2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738255 بازدید | 44695 پست

والا من همیشه چیزای اضافرو میریزم دور،

چیزی نگه‌ نمیدارم ب جز برگه های سرکارم ک واقعا نیاز میشه

اما خونه همیشه شلوغه،

و کلا معمولاام همیشه کلا بهم ریخته و نابود شده ایم و جا واسه راه رفتن نیست.

البته دلیلش اسباب بازیای وسط خونس، ولی خب ب هرحال.

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

خروجی امروز سه عدد ظرف پلاستیکی شکل قلب داشتم که برای قالب زدن برنج و تزئینش استفاده میکردم

بعد دیدم من هر بار با یکیش قالب میزنم ولی سه تاش رو نگه داشتم آبی ، صورتی و زرد بودن زرده بخاطر استفاده زیاد کهنه شده بود صورتی رو دوست نداشتم رنگش رو برای همین نو مونده بود گذاشتم کنار بدم به دختر دوستم که کوچیکه و توش تنقلات میخوره

آبی رو نگه داشتم برای استفاده خودم

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور کنید حتی دستمال خاصی هم نمیخواد که مدل خاصی یااینا که الان زیاد توبازارهستن گاهی بعضی از لباسها ...

منم تمام لباسهای نخی رو تکه تکه میکنم وبرای گردگیری و پاک کردن گاز استفاده میکنم خیلی به صرفه تره وتمیزتر پاک میکنه به نظرم وچون پولی بابتش ندادم راحتتر وزودتر میندازم بره😅

دیروز زنگ زدم ۱۳۷ بیاد بازیافتیهای خونه مامانم رو ببره هنوز نیومده من خودم بازیافتیهام رو تو کیسه ج ...

میدونم کارم اشتباهه ولی من هر چیزی دستم بیاد میندازم تو سطل زباله راستش سطل زباله هم کوچیکه وتوش از نایلونهای خرید میندازم وهر دفعه همسرم میره بیرون میدم ببره که اصلا یه ذره هم زباله نمونه ونمیتونم بازیافتیها رو جدا کنم

۴ تا جا ادویه سفارش  داده بودم،اون ظرف قبلی هارو خالی کردم تو اینا،و قبلی هارو گذاشتم خروجی

۶ تا ظرف خروجی شد،یه جانماز و یه جفت جوراب خودم

یه قرآن کوچک و چند تا کتب ادعیه هم بردم مسجد

یه تعداد وسیله هم که نیاز نداشتم گذاشتم کنار،فردا بذارم بیرون

شما سینی بزرگ دارید،قطر نیم متر مثلا

من موقع جهیزیه گفتم نمیخوام،مامانم به زور گذاشت،تا الان هیچ وقت استفاده نکردم،میخوام بزارم خروجی،البته یواشکی،چون یه دونه اس همسرم حتما می فهمه بعدا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
۴ تا جا ادویه سفارش  داده بودم،اون ظرف قبلی هارو خالی کردم تو اینا،و قبلی هارو گذاشتم خروجی ۶ ...

من دارم اره واقعا فلسفه سینی بزرگ چیه؟

ما بعععععضی وقتا روش گوشت و مرغ تیکه میکنیم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

امروز با یکی از دوستان که دو سال کامل براش از مزایای مینیمالیست شدن گفته بودم صحبت کردیم و خدا رو شکر فعلا کنسول عروسیش(کنسولهای مخصوص اینه شمعدان بیست سال پیش) و جعبه سامسونتی قاشق و چنگالش رو گذاشت خروجی

جالبیش این بود که من موقع خرید جهیزیه با اینکه هر دو مورد بالا بسیار مهم بود جزو جهاز باشن نخریدم

یادمه اون موقع دورادور به گوشم رسید خیلیا گفتن از خسیسی نخریدن و دختره الکی میگه دوست ندارم ولی من واقعا خوشم نمیومد خوشحالم که حرف بقیه برام مهم نبود چون من مطمئنا اگر بخاطر حرف و حدیث ها میخریدم هم همون ماه های اول میذاشتم خروجی

ققنوس

سلام خانوما☺️

من از باکس گل خاستگاریم فقط اون سر گل رز هاش که خشک بود رو جدا کردم گذاشتم تو یه جعبه موزیکال که هدیه ولنتاین بود و خوردنی های داخلش تموم شده بود

نمیدونم اونارم بعدا بندازم دور یا نه 🥲

ولی دسته گل عقد و عروسی رو یبار بحثش شده بود گفتم مصنوعی بگیرم نگه دارم(هنوز زیاد مینیمال نبودم)نامزدم گفت نمیخواد طبیعی بگیر بعدا بنداز دور

درسته خب وقتی عکس و فیلم ازش قراره باشه خودشو چرا نگه دارم🙄

گل خشک هم به نظر خودم انرژی خوبی نداره یبار جایی مهمون بودم خانومه دسته گل نامزدی و عروسی و همه چیو خشک کرده بود روش سلفون کشیده بود نشونم داد یاد عروس مردگان افتادم خدا ببخشه منو🥲😂حس خوبی نداشت

فومیوساساساکی از اون طرف افتاده، نشسته تو خونه خالی جلو لبتاپ

البته ژاپنی ها کلا سبک دکور و معماریشون هم با ما فرق داره اکثرا چیزی رو زمین مثه فرش و اینا نمیندازن چون گرمایش از کف دارن

بیشتر رو زمین میشینن با میز کوتاه البته روش سنتی ما هم اینجوریه (پشتی و سفره)ولی خب ما بیشتر خودمونو با سبک زندگی غربی(تو مادیات فقط😁)یکی کردیم

مبارک باشه   اگر دوست داری مدل جا ادویه  رو اینجا بگو

همون لیمون که شما داشتین،مدل سارینا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی