2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
🌱 چه جالب  همزمان راجع به فرش حرف زدیم 😍 و ممنونم از نظرات خوب و مفیدت عزیزم 🙏 👌

خواهش میکنم عزیزدل

بازم میگم من نظرمو میدم هرجا دوست نداشتی دست نزن گلم 

خونه ت خیلی دوست داشتنیه 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزرگترین معظل خونه ما تی وی وال هست که کل سمت تی وی رو کار شده درست کردن و درست کردنش هزینه بره

و دور تا دور ورودی آشپزخانه که باز قفسه کار شده

باید توش دکوری گذاشت که من اصلا دکوری دوست ندارم

یوقتا میگم چقدر خوبه خونه ها رو بدون هیچ اضافاتی میسازن

شاید یکی اومد دلش نخواست اونا باشن پولش هم نمیرسید برشون داره

ققنوس

اون نظرتون رو در مورد جای پتوس های روی اپن پیدا نمیکنم 

که اشاره کردید سبد پیکنیک رو برنداشتید....

اونجاهایی که علامت گذاشتم تو عکس 

پتوس ها رو قرار بدید

بدون در نظر گرفتن اینکه پسرتون چه عادتی داره 

ببینید حستون رو جاهای پتوس چطوره

❌لایک❌
خواهش میکنم عزیزدل بازم میگم من نظرمو میدم هرجا دوست نداشتی دست نزن گلم  خونه ت خیلی دوست داش ...

🌱 ممنونم عزیزم تغییرات رو میدم اوکی بودم که هیچ ولی با هر کدوم راحت نبودم به شکل سابق برمیگردونم ✌️دوست داشتنی شما عزیزانی هستید که من مینیمال بودن رو از شما می آموزم 😘💖💞💖💞💖🤩

بزرگترین معظل خونه ما تی وی وال هست که کل سمت تی وی رو کار شده درست کردن و درست کردنش هزینه بره و د ...

🌱 عزیزم از محل صرفه جویی از هزینه های اضافی و مینیمال میتونید پول کنار بذارین به تدریج، طبق سلیقه درست کنید، 

🌱 بنظرتون تی وی وال من هم ناجوره؟ 

🌱 ممنونم عزیزم تغییرات رو میدم اوکی بودم که هیچ ولی با هر کدوم راحت نبودم به شکل سابق برمیگردونم ✌️ ...

قربونت برم بانو 

مینیمال نمیدونم خودمو 

فقط خییییییییلی از  احساساتم در مورد مینیمال بودن با کاربرای این تاپیک یکیه 

و از این بابت خوشحالم که خیلیا مثل من فکر میکنن و تنها نیستم

❌لایک❌
🌱 عزیزم از محل صرفه جویی از هزینه های اضافی و مینیمال میتونید پول کنار بذارین به تدریج، طبق سلیقه د ...

من مشکلی نمیبینم 

بازم دوستان نظر بدن ببینید نظر بیشتر دوستان چطوره

❌لایک❌
🌱 عزیزم از محل صرفه جویی از هزینه های اضافی و مینیمال میتونید پول کنار بذارین به تدریج، طبق سلیقه د ...

نه برای شما خوبه بعد هم فقط همون محدوده ست برای ما کل دیوار اون سمت کار شده هست تمام دیوار

بعد هم سوال کردم برای تی وی وال هزینه تخریب و نوسازی میگیرن برای کابینت هم کل کابینت ها خراب میشه 

ما هم واقعیت وسع مالیمون نمی‌رسه😅

ققنوس