2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738434 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی اکسسسوریها رو حذف کردم ولی اینا رو واقعا دوس دارم، از نزدیکتر عکس میدم چون دوربین گوشیم یه چ ...

خروج نذار منظورم این بود جاشون عوض بشه مثلا پتوس ها کنار هم چیده بشه

من خودم یه دوره ای مثل شما پتوس توی شیشه نگه میداشتم بصورت خطی چیده بودم با شیشه های بی رنگ و یک شکل 

آینه بره نزدیک درب ورودی یا اتاق خواب که بشه استفاده ش کرد 

گلدان نرگس بصورت تکی بیاد روی اپن یا میز و هیچی جز اون دیگه روشون نباشه خیلی قشنگ میشه

ققنوس

پتوس ها رو رو سطح اپن جمع کنید و این جاهایی که علامت زدم بذارید اونهایی که آویز بیشتر دارن اون کنج اپن و بالاش بذارید اگه تعدادش بیشتر بود گلدونهایی که شبیه همه رو کنار همدیگه بذارید

❌لایک❌
جدی تذکر بدید اینکارت حالمو بد میکنه وسایلتو رو اپن نذار

عزیزم هیچ جوره حریفش نمیشم متاسفانه، کاملا از روی درماندگی رو اپن پر گیاه کردم که جا نداشته باشه چیزی بذاره 😔

عزیزم رو اپن ناچارا گل و گیاه گذاشتم چون یه پسر دارم که هر چی دم دستش بیاد میذاره رو اپن 😔 نمیدونم ...

والا نمیدونم چون بچه با بچه فرق می‌کنه مثلا بچه های من فقط روی اپن مینشستن😅 چیزی نمیذاشتن

با نشستن هم مشکلی نداشتم 

ققنوس

من جای شما باشم اینم میبرم توی اتاق چون اینم مثل چراغ خواب هست

بعد شرمنده گلم این باره حس غم ندارن برات؟ جسارت نشه یمقدار حس پاییز غم زده میده به من البته که توی عکس مشخص نیست چی هست

ققنوس
خروج نذار منظورم این بود جاشون عوض بشه مثلا پتوس ها کنار هم چیده بشه من خودم یه دوره ای مثل شما پتو ...

عزیزم پتوسها رو گفتم اینه، جای مناسب دیگه ای نیست، روی یه دیوار هال آیفون و فیوزبرق و این‌است یه دیوار لوله ی گاز یه دیوارم کمددیواریه، حالا بنظرت بمونه سر جاش یا رد کنم بره؟