2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737525 بازدید | 44694 پست
🌱 مرسی گل که نظر دادی آباژور اصلا تو اتاق خواب جا نداره پس خروج میزنم، حباب حالا میشه رو پاتختی جا ...

حباب رو روی پاتختی بذارید بهتره باز هم اینجور چیزها به حس خودتون بستگی داره 

یمدت بذارید روی پاتختی اگر دوست نداشتید بذارید اشپزخونه

ققنوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان شب همگی بخیر باشه❤️

خروجی امروزم چند ورق قرص که انقضاشون گذشته بود

یه ظرفِ خالی که توش ترشی میذاشتم حسابی کهنه شده بود رفت کیسه بازیافتیا

یه ورودی شلوار هم داشتم که بجاش یه شلوار بیرونی رفت خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
تمام دیوار باید کنده بشه چون کار کردن بعد سنگ آنتیک زدن  و تا مقداری از سقف رفته کسی رو آوردی ...

پس با توجه به دکوراسیون آشپزخونه همون به صرفه تره که کل ملک رو عوض کنید عزیزجان

❌لایک❌

جادوی نظم 

اینجا باز تاکیدش  روی  نظم دهی بر اساس طبقه بندی هست نه مکان. قبلا هم در موردش صحبت کردیم و چیز جدیدی نیست. فقط یه نکته اینجا داره که براساس طبقه بندی  هم که عمل میکنید از یادگاری ها شروع نکنید.  با وسایلی شروع کنید که تصمیم گیری روی اونا اوسون تره.  بهترین  ترتیبی که پیشنهاد میکنه  اول  لباسها ، بعد کتاب ها، کاغذها، متفرقه و در اخررررر یادگاری ها  و عکس ها و چیزهایی که ارزش احساسی دارن. بعد که جلوتر میرید و قوی تر میشید توی کنار گذاشتن متعلقات، برید سراغ این مرحله.

یه نکته اینجا هست که مطمینم همه  شاید هم قبل از ماری کاندو کاملا ازش اگاه بودین.   اینکه نزاری اعضای خانوادتون و مخصوصا والدین  ببینند چه چیزی دور میریزید. چون دیگه خودتون تجربه داشتید ممکنه از وسایل بردارن برا خودشون در حالی که اصلا به دردشون نمیخوره یا اینکه بخوان منصرف کنن. البته خیلی مهمه دقت کنید که بحث کاملا در مورد «فقط» دارایی ها و وسایل و متعلقات خودتونه. و در مورد وسایل بقیه به هیییبچ وجه صدق نمیکنه که تو  پست بعدی بهش میرسیم. والدین رو گفته اصلااا  نزارید بفهمن و اصلا نبینن که چه چیزایی رو دور میریزید . و اگه با والدینتون زندگی میکنید حتما خودتون ببرید بزارید بیرون که خیالتون راحت باشه  نمیبینن .  وقتی بچه ها  وسایلشونو دور میریزن از نظر روانشناسی والدین رو دچار اضطراب میکنه.( خودم اضافه میکنم همین مطالب در مورد همسر هم کاملا صدق میکنه   مخصوصا  با این قتصاد داغون الان)

تو آشپزخونه قشنگ نمیشه عزیزم

آره درسته اونجا پتوسها رو گذاشتم، حباب هم رفت اتاق خواب، جای اینه و ساعتم عوض کردم، دستگیره بافتنی رو گذاشتم خروجی، گلدان نرگس رفت رومیزی غذاخوری رومیزیها رو برداشتم تا چند روز ببینم حسم چطوره عزیزم 💞💖💞💖💞🌸

آره درسته اونجا پتوسها رو گذاشتم، حباب هم رفت اتاق خواب، جای اینه و ساعتم عوض کردم، دستگیره بافتنی ر ...

🌱 راستی انباریمم که مثل کمد آقای ووپی بود حسابی تمیز و مرتب کردم، تعدادی از ظروف آشپزخانه هم رد شدن و بقیه هم در حال انجام هستن، در کل الان تعدادی وسیله داخل کمد دیواری و کابینت‌ها هستن که باید برن خروجی که بتدریج در حال بخشیدن و یا فروششون هستم ✌️

🌱 این گزارش چندماهه ی من هست که یکجا گذاشتم عزیزان 💌 اگه نظری باشه با جان و دل می‌شنوم و ممنون از یکایک دوستان تاپیک 💞💖💞💖💞💖💞💖💞💖

جادوی نظم 

یه مثال هم میزنه که میگه بایکی از مشتری هام تو مرحله ای بودیم که وسایل اضافه رو تو کیسه زباله کرده بودیم ببریم بیرون و خواستم این نکته مهمو بهش یاد بدم که مادرت نبینه،   یهو مامانه چیزی برای پذیرایی میاره یهو میبینه و چند تا وسبله برا خودش  برمیداره که یکیش زیر انداز یوگا بوده. میگه شاید گهگاهی ازش استفاده کردم. وقتی  مامانه میره ،ماری  کاندو ازش میپرسه مامانت چند روز در هفته یوگا کار میکنه؟ دختر میگه یوگا.....؟؟؟  هیچ وقت .

فاجعه ای که میتونه خسارت اورتر از یک زلزله باشه ورود مادر در این لحظه است ( دقیقا این جمله تو کتاب اومده.)

جادوی نظم 

اینم بدونید که وسایلی که نمیخواید رو  صرف اینکه کمد یا خونه خودمون خلوت شه نباید بدیم به اعضای خانواده مثلا خواهر. این قضیه اش فرق میکنه با اینکه کسی چیزی لازم داشته باشه و بدونیم نیاز داره یا حتی قصد خریدش رو داشته و جز نیازمندیش بوده بدیم و کارش راه بیفته. 

مثلا لباسایی داریم  استفاده ای ندارن برامون اما نمیتونیم ازش دل بکنیم اینجا گزینه ی خواهر کوچیکتر یادمون میاد و میریم میگیم بیا این برا تو یا نمیخوایش نو هست اصلا استفاده نشده    و اونم تو رو در بایستی قبولش کنه. 

فلان چیزو نخواستم دادمش خواهرم . این گزینه رو حذف کنید صد درصد. مگر اینکه به دلایل بالاتر که گفتم مطمین باشید نیازشه. نه  صرف خودخواهی  و راحت کردن خودمون که کمدمون خلوت شه به قیمت شلوغ کردن کمد اون. یه  شی بی استفاده  اینجوری فقط موقعیت مکانیش عوض میشه و از زندان کمد ما منتقل میشه زندان کمد مثلا خواهر. چون اونم سلیقه خودش نبوده و بلا استفاده است.

پست بعدی میرسیم به بحث نظم دهی وسایل دیگران که باید چکار کنیم برا این قضیه.  

فردا شب اگه رسیدم  مطلب میزارم. چون فردا احتمالا سرم شلوغ باشه. سعی میکنم پست بزارم هر چند کوتاه اگه نشد ببخشید دوستان. تا اینجا نزدیک ۱۰۰ صفحه اش رو گفتم. کتاب ۳۵۰ صفحه است. 

آره درسته اونجا پتوسها رو گذاشتم، حباب هم رفت اتاق خواب، جای اینه و ساعتم عوض کردم، دستگیره بافتنی ر ...

عالی👌

روی میز عسلی یا اون رومیزی که الانه رو بذارید یا اون گلدون کوچیکی که روش بود 

من باشم ترجیحم فقط اون گلدون تنهاست

بازم ببینید حستون نسبت به هرکدومش چجوره 

هر دوتا میز رو شلوغ میکنه زیبایی گلدونتونم گرفته میشه

❌لایک❌