سلام دوستای عزیز
امروز یه شومیز و شال ست بخشیدم چون واقعا ماه ها تو کمد بود و من نتونستم باهاش کنار بیام ولی قبلا واسم کاربردی بود الان نه
یه سری اسباب بازی شکسته رفت بازیافتی
یه لنگه جوراب دخترم گم شد اون لنگه دیگه رو نگه داشته بودم به امید پیدا شدنش زهی خیال باطل بنابراین رفت خروجی
با سرد شدن هوا لباسهای تابستانه بچه هام بررسی کردم و دوتا پیراهن دخترم دوتا پیراهن پسرم و یک شلوارک جین و یک کلاه جین که همگی نو بودن و کمی تنگ شده بودن و تا سال دیگه براشون کوچیک میشد بخشیدم
سه تا قالب ژله در سایزهای مختلف بخشیدم
و بالاخره دو تا ماشین بچه هام که واسشون کوچیک بود و تابستان جایگزین خریدم شوهرم راضی شد و بخشیدم
دوتا بطری شیر و یک شیشه ترشی یک پاکت پودر لباس و یه پاکت دستمال کاغذی رفت بازیافت
یک شلوار خونگی خودم کهنه شده بود رفت خروجی
یک لاک و یک دستبند بدل رفت خروجی
قبلا به شوهرم میگفتم ببین همه اطرافیانمون سرماه میرن فروشگاه های بزرگ خرید کلی میکنن و چقدر میگن ارزان تر براشون در میاد چرا ما تو چهارده سال زندگی مشترک یه بارم خرید کلی نداشتیم🤔شوهرم گاهی موافق کارشون بود گاهی مخالف خودمم همین جور بودم و هیچ وقت هم قانع نشدیم بریم فروشگاه های زنجیره ای
مثل یه کاربر همین سایت که گفته بود از هر چیزی یکی میخرن بعد تموم شدنش دوباره یکی دیگه میخرن ما هم همین مدلی هستیم توی همه موارد چه خوراکی چه بهداشتی به یاد ندارم توی فریزرم بیشتر از چهار بسته گوشت و چهار بسته مرغ دوبسته گوشت چرخ شده سه بسته ماهی و چهار بسته سبزی خورشتی دوبسته کلم (به غیر مقداری سیر که به خاطر پوک شدن فریز میکنم و یا رب گوجه خونگی که در اثر کپک زدن فریز میکنم ) چیز دیگه ای یا مقدار زیادی فریز کرده باشم
یا
مواد شوینده همیشه یه گاز پاکن همه کاره دارم یه بسته پودر لباسشویی یه بسته پودر دستی یه لکه بر یه شیشه پاک کن و یه مایع لباس یک شیشه صابون رنده شده و یه شیشه جوش شیرین
دوستانی که کتاب در باب زندگی مینیمالیستی معرفی کردین ممنونم اسکرین گرفتم در اولین فرصت یکی یکی تهیه کنم و بخونم
و اینکه یک ماه هست برنامه های مجازیم تلگرام اینستاگرام
رو پاک کردم و واقعا به آرامش رسیدم انگار مغزم داره استراحت میکنه مخصوصا اینستا واقعا ذهن و تمرکز آدم رو تحت شعاع قرار میده هر چی بخوای استفاده مفید داشته باشی بازم به خودت میای میبینی ای وای یکساعته داری الکی میچرخی هر چند پیج زیادی فالو نداشتم ولی امان از اکسپلور دیشبم برنامه ایتا رو پاک کردم فقط یه واتساپ دارم که خیلی دوست دارم پاکش کنم چون برام کاربرد زیادی نداره ولی یه گروه واسه بیماری پسرم اونجا دارم که مجبورم نگهش دارم وگرنه هیچ استفاده دیگه ای ازش ندارم
و خیلی خیلی گوشی کم دستم میگیرم و اگر دستم بگیرم میام نی نی سایت 🥲