2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه برای شما خوبه بعد هم فقط همون محدوده ست برای ما کل دیوار اون سمت کار شده هست تمام دیوار بعد ه ...

🌱 لطف داری عزیزم 💖 شما هم بالاخره کمی دیرتر ولی سرانجام اگه خیلی مهم باشه می‌رسید به چیزی که دوست دارید مطمئنم 👌✌️

این عکس رو از نت گرفتم برای ما به همین شلوغی پشتش هم کامل سنگ آنتیک کار شده و میزان کار رو ادامه داد ...

آهان حق دارید شلوغه ولی یه روز می‌بینید انجام دادید تمام شد رفت عزیزم 👌

چقدر خوبه که فقط یه دست مبل ۵نفره دارید و کیپ در کیپ تو هال رو پر از مبل نکردید

🌱 😀 عزیزم الان بعد آشنایی با این تاپیک اینطوریه، قبلا می‌دیدید که لبریز از مبل بود 😀

آین عکس هم از نت گرفتم ولی آشپزخانه هم اینجوری بدون قسمت اپن یعنی دو طرف تا پایین اینجوری کار کردن بعد اتصال به همین دو کابینت داریم تا سقف که پشت کابینت ها هم رخت آویز ورودی 

همه به همین چارچوب متصل هستن بخواییم اینو برداریم کابینت ها و رخت آویز ورودی نقطه اتصال ندارن و رو هوا میمونن😬😬

ققنوس
🌱 😀 عزیزم الان بعد آشنایی با این تاپیک اینطوریه، قبلا می‌دیدید که لبریز از مبل بود 😀

عزیییییزم😁

الان یادم اومد که گفته بودید تعدادی از مبل ها رو رد کردید رفته 

خیلی جاتون پس باز تر شده

❌لایک❌
🌱 لطف داری عزیزم 💖 شما هم بالاخره کمی دیرتر ولی سرانجام اگه خیلی مهم باشه می‌رسید به چیزی که دوست ...

بله البته این مدل ها سال ۲۰۱۸ مد بوده و بسیار خواهان داشته ولی خوب من از همون موقع دلم میخواست ساده باشه یا اگر می‌خوان مدلی هم کار کنند حالت کمد و کشو باشه چیزی هم گذاشتم مشخص نباشه

ققنوس
آین عکس هم از نت گرفتم ولی آشپزخانه هم اینجوری بدون قسمت اپن یعنی دو طرف تا پایین اینجوری کار کردن ب ...

حق دارید پسندتون نباشه 

این آشپزخونه تو مینیمال ترین حالت هم شلوغ به چشم میاد

❌لایک❌

من ی تعداد زیادی شیشه ترشی داشتم 

رفتم براشوم درب گرفتم 

امروز با کمک دختر کوچولوم مشغول شستن جدا کردن برچسب های روشون بودیم خیلی زمان برد ولی نتیجه خیلی خوب بود اینا یکدست شدن گوشه ذهن منم خالی شد دخترمم کلی ذوق کرد😍