیش برید 

خیلی ورودی هاتون کنترل میشه.تو کنار گذاشتن لباس هاتونم راحتر عمل می کنید.

شادی صدام کنید

خروجی امروزم کارت عروسی یکی از فامیلا.کارت های تبریک که همسرم از اول تالا بهم داده بود.کارت پستال یادگاری دوستم و کلی از این دست کاغذهای یادگاری.همه رفتن بازیافت

خروجی امروزم کارت عروسی یکی از فامیلا.کارت های تبریک که همسرم از اول تالا بهم داده بود.کارت پستال یا ...

من از اول عروسی تا حالا همه ی کارت عروسیارو نگه داشتم😵😵

چرا؟

خودمم نمیدونم😂

برم بندازم بره🏃🏃 

دفترخاطرات که تو مدرسه توش چرت وپرت نوشتیمم بندازم بره؟

به زودی منم مامان میشم😍
من از اول عروسی تا حالا همه ی کارت عروسیارو نگه داشتم😵😵 چرا؟ خودمم نمیدونم😂 برم بندازم بره🏃🏃 ...

کارتهای عروسی و که حتما بنداز بره دفتر خاطرات رو هم بخون اگه بهش حسی نداری بنداز بره تا اگه چند تا از نوشته هاش حالتو خوب میکنه عکس بگیر بعد بنداز بره

من از اول عروسی تا حالا همه ی کارت عروسیارو نگه داشتم😵😵 چرا؟ خودمم نمیدونم😂 برم بندازم بره🏃🏃 ...

من که خیلی از کارت پستال یادگاری انداختم رفت.چون اون دوستم ده سال ندیدم کارت پستالش عکس گرفتم انداختم رفت

سلام دیر هنگام منو پذیرا باشید 😍

خروجی ای نداشتم شایدم داشتم🤔🤔چون در حد روزمرگی و اینا دارم میگذرونم و وقت سر خاروندن ندارم ولی فردا باید یه بررسی بشه 

در مورد سوپ خوری خونه مامان من زیاد لازم میشه اکثرا تابستان ها دورهمی آش دوغ برای سرو میریزیم  با یه ملاقه کوچیک میذاریم وسط سفره هر کی هر قدر دوست داره خودش برمی‌داره یا زمستان ها دورهمی رشته و سوپ درست میکنیم

در صورتی ک خونه من استفاده نداره 

منم خیلی دوست دارم آبچکان رو طبقه بزنم بشه کابینت ظرف بشورم بذارم روی آبگیر آبش رفت بره کابینت(الان هم عادت ندارم آبچکان پر باشه سریع انتقال میدم کابینت

یا هود تو خونه من کاربردی نیست همین الانم لوله هود بهش وصل نیست خیلی دوست دارم همسرم موافقت کنه و هود رو بفروشم ولی از محالات هست در صورتی ک دردسر تمیز کردنش واسه منه و خیلی اذیتم😮‍💨

شش تا نمک پاش پلاستیکی دارم برای دم دست که زردچوبه دوتاش نمک پونه پودر لیمو عمانی فلفل سیاه داخلش هست برای آشپزی روزانه ام استفاده میکنم در روزهای آتی میخوام چهارتا نمک پاش استیل سایز متوسط بگیرم برای این موارد استفاده کنم هم بادوام هست هم مثل پلاستیک کدر نمیشه 

امروز فریزر یخچال رو تمیز کردم و براساس محتویاتش برای ناهار فردا برنامه ریزی کردم ظرف سیر تقریبا خالی شده بود و محتویاتش رو انتقال دادم ظرف کوچکتر یه مقدار بادمجان و گوجه دوست همسر از باغچه اشون آورده بود و زیاد بود که نصف بیشترش رو بین خانواده ها تقسیم کردم و به اندازه یک ظرف درب بسته سرخ کردم گذاشتم فریزر در صورتی که اهل بادمجان فریز شده نیستم و همیشه تازه میخرم برای مصرف همون وعده گوجه هم چون مصرفم زیاد هست دو ظرف ورقه شده دو ظرف رنده شده فریز کردم ولی نگم چقدر سختمه فریزر به نسبت همیشه پرتر شده🥴

سلام دیر هنگام منو پذیرا باشید 😍 خروجی ای نداشتم شایدم داشتم🤔🤔چون در حد روزمرگی و اینا دارم میگذ ...

سلام به روی ماهت گلم

یه مدت برنامه ریزی که طبق چیزی که تو فریزر داری غذا درست کن عزیزم

❌لایک❌
ماشالله خروجی های شما بزرگ بوده والان کاملا به چشم میاد فکر میکنم خونتون الان حسابی داره نفس میکشه ا ...

بله خونه از لوازمی که قدیمی بودن یا دوسشون نداشتم خالی شده😃

انشاا... عزیزم به سلامتی و دل خوش بری خونه جدید