سلام دیر هنگام منو پذیرا باشید 😍
خروجی ای نداشتم شایدم داشتم🤔🤔چون در حد روزمرگی و اینا دارم میگذرونم و وقت سر خاروندن ندارم ولی فردا باید یه بررسی بشه
در مورد سوپ خوری خونه مامان من زیاد لازم میشه اکثرا تابستان ها دورهمی آش دوغ برای سرو میریزیم با یه ملاقه کوچیک میذاریم وسط سفره هر کی هر قدر دوست داره خودش برمیداره یا زمستان ها دورهمی رشته و سوپ درست میکنیم
در صورتی ک خونه من استفاده نداره
منم خیلی دوست دارم آبچکان رو طبقه بزنم بشه کابینت ظرف بشورم بذارم روی آبگیر آبش رفت بره کابینت(الان هم عادت ندارم آبچکان پر باشه سریع انتقال میدم کابینت
یا هود تو خونه من کاربردی نیست همین الانم لوله هود بهش وصل نیست خیلی دوست دارم همسرم موافقت کنه و هود رو بفروشم ولی از محالات هست در صورتی ک دردسر تمیز کردنش واسه منه و خیلی اذیتم😮💨
شش تا نمک پاش پلاستیکی دارم برای دم دست که زردچوبه دوتاش نمک پونه پودر لیمو عمانی فلفل سیاه داخلش هست برای آشپزی روزانه ام استفاده میکنم در روزهای آتی میخوام چهارتا نمک پاش استیل سایز متوسط بگیرم برای این موارد استفاده کنم هم بادوام هست هم مثل پلاستیک کدر نمیشه
امروز فریزر یخچال رو تمیز کردم و براساس محتویاتش برای ناهار فردا برنامه ریزی کردم ظرف سیر تقریبا خالی شده بود و محتویاتش رو انتقال دادم ظرف کوچکتر یه مقدار بادمجان و گوجه دوست همسر از باغچه اشون آورده بود و زیاد بود که نصف بیشترش رو بین خانواده ها تقسیم کردم و به اندازه یک ظرف درب بسته سرخ کردم گذاشتم فریزر در صورتی که اهل بادمجان فریز شده نیستم و همیشه تازه میخرم برای مصرف همون وعده گوجه هم چون مصرفم زیاد هست دو ظرف ورقه شده دو ظرف رنده شده فریز کردم ولی نگم چقدر سختمه فریزر به نسبت همیشه پرتر شده🥴