2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738441 بازدید | 44695 پست
سینی بزرگ بکار نمیاد حتی اگه مهمون زیادم بیاد و بخوایم توش پرلیوان کنیم کی میتونه بلندش کنه؟ 

دقیقا.. واس همون من هم تا حالا استفاده نکردم

مامانم خودش استفاده نمیکرد،فقط اگه لواشک درست میکرد به درد مون می‌خورد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
پروفایلتپن خودتون هستید 

ببخشید من جواب میدم،عکس بازیگر حمیرا ریاضی هست

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در رابطه با سینی استیل بزرگ چهارتا دارم یکی تو خرید جهیزیه برداشتم که عصای دستمه نباشه لنگ میمونم ...

سینی بزرک رو شما برا چی استفاده میکنید؟

من ۳تا سینی بزرگ استیل دادم  واقعا عصای دستمه موقع چیدن سفره مهمون میذارم رو کانتر و وسایل رو ...

من برادر و پسر بزرگ ندارم،همسرم هم هیچ وقت سینی پر برنمیداره

چون تو خونه مادرشوهرم یا خواهر شوهرم که بلند میشد واس کمک،هیچ وقت سینی پر رو برنمیداشت،مثلا بشقاب هست توش،اونارو برمیداره،سبد سبزی کوچولو هست،اونارو دو تا دوتا میاره میچینه

من تا حالا استفاده ای نداشتم ازش،شستنش هم برام خیلی سخته

همینطوری مونده و خاک میخوره

گاهی که خونه تکونی و اسباب کشی و اینا داشتم درآوردم تو سینک بشورم،جا نمیشه و آب میپاشه بیرون

شاید همسرم بفهمه بگه نه نگه دار لازم میشه،ولی وقتی شستنش هم برام دردسره،حتی اگه نیازم باشه،ترجیح میدم بذارم بیرون

خب دقیقا همینه یک وسیله که برای یکی کاربرد داره و خیلی ضروری زندگیشه برای یکی دیگه ممکنه سال به سالم استفاده نشه باید وسایل رو بنابر کاربردشون یابقول دوستامون حس وعلاقه ای که بهشون داریم نگهداریم   

سلام دوستای عزیز امروز یه شومیز و شال ست بخشیدم چون واقعا ماه ها تو کمد بود و من نتونستم باهاش کنار ...

سلام،چقدر اون قسمت حذف اپلیکیشناتون برام حسرت برانگیز بود. خیلی خیلی دلم میخواد همشون رو پاک کنم ولی بواسطه ی شغلم و گروه هایی که باید عضو باشم نشدنیه. ولی خیلی وقته یه پاکسازی اساسی تو اینستا و گروهای تلگرامی انجام دادم و فقط الزامی ها رو دارم.

خلاصه ی  ۱۳ صفحه ی اول  کتاب جادوی نظم.نوشته ی نویسنده ی ژاپنی ماری کاندو  نویسند ...

سلام

من کتاب رو تموم کردم الان مسافرتم ولی برگردم خونه ب روش ماری کاندو یه بار اساسی مرتب میکنم.

ببخشید من ریپلای کردم.من خلاصه چیزایی ک از کل کتب فهمیدم رو میخوام بگم.

همونطوری ک خودتون گفتین ماری کاندو میگه مرتب کردن هر روز ی قسمت خونه کلا اشتباهه چون اینجوری هیچ وقت کارتون تموم نمیشه.

مثلا شما امروز تصمیم میگیرین ی سروسامونی ب لباسهای توی کمد بدین.

کمدهارو مرتب میکنین لباسهای اضافه رو میذارین کنار ولی خبر ندارین شاید توی کمد دیواری یا روی جالباسی و جاهای دیگه خونه لباسای دیگه ای هم هست که باید بهشون رسیدگی بشه.

پس اگر میخواین لباسهاتون رو ساماندهی بکنین همممهی لباسهارو از گوشه گوشه خونه جمع کنین یک جا بعد تازه میفهمین چه حجم زیادی لباس دارین.

ماری کاندو میگه اگر از روش گول زننده هر روز ی قسمت استفاده کنین پاکسازی شما هیچ وقت تموم نمیشه.شما تا اخر باید هی هر روز ی جایی رو مرتب کنین.

خب الان بهتره یکباره یه کاری انجام بدین یا که نه تمام عمرتون مشغول مرتب کردن باشین؟

البته این کار شاید چندماه زمان ببره

یعنی پاکسازی کل خونه تو یه روز اصلا امکان پذیر نیست

ولی اگر رفتین سراغ مثلا مرتب کردن کفش هاتون یا لباسها یا کیفها

همه رو همون روز انجام بدین تموم بشه نصفه رهاش نکنین به زمان دیگه هم موکول نکنین.

ماری کاندو میگه من هیجچ وقت نمیذارم مشتری کارش رو نصفه ول کنه.

روش پاکسازی هم اینجا بارها گفته شده،وسیله رو دستتون بگیرین از خودتون بپرسید دوسش دارم یا نه؟ اگر جواب منفی بود بذارینش کنار

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام عزیزای دلم‌یه سوال

افرادی که ما را فالو دارند پیج هایی که ما دنبال می کنیم‌می بینند؟

میشه کاری کنیم نبینن؟

در مورد سینی منم دوتا گرد وبزرگ دارم برای جهیزیه که موقع سبزی پاک کردن استفاده می کنم الان که فکر می کنم می بینم نباشه هم مشکلی ندارم.همسر ومادر که اجازه خروج بر نمی دن حداقل از دم دستم بر می دارم ویه نکته اینکه مادر محمد جان اشاره کردند شستن این سینی ها تو سینک سخته.

خانم ها درسته من بعضی وسایل نمی تونم بذارم خروجی ولی همین که از دم دست برشون می دارم یا میذارمش کناز به ذهنم القا می کنم من نیازی بهش ندارم پس دیگه اون وسیله یا مشابه اون وسیله نمی خرم.در ضمن با کنار گذاشتنش زندگی روزمره ساده تر وراحت تر پیش می ره.

من برای پاک کردن سبزیجات یه سفره دارم برای این کار کنار گذاشتم یه سینی کوچیک از سرویس پلاسکو هم هست از اون استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
در رابطه با سینی استیل بزرگ چهارتا دارم یکی تو خرید جهیزیه برداشتم که عصای دستمه نباشه لنگ میمونم ...

اون سینی لبه دالبری رو اینجوری غذا بکش توش و با همسرجان نوش جان کنید

❌لایک❌
سلام عزیزای دلم‌یه سوال افرادی که ما را فالو دارند پیج هایی که ما دنبال می کنیم‌می بینند؟ میشه کار ...

یه قسمتی از صحبتتون که می‌فرمایید اگر چیزی رو بخوایید بذارید خروج و بقیه نذارن از جلو دست جمع میکنید 

منم دقیقا همین کار رو انجام دادم

۲۴عدد لیوان ۱۲فنجان و شش عدد نعلبکی دارم که همشون بخاطر مدل سختی که دارن تو خونه ما و برای مهمان های ما قابل استفاده نیستند

مثلا فنجان بجای دسته یک تکه از خود فنجان رو اضافه داره و موقع چایی خوردن همش حس می‌کنی داره سر میخوره از دستت

همشون هدیه ست البته نعلبکیش بد نیست ولی چون با فنجان ها ست هست گذاشتم که اگر بخشیدم به کسی کاملش رو ببخشم

همسرم مخالف بخشیدن یا فروششون هست و هر وقت یادش بیاد سریع می‌ره چک می‌کنه که یوقت من نداده باشم به کسی

منم همه رو گذاشتم تو جعبه هاش و گذاشتم تو انباری کوچک جلوی در که دادم خودش هم گذاشت چون قد من نمی‌رسه

هم همسر خیالش راحت شد که من بدون اطلاعش خروج نمی‌ذارم هم خودم تو کابینت ها نمیبینمشون و حالم یهتره

ققنوس