2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738476 بازدید | 44696 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه منظورت من هستم، خواهش میکنم عزیزم شما لطف دارید. سعی میکنم مطالبی که برا خودم جالب بوده و ...

بله شما🌹♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

دوستان تصمیم گرفتم اگه فرصت کردم شروع کنم از اول کتاب جادوی نظم به ترتیب بیام جلو. خلاصه هر فصل یا هر چند صفحه رو به زبان خودم خلاصه کنم و نکاتش رو  بزارم اینجا. هم حق چاپ و مترجم  حفظ شده و کپی برداری نشده ،‌ ،(  چون نمیشه از همه صفحات به طور کامل عکس گرفت گذاشت کلا قانونی نیست,) وهم اینکه بقیه  محتوا رو کامل  و به سهولت دریافت میکنن. اینجوری کامل محتوا انتقال داده میشه.

هر روز  حداقل یه پست  از جمع بندی اونچه که مقصود نویسنده است سعی میکنم بزارم. از ابتدای کتاب و مقدمه شروع میکنم انشالا تا انتهای کتاب. باشه که بقیه استفاده کنند و یه کار مفید اینجا تو نی نی سایت بمونه  

چقدر خوبه که همسرتون کم خرید می کنند البته من در این مورد با لیلی دیلی موافقم مثلا ترجیح ام اینه شو ...

من اینجوری خرید میکردم ولی یوقتا دیدی یه برند بهتر میبینی و چون برند قبلی رو داری و باید مصرف کنی نمیتونی بهتره رو بخری

یا من قبلا سیف کرمی خیلی مصرف میکردم شش تا شش تا میخریدم

بعد دیدم با تاید و دامستوس راحت ترم

یجاهایی هم سرکه و جوش شیرین میزنم 

سه تا سیف کرمی مونده بود رو دستم که رایگان دادم به کسی

از اون به بعد ترجیح میدم از هرچیزی نهایت یدونه اضافه داشته باشم که یوقتی تموم شدن اون لحظه لنگ نمونم 

ققنوس
من اینجوری خرید میکردم ولی یوقتا دیدی یه برند بهتر میبینی و چون برند قبلی رو داری و باید مصرف کنی نم ...

این نظر شما هم درسته ولی می دونی من همه چی فقط با پودر لباسشویی دستی تمیز می کنم.

کل شوینده هام پودر لباسشویی وایتکس

وایتکس هم چندماه یکبار استفاده می کنم.

مایع ظرفشویی مایع دستشویی با صابون هم که روتین همه خونه هاست

شادی صدام کنید
من از مجازی شروع کردم دیروز یک سری از سلبریتی ها که صفحه شون داشتم آنفالو کردم و کانال هایی که نگا ...

من اومدم گزارش بدم کتاب های درسی که لازم نداشت دادم بیرون...کتابخونه ام خلوت کردم

مجازی هم دارم ذره ذره پاکسازی می کنم که زمان بر هم هست.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
گزارش منم اینکه  دیشب جایی دعوت بودیم که کلی تبلیغ مینیمال شدن رو داشتم واز مزایا وآرامشش گفتم ...

منم به خواهرم چند وقت پیش توضیحش دادم و خوشبختانه روش خیلی تاثیر گذاشته ‌و داره خلوت می‌کنه خونش رو. 

خانوما دیروز یه مهمون عزیزی اومده بوده بودن خونمون میگفت خونت حس خوبی بهم داد آرامش توش جریان داره خلوته

حالا این خانومه خودش به شدت ماکسیمالیسته 😑🤭

البته خونه ی من هنوز خیلی جا داره برا مینیمال شدن چون مستاجریم دست و بالم برا خیلی تغییرات باز نیست ولی بازم در مقایسه با اطرافیانم خونه ی ما مینیماله

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

یه نوشابه باز کن که بیشتر جنبه دکوری داشت و چون قدیمی بود تا الان نگه داشته بودم🤦‍♀️

دو تا قالب فلافل که استفاده نمیکردم 

یه دبه خالی کوچیک

یه مانتو که کهنه شده بود و مطمئن بودم سال دیگه هم نمیپوشمش

یه جفت کفش مجلسی که چند روز پیش گفتم می خوام بذارم خروجی

یه قیف برای خامه 

یه متر که رنگ عددهاش رفته بود

یه کیف خیلی بزرگ دوشی که کهنه شده بود

یه بلوز دخترم که اونم رنگ و روش رفته بود

یه کیف پول که خیلی وقت پیش خریده بودم و چندسال هست استفاده نکردم

همگی رفتن خروجی😍😍🥰🥰🥰🥰

احتمالا تا یکی دوماه دیگه اسباب کشی کنیم و من دارم همه ی تلاشمو میکنم که لواز کهنه و خراب و... رو بذارم خروجی 

خدارو شکر که من با این جا و شما دوستای عزیزم آشنا شدم وگرنه وسایل و لباسایی که تو این چند ماهه گذاشتم خروجی باید میبردمشون خونه جدید 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️