2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738511 بازدید | 44697 پست
زیر شعله سیم می کشم.چدن ها هم سیم می کشم بعد با پودر لباسشویی کف کفی میکنم بعد با یه دستمال دیگه پاک ...

جالب حتما امتحان میکنم منم زیاد شوینده مختلف دوست ندارم مصرف کنم🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم گازم رو با رخشا پاک میکنم یه بار سیف کرمی خریدم،چشمم شده بود کاسه خون دیگه بار آخرم شد،هم ...

من میخواستم بخرم از بس تعریفشو شنیدم ولی حالا که شما گفتی منم نمیخرم نمیدونستم بوی تندی داره 

منم امروز تمام قاشق وچنگالهای دم دست رو که کهنه بودن وهیچکدوم ست نبودن گذاشتم خروجی وقاشق وچنگال نو گذاشتم برای استفاده سه تا هم بلوز خودم وچند تا لباس خونگی همسرم رو گذاشتم خروجی

سه دست کارد قدیمی استیل برای جهاز مادرم بود نو بود داده بود یادگاری نگه دارم ولی اصلا تا حالا برام کاربردی نبود گذاشتم بدم به خودشون

در مورد شوینده ها جسارت نشه خودم میگم مگه خونه های ما چقدر کثیف که شوینده قوی بخواد به نظرم فقط سرویس بهداشتی شوینده می خواد اونم باور کنید من با پودر لباسشویی می شورم گه گداری واقعا خیلی دیر به دیر جرم گیر یا پاک کننده دیگه ای می زنم.شاید حواس تون نیست ولی استفاده از شوینده ها هم مربوط به تبلیغات میشه که تو ناخودآگاه ما تاثیر می ذاره.

شادی صدام کنید
چه جالب. من کلی شوینده دارم.بخاطر اینکه به شوینده های قوی حساسیت دارم اونقد مدل های مختلف رو خریدم و ...

منم اصلاهیچ مدل شوینده خاصی برای گاز استفاده نمیکنم مث کار دوستمون با سیم تمییز میکنم لکه وچربی رو وچون زود به زود تمییز میکنم هیچ لکه سخت وچربی نداره بعد از سیم بایه اسکاچ مایع ظرفشویی معمولی وبقول دوستمون کف میزنم وباپارچه تمییز میکنم خیلی براق وتا مدتی تمییز دوست گلم انواع شوینده هافقط تبلیغه ویه حاله ای میندازن که هی باید دستمال بکشی یه مقدار پودر ویا مایع ظرفشویی کافیه 

من از شیشه شوی هم استفاده نمیکنم دستمال های خوب ومدت داری که این روزا هستن توی بازار روبااب نمدار می ...

چقدر جالب من با شیشه شور گردگیری می کنم روش شما امتحان می کنم اگه خوب بود شیشه شورم از سبد خریدهامون حذف می کنم.

شادی صدام کنید

باور کنید حتی دستمال خاصی هم نمیخواد که مدل خاصی یااینا که الان زیاد توبازارهستن گاهی بعضی از لباسها که خروجیمون هستن خیلی جنسای خوبی دارن وپرز نمیندازن ومناسب رفت وروب هستن کافیه ( دیگه خیلی به صرفه شد   )

در مورد شوینده ها جسارت نشه خودم میگم مگه خونه های ما چقدر کثیف که شوینده قوی بخواد به نظرم فقط سروی ...

کاملا درسته

من خودم سیف کرمی رو به خاطر تبلیغات بلاگر ها گرفته بودم،۳ سال پیش یا قبل تر

ولی انقدر چشام قرمز شده بود بچه هام میترسیدن ازم

مامان من هم جرمگیر حتی برا دسشویی استفاده نمیکنه،همون پودر ماشین لباسشویی میریزه و با فرچه میشوره

متاسفانه من جرمگیر هم میخرم گاهی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
چقد خوب چجوری مدیریت میکنی که دوباره تو خونه ات پر خرت و پرت نشه؟

منم همینجورم هرچی رو نمیخرم بلافاصله ک از چشمم افتاد میدم ب کسی

وسایل های غیر ضروریمم تو انبارب خودم نمیزارم میبرم انباری پدرشوهرم خخخخ

من هم گازم رو با رخشا پاک میکنم یه بار سیف کرمی خریدم،چشمم شده بود کاسه خون دیگه بار آخرم شد،هم ...

آره رخشا بوی چندانی نداره. سینک رو هم خیلی خوب تمیز میکنه. فقط همه جا ندارن. بقیه شوینده هام خیلی سرفه م میگیره. 

منم اصلاهیچ مدل شوینده خاصی برای گاز استفاده نمیکنم مث کار دوستمون با سیم تمییز میکنم لکه وچربی رو و ...

بله دقیقا حق باشماست بقول شادی جون مگه چقدر خونه کثیف میشه که بخوایم شوینده ی قوی استفاده کنیم. من اصلا وایتکس و جرمگیر استفاده نمیکنم و همه ی اون شوینده هایی هم که خریدم صرفا جهت امتحان بوده چون تعریفشون رو از اطرافیان می‌شنیدم ولی بعد یکی دوبار استفاده دیدم به اونام حساسیت دارم و بوی خیلی قوی دارن و اونقدرام که میگن عالیه و.... نیست. سرویس باهمون پودر دستی خیلی بهتر تمیز میشه، الانم تصمیم گرفتم گاز رو هم با همین پودر دستی تمیزکنم. چون عادت دارم هرشب قبل خواب سینک و گاز رو تمیز کنم همینام تمیزشون میکنه. 

این شوینده ها رو هم میدم مدیرساختمون تا برای تمیزی هفتگی ساختمون استفاده بشه. 

درمورد گردگیری هم. تجربه ی استفاده ی دستمال نخی رو دارم خیلی عالیه اصلا رد و پرز نمیذاره. البته دفعه ی اول یه آهاری داره که اگه با مایع ظرفشویی بشوریم میره. شیشه پاک کن هم خیلی بو داره و اذیت میکنه کمی نمدار کنیم پارچه رو کافیه مگر اینکه جایی لک چربی باشه که کمی مایع یا پودر بزنیم اوکی میشه.