2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738441 بازدید | 44695 پست
نمیدونم 😂کلا از بچگی هم صورتی دوست نداشتم بچگیام عاشق آبی بودم و همه رنگهای طیف آبی بزرگتر شدم عاشق ...

منم نارنجی رو اصلا دوست ندارم حتی یه وسیله نارنجی هم ندارم😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی :

یک عدد شمع که بخاطر عدم مصرف روغن پس داده بود رفت تو سطل زباله

یک پارچه و نخ همرنگش که خرید هیجانی بودن بخشیده شد

یه کرم روزانه که وقتی میزدم خوب نبود ولی چون پول خوبی براش داده بودم نه دلم نیومد ردش کنم نه دلم نیومد برای خودم کرم بخرم امروز دل رو زدم به دریا و انداختمش دور چون استفاده شده بود نمیشد بخشید به کسی .جایگزین هم نخریدم براش چون خیلی وقته کرم روزمره من ضد آفتاب هست و به کرم دیگه ای احتیاج نبوده

دو تا تیشرت هم بهم بخشیده شد

پسر بزرگم دو تا تیشرت سبز و مشکی ساده ساده داشت که براش کوچیک شده بودن و بخشیده شد به من ( من از پسر بزرگم از نظر سایزی کوچیک ترم)

تیشرت مشکی پسر بزرگم ورودی جدید یه تیشرت قرمز هم خرید جای سبزه که خروجی بود

کلا چه پسرا چه همسر تیشرت ساده تکرنگ بدون هیچ عکس و نوشته ای میخرن برای همین پسرم همیشه ۴الی ۵ رنگ تیشرت داره و همیشه همون ها رو می‌پوشه خراب شد اکثرا یا همون رنگ میخره یا رنگی که موقع خرید یهو میپسنده

ققنوس
سینی بزرگ بکار نمیاد حتی اگه مهمون زیادم بیاد و بخوایم توش پرلیوان کنیم کی میتونه بلندش کنه؟ 

من ۳تا سینی بزرگ استیل دادم 

واقعا عصای دستمه موقع چیدن سفره مهمون

میذارم رو کانتر و وسایل رو میچینم توش،همسرم یا داداشم یا پسرای بزرگم میان برمیدارن میبرن سر سفره و هرچی توشه میچینن تو سفره یا موقع جمع کردن سفره هم همینطور 

❌لایک❌
فردا میریم سفر 10/15روزه شایدم بیشتر برای خودم دوتا شلوار خونگی .دوتا تیشرت.ی هودی .دوتا شومیز و ی ...

سفر خوش بگذره عزیزم 

من طمع سفر سبک رو ایندفعه چشیدم 

واقعا لذتبخش بود

❌لایک❌

سلام دوستان شب بخیر پستهاتون رو مطالعه کردم و لذت بردم

در رابطه با مواد شوینده

مایع دست و ظرف که ثابته

جرمگیر هم دامستوس که خیلی کم مصرف دارم یدونه برای یکسالم کافیه اضافه هم میاد

جدیدا سیف کرمی خریدم برای تمیز کردن سینک 

گازپاککن هم تا الان فقط یدونه مصرفم بوده و قصد خرید مجدد داشتم شاید نگیرم در راستای خلوت شدن کابینت ظرفشویی😬

و سرکه سفید و جوش شیرین قبلا بیشتر استفاده میکردم برای تمیز کردن گاز و سینک و شیرآلات مدتیه از شوینده ها استفاده میکنم

خیلی راه دارم تا خلوتی و مینیمال شدن😬  کنار شما عزیزان انشاا... میرسم بهش

در رابطه با سینی استیل بزرگ چهارتا دارم

یکی تو خرید جهیزیه برداشتم که عصای دستمه نباشه لنگ میمونم

دوتا دیگه هست که مادرشوهرم داده نباشن لنگ نمیمونم احتمالا یکیش که جنس خوبی نداشت کج شده رو خروج بدم 

و یکی دیگه سایز متوسط و دورش دالبر دالبر هست هدیه خواهرشوهر بوده استفاده نشده مونده یه کناری😶

خروجی امروز هم یک  تیشرت و شلوار از پسرم و سرهم دخترم که دیگه مناسبشون نبود تیکه کردم برای تمیزکاری خونه و

از تو وسایل دخترم یه سری خنزل پنزل ریختم دور.

کار گچ خونه تموم شده اما لنگ طبقه پایین هستیم که اونجا هم تمیز شه یکباره بندازیم در غیر اینصورت طبقه ما به خاک و خون کشیده میشه تو رفت و آمدها

میدونم کارم اشتباهه ولی من هر چیزی دستم بیاد میندازم تو سطل زباله راستش سطل زباله هم کوچیکه وتوش از ...

میونی دوتاسطل کنار هم توی آشپزخونه یا کابینت زیر سینک داشته باشی روی یکیش بزنی خشک ویکی تر برچسب بزنی واینجوری دم دسته توی جفتش نایلون بنداز جای زباله تر روزود بزود ( هرروز) خالی کن وخشک روتا وقتی که پر نشده بذاریش وخشک هارومن توی نایلون روشن میذارم کنار سطل زباله که ببینن وببرند سطل بزرگم نمیخواد دوتاکوچیک برا کدوم

سلام خانوما☺️ من از باکس گل خاستگاریم فقط اون سر گل رز هاش که خشک بود رو جدا کردم گذاشتم تو یه جعبه ...

عزیزم اصلا درفنگ شویی گل خشک انرژی منفی داره وگل مصنوعی هم همینطور ولی درخصوص نگه داشتن اون چندتا گل که گفته بودی  چون تازگی براتون داره وهنوز اول راه هستید بسلامتی وایشالله که خوشبخت وعاقبت بخیر باشید  یه کوچولونگهش دار که برات هنوز شیرینه وبعد مدت کوتاهی دلتو زدن بنداز بره ولی خیلی خوبه که ازهمین اول داری کنترل میکنی یه عروس خانم مینیمال موفق 

دوستان موافقید یه چندمورد درباره سبک زندگی افرادی که از نزدیک دیدیم وواقعا مرتب ومینیمال وساده ولی شیک زندگی می‌کنند صحبت کنیم مثلا مثل اگه اشتباه نکنم عمه کاربرعزیزهیدواجون که فرموده بودن  در چندین صفحه قبل ویا اون خانمی که دوستش بادوتاچمدون میره خونش ولی ایشون کمدهای خالی وجابرای چمدان‌های ایشون داره وخوش لوکس وساده وخلوته  که بیشتر ایده بگیریم