2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز بزرگترین و محالترین خروجی خونه صورت گرفت و خیلی احساس سبکی دارم؛  بالاخره همسرم راضی شد ...

خسته نباشی عزیزم با خوندن پستت منم احساس سبکی کردم ممنون کاش بشه منم بتونم همسرمو راضی کنم تا وسایلشو پاکسازی کنیم

خروجی امروز من  سینی دم دستی کهنه رفت بازیافت و یک لباس زیر خودم که انداختم دور

ورودی جا آبلیمو و جا آبغوره شیشه ای داخل یخچال و سینی دم دستی نو واس جایگزین قبلی.یک نظم دهنده واس دستمال‌های آشپزخونه

عالی که بااین سبک آشنا شدم حدود دوماه ولی خیلی وسیله هست که باید خارج کنم. دوس دارم تعداد خروجیام نسبت به ورودی هام بیشتر باشه ولی امروز ۲خروجی و ۴ تا ورودی داشتم. روزای دیگه جبران میکنم 

هرروز حداقل یک خروجی دارم حتی اگر چیز کوچکی باشه

من نگاه میکنم به اینکه چقدر وسایل و لباسها برام کارایی داره  فقط همین  اگه لباسی برام کا ...

من اصلا یادگاری و... ندارم آخه😂 از پدرم یه انگشتر مونده برام و جز اون شخص اونقدر عزیزی نداشتم که یادگاری بگیرم ازشون

اتفاقا بعد دوست نداشتی ها میرسه به کارایی

یعنی شاید پیچ گوشتی رو دوست نداری ولی کارایی داره

من اولویتم دوست داشتنه بعد کارایی

الان موکت اتاق خودمون و بچه ها رو دوست ندارم ولی چون کارایی دارن خروج نمیره

ققنوس
به نظرت کفش اسپرت سفید برای خانمی که چادریه مناسبه عزیزم؟راستش خودم دارم ولی فکر میکنم با چادر خوب ن ...

نه چه اشکالی داره  بنظرم خیلی ام خوشگله مغایرتی ندارن اصل داشتن حجاب باچادر هست   وقتی همسرتون خوشحال میشن بپوشید رنگ سفید حس خوبی داره عزیزم من سفید خیلی دوست دارم برای هرچیزی 

من اصلا یادگاری و... ندارم آخه😂 از پدرم یه انگشتر مونده برام و جز اون شخص اونقدر عزیزی نداشتم که یا ...

یادگاری باز یچیزی ولی کاش کسی برامون هدیه کادو لباس ظرف نده من هرچی دادن رو دستم مونده .. پول خیلی بهتره واس کادو 

نه چه اشکالی داره  بنظرم خیلی ام خوشگله مغایرتی ندارن اصل داشتن حجاب باچادر هست   وقت ...

عذر میخوام منظورم این بود اصل داشتن  حجاب هست حالاباهررنگ کیف ویاکفشی به نظر من البته جسارت نباشه نظرات محترم  ولی باز بقول دوستمون نظر شخصی شمامهمتره  

سلام به همگی 🌱

من ی دور بااینجا پیش رفتم وی پاکسازی بزرگ انجام دادم 

و هنوز ورطی زندگی چیز بیخود نگه نمیدارم 

ولی این مدت ورودی مورد نیاززیادداشتم 

چن بار سفررفتم اومدم ورودی ها بیشترشدن 

باید ی خونه تکونی حسابی کنم برای پاییز دوست داشتنی 

کمددیواری بشدت شلوغ شده نمیدونم چرا دست ودلم به کار نمیره حال روحیم انگار خوب نیست خیلی روزای که اینجا بودم صفا داشت واسم روحی روانی مامان خوبیم بودم واسه بچه ها 

نیاز به خونه تکونی دارم حسابی من جنوبم این فصل جدید مهمونام شروع میشن باید خلوت کنم ولی..... نمیتونم انگار

امروز ی پیراهن خودم بای چن تا قوطی وبطری خروجی داشتم 

اره هدیه همینطوره. منم یه تاپ یه جا هدیه گرفتم و یه رژ لب و یه ضد افتاب یه جا دیگه. نه رنگ ضد افتاب به پوستم میخوره و نه رنگ رژ رو دوست دارم. تاپ هم من اصلا بندی نمیپوشم دوست دارم لباسی که میپوشم حلقه استین داشته باشه. رژ رو چون  تست کردم نمیشه به کسی داد تاپ رو همونجوری گذاشتم کنار برا یه نفر که این مدلی دوست داره . چند وقت پیش  هم همسرم مسافرت کاری رفته بود برام یه پیراهن خریده بود داغووووون. اما چون هدیه بود و کلی با ذوق و تعریف بهم داد میپوشیدم مدتی.هر وقت  میدید تو تنم بدون استثنا میگفت من میدونم کی چی بهش میاد،  . قبلا هم برا خواهرم  میخریدم خیلی بهش میومد.   دیدم اوضاع بدجور داره پیش میره بیشتر بپوشم  چند تا دیگشو برام میخره منم کمش کردم و گذاشتم کنار. هنو وقتی لباسی رو که دوست دارم میپوشم و ذوقشو دارم میگه این خیلی خوبه،  ولی اونم  خیلی خوب بود، از فلان جا خریدم  .  خلاصه خطر از بیخ گوشم رد شد. کلا هدیه کم پیش میاد ادم بپسنده برا من که اینطور بوده.