2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738710 بازدید | 44704 پست

فلای لیدی flay lady هم دستور العمل های یه خانوم خارجی هست که تو همون سایتی که گفتم بیشترش رو ترجمه کرده بودن

ولی بازم اگر زبان انگلیسی بلدید سرچ کنید مطالب ایشون هم میاد

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رویکرد اصلی برای انتخاب وسایل شادی اور بودن انهاست

اما بعضی ها متوجه این حس نمیشوند

به یکی از مراجعینم گفتم از میان این انبوه لباس فقط سه تا رو انتخاب کن و فقط سه دقیقه وقت داری

او هم لباس هارا کنار زد و ۵تا لباس کنار گذاشت و بعد دوتا رو به تل لباس برگردوند و فقط یه تیشرت سفید با گل سبز و یه پالتو و یه دامن گلگلی ماند.

به او گفتم این یعنی شادی 

این لباس ها به تو شادی میدهند .

مقایسه بهترین راه فهمیدن چه شادی آور است چه نیست، هست.

بخاطر همین اصرار دارم با طبقه بندی پیش بروید مقایسه لباس ها از بین لباس ها

یا مقایسه کتابها باهم و انتخاب از بینشان.

با تجربه سرعت انتخابتان هم بیشتر میشود پس نگران صرف زمان برای هرکدام از انتخابها نباشید

ققنوس

یه پیشنهاد شوکه کننده و انگیزه دهنده🤪

عکس قبل و بعد بگیرید 

هرچقدر هم که اوضاع کشو و طبقه و کمد بهم ریخته باشه اما شما ماراتن مرتب سازی رو شروع کنید، مکث نکنید ، دست نکشید و مطمئن باشید که میتونید اتاق و خونه رو به مکان شادی برای خودتون تبدیل کنید .

وقتی که خونه مرتب تر میشه با مقایسه اون در زمان بهم ریختگی بیشتر انگیزه میگیرید و تشویق میشید برای ادامه دادن.

بعد از اتمام کار هم حسابی ازین تغییر لذت میبرید

و میتونید عکس ها رو با دوستانتون به اشتراک بزارید و حسابی بخندید😁😆

ققنوس

یک ایده منطقی وجود دارد برای وسایلی که شک دارید آيا دور بیندازید یا نه

و آن ایده این است که آن وسیله را ۳ ماه نگه دارید اگر استفاده نشد آنگاه دور بیندازید.

شاید این ایده منطقی بیاید اما اصلا کارایی ندارد، چرا به سه ماه گذشته فکر نکنیم که آيا از این وسیله استفاده کرده ایم یا نه!

و اینکه وقتی با این نگاه آن وسیله را نگه میداریم در واقع آن را تحقیر و کم ارزش کرده ایم

به او گفته ایم هرچند که تو برایم شادی اور نیستی و کارایی نداری اما سه ماه اینجا بمان تا ببینم آيا دوستت دارم یا نه. وتازه بعد از سه ماه بگویی دیدی گفتم دوستت نداشتم!

اگر قصد دور انداختن نداریم آن را در جایی جلوی چشم بگذاریم و با قدردانی با او برخورد کنیم گویی که عاشقش هستیم چون آن وسیله هنوز در خانه مان است و باید به خوبی ازش مراقبت کنیم.

ققنوس

- میتونید کتاب ها رو به صورت پی دی اف از طریق اپلیکیشن های فیدیبو ، طاقچه و یا کتابراه با قیمت کمتری نسبت به نسخه ی فیزیکی تهیه کنید.

- اگر زمان محدودی دارید توصیه میکنم از نسخه ی صوتی کتاب ها استفاده کنید ، اپلیکیشن های نوار و فیدیبو این نسخه از کتاب ها رو ارائه میدن.

‌ ‌

- سبک مینیمال:

• لذت از کمتر نوشته ی فرانسیس جی

• ضروری نوشته ی جوشوا فیلدز میلبورن و رایان نیکودموس

• جادوی نظم و سازماندهی نوشته ی ماری کوندمو

• موضوعات ساده نوشته ی ارین بویل

• خانه ی بی زباله نوشته ی بی جانسون

• خداحافظ چیزها نوشته ی فومیو ناگازاکی

- روانشناسی:

• انسان در جستجوی معنا نوشته ی ویکتور فرانکل

• جویندگان نور در نیمه ی تاریک وجود نوشته ی دبی فورد

• روانشناسی رنج نوشته ی آرتور آنو

• قدرت سکوت نوشته ی سوزان کین

• زنانی که از ریشه می رویند نوشته ی شارون بلکی

• روان درمانی اگزیستانسیال نوشته ی آروین یالوم

• روانشناسی عزت نفس نوشته ی ناتانائیل براندن

ققنوس
اونا رو خوندید اگر دوست داشتید پس سلیقه کتاب خوانیمون بهم نزدیک هست پس اینا رو هم بخونید: اصل گرای ...

انشاالله کم کم وقت بزارم بخونمشون

عادت های اتمی و دارم میخونمش وسطاش هستم

عزیزم گاز رو با چی تمیز میکنید؟

زیر شعله سیم می کشم.چدن ها هم سیم می کشم بعد با پودر لباسشویی کف کفی میکنم بعد با یه دستمال دیگه پاک می کنم.پشت گازم همین طور‌

اینجوری همیشه تمیزه

شادی صدام کنید

دیشب رفته بودیم مهمانی تو پذیرایی فقط یه ساعت یه تابلو به دیوار بود وسه تا گلدون طبیعی کنار مبل ها بود خیلی خوشم اومد‌.رنگ کاغذ دیواری ها هم کمرنگ بود مبل ها هم رنگ کم رنگی داشتند نسبتا ساده بودند.فقط یه گلدون مصنوعی انتهای سالن روی زمین بود که قطعا اضافه بود از همین خونه یه روسری سوغاتی ورودی جدید من بود که باید سر حوصله با یه شال دیگه بدم همسرم بده به کسی که احتیاج داره.

الان مامانم داره میاد خونمون یه جفت روبالشی گذاشتم بدم بهشون چون اصلا با رخت خوابهای وروتختی من ست نیست.

شادی صدام کنید
زیر شعله سیم می کشم.چدن ها هم سیم می کشم بعد با پودر لباسشویی کف کفی میکنم بعد با یه دستمال دیگه پاک ...

چه جالب. من کلی شوینده دارم.بخاطر اینکه به شوینده های قوی حساسیت دارم اونقد مدل های مختلف رو خریدم و نصفه و نیمه رفتم سراغ یکی دیگه زیر سینک شده فروشگاه لوازم بهداشتی، الان میبینم واقعا بجای همشون میتونم از پودردستی و رخشا استفاده کنم هم بوی کمتری دارن هم گاز سمی ندارن. 

بچه ها تک تک گزارشاتون توش یه نکته س که کلی کمک کننده س برای مینیمال شدنم. 

چه جالب. من کلی شوینده دارم.بخاطر اینکه به شوینده های قوی حساسیت دارم اونقد مدل های مختلف رو خریدم و ...

من هم گازم رو با رخشا پاک میکنم

یه بار سیف کرمی خریدم،چشمم شده بود کاسه خون

دیگه بار آخرم شد،همونم نصفه انداختم بیرون

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی