2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737034 بازدید | 44690 پست

باز فکر میکنم طرز فکر ادم خیلی مهمه، مثلا خیلیای از بچه های گروه میگن ک تا چیزی تموم نشده تو خونه ازش نمیخرن.

مثلا رب و شامپو و تاید امثالهم

مامان من به شدت با این قضیه مخالفه میگه باید همه چی کنار داشته باشی وقتی تموم شد لنگ نمونی.

واسه همین تاید کارتنی میخره ماکارونی و رب و شامپو همه به تعداد زیاد،خب اینا بالاخره استفاده میشه چون جمعیت هم زیاده.

اونجاش بده که میگه ادم باید از همه چی کنار داشته باشه

مثلا لباس نو کنار داشته باشه

پارچه کنار داشته باشه

ظرب و استکان و قابلمه داشته باشه

یه وقت اینا از دور خارج شد شکست یا خراب شد زودی جایگزین بشه.

وسیله ها هم ک مثل مواد غذایی خورده نمیشن بخوان زود تموم بشن،یا مثل لباس مثلا بعد ۳ سال دیگه از بین برن

یه دست لیوان چننننند سال طول میکشه تا تموم بشه 

فکر کنید چقدر وسایل با همین فکر انبار شده تو خونه ما.

بعد خواهرمم همین فکرو داره متاسفانه😬

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ورودی یه اسباب بازی ویه دست لباس هدیه برای دخترم که هردو کاربردیه

واقعا خوشحالم که برای زایمانم لباس زیاد نخریدیم از تولد تا الان که دخترم داره می ره تو ۵ ماه ما ۵ دست برای دخترم لباس خریدیم با یه پیراهن‌ توری که همسرم خوشش اومده بود گرفته بود بقیه همه هدیه براش آوردند منم مداوم می موشونم کوچیک میشه می ذارم خروجی

شادی صدام کنید

من چهار روز مسافرت بودم خریدهای سفر(ورودی)

یه شلوار راحتی برا همسرم

یه کوله مدرسه برا پسرم

دو تا پاکن

یه مداد مشکی

سه تا دفتر

دو تا روفرشی یکی برا خودمون که روفرشیمون پاره شده بود یکی سوغات

یه کتاب برا دخترم

بقیه ورودی‌ها خوردنی بود

❌️لایک❌️

سلام دوستان شبتون بخیر گزارشاتون رو خوندم و لذت بردم

مشغول تمیزکاری و پاکسازی خونه هستم تا الان خروجی

🍁کمدهای جهیزیم که عمرشون رو کرده بودن یه سری هم قبلا خروج داده بودم

🍁ویترین که قراره بره خونه همسایه (خیلی خوشحالم چون سالم بود و همسرم راضی نمیشد بره بیرون😃 البته هدیه)

🍁میز و قاب آینه عروسیم که آینش شکسته بود و خودشونم فرسوده و شکسته شده بودن بازم همسرم قصد داشت آینه بندازه اما خوب یک ماهی موندن تو بالکن و منم گفتم 🍁نمیزارمشون خونه😄

🍁 مبلها هم که قبلا گفتم دادم به مادر همسرم و مبلهای قبلی که فرسوده بودن رفت خروجی 

در حال حاظر سالن من شامل یه تلویزیون روی دیوار و فرش و چندتا تا گلدون طبیعی هستش

البته دو تا تابلو فرش دارم که قصد دارم خروج بدم اگر همسرم همکاری کنن

دیروز هم دوتا قابلمه و تابه کوچیک فرسوده و در سوپخوری سرویس چینی عروسی که از خود ظرف به عنوان لگن دارم استفاده میکنم تازگی

و درش از این کابینت به اون کابینت در حال جابجایی بود رو خروج دادم از خونه

لازم به ذکر که تو این یازده سال این سوپخوری استفاده نشده و منم در راستای خروج وسایل ناکارامد و اینکه لگن استیل ندارم دارم استفاده میکنم 

کلا ظرفایی که دوس ندارمو همین کارو میکنم باهاشون میارم دم دست

خوشبختانه من تو این چند سال زندگی مشترک خرید و انبار نکردم

اما خوب وسایلی که باید خروج داده میشدن داشتم 

خوندن این تاپیک تلنگری بود برام

خداروشکر به خاطر این آگاهی  که کنار شما عزیزان بهش رسیدم و هنوزم دارم یاد میگیرم ازتون

قبلا گفتم بازم میگم دیگه به دلم نمیمونه خرید کردنهای دیگران و و یا اینکه ای کاش منم داشتم

فعلا از خونه خالی  لذت میبرم تا انشاا... سر فرصت خرید کنیم برای خونه طبق سلیقه و با کیفیت نه صرف اینکه فلان وسیله باید باشه هر چند بی کیفیت و طبق سلیقه نباشه

خیلی دوستون دارم عزیزان

لازم به ذکر که تو این یازده سال این سوپخوری استفاده نشده و منم در راستای خروج وسایل ناکارامد و اینکه ...

من ۱۷ساله ازدواج کردم سوپخوری اصلا مصرفم نشد

کسی رو هم نمیشناسم که مصرف داشته باشه بدم بهش

برای من قسمت بالاش لبه زیادی داره و نمیشه بعنوان کاسه استفاده کرد🥲 دوست دارم ردش کنم چون جاگیره و بدون کارایی

اما دلم میخواد برسه دست کسی که استفاده میکنه

ققنوس
امروز نوبت شستشوها بود ولی دارم می رم بیرون انجام ندادم.در حد همون پخت وپز نهار وجمع وجور کردن روتین ...

منم خیلی نماز قضا شده دارم وهر سال 6 روز ازماه رمضون به خاطر عذر شرعی روزه هام قضا میشه وبعد ماه رمضان تنبلی میکنم کاش یه تاپیک جدا بزنیم وهر روز کمی از این نماز وروزه های قضا بخونیم وبگیریم و گوشه ی ذهنمون آزاد بشه که از نظر نماز وروزه ها و از نظربدهکاریمون به خدا مینیمال بشیم😍😊😇