2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
شلوار تو خونه ای های پسر بزرگم‌کشش دیگه خراب شده بود اونها رفت خروجی دوتا شلوار تو خونه ای ورودی داش ...

سلام هیدوا جان خیلی منتظر بودم برگردی وپست بزاری راستش با اینکه تازه واردم ولی بیشتر از یکساله که خواننده خاموش این تاپیک بودم و از خوندن نظرات دوستان و شما واقعا لذت میبردم وبرام واقعا کاربردیه وقدم به قدم همراه شما من هم پاکسازی کردم واصلا زندگیم بهترررر شده😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اینجا اکثرا شوهرا ماکسیمالن ، من مشکلم با مامانمه 😅چون هر سری که میخوام خروجی داشته باشم هی منصرفم میکنه ، اینقدر از مزایای مینیمال بودن براش گفتم و از دغدغه های کوچیکم گفتم تا کمک به محیط زیست و زندگی بهتر برای آیندگان و ... خلاصه راضی شده بهم 😃ولی امان از ورودیایی که کنترلشون میکنم ،اگه قبلا بود دو تا کمد دیگه باید میاوردم تو اتاقم که وسایلم جا بشن اینقدر که آدمو وسوسه میکنه برا خرید 😬 ولی الان بهتره ...

یه مشکل دیگه که دارم استفاده ی زیاد از پلاستیکه ، این اوکی نمیشه و زمان میبره تا درستش کنم ، شاید بعدا از کیسه های پارچه ای استفاده کنم ، تو برنامه ام هست ...

الان که نگاه میکنم به خودم و داشتم میخوندم درباره ی انواع مینیمالیستا ، فکر کنم اینقدر تلاش میکنم براش ، از اونایی میشم که در نهایت همیشه در تلاشن که وسایل مورد نیازشون رو داشته باشن ،مثلا من هیچوقت نمیتونم از اونایی باشم که زیبایی شناختی مینیمال بودن براشون مهمه !چون هر کاری میکنم وجود رنگای مختلف برام مهمه ...نمیتونم صرفا از رنگای خنثی استفاده کنم با اینکه مدتهاست در تلاشم ولی انگار یه چیزی تو زندگیم کمه بعضی رنگا نباشن ،حتی نمیتونم مطلق اونایی باشم که اکو مینیمالیستن چون ما هر کاریشم کنیم باز شرایط جامعه و یا مدلای دیگه ولی مثلا میتونم از اونایی باشم گه تا مدتها وسایلشون رو نگه داری بکنن و مشکلی باهاش ندارن ...در مجموع فکر کنم در آینده از اونام که هر چیزیش یه رنگه ولی وسایلش کاربردیه و خوشحاله از زندگی و سبک زندگیش ...😃

من فکر میکنم دستکشهای لاتکس یه بوی خاصی میده دستکشهای پلاستیکی که برای ظرف شستن هست اونا هم خیلی زود ...

من ماهی یه دونه دستکش آشپزخونه میخرم چون ازآب گرم هم استفاده میکنم دستات مهم ترن حتماحتمااستفاده کن وزیرشم دستکش نخی بپوش،من همیشه دستکش راستم سوراخ میشه چپ رو نیگه میدارم برادفعه ی بعد مثل الان دوتاچپکی رو استفاده میکنم سخته ها وای انقداستفاده کردم حرفه ای شدم😁 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یه شلوارکم کشش شل شده بود رفت خروجی چون هوا کم کم سرد میشه و ما مرتب تو حیاط رفت و آمد داریم این رقم ورودی جایگزین فعلا ندارم.

دمپایی حیاطم پاره شده بود و قبلا رفته بود خروجی. با دمپایی روفرشیم جایگزین کردم و برای روفرش یه دمپایی جدید ورودی داشتم

❌لایک❌
من ماهی یه دونه دستکش آشپزخونه میخرم چون ازآب گرم هم استفاده میکنم دستات مهم ترن حتماحتمااستفاده کن ...

آخه دستکشهای من یه هفته هم دووم نمیارند شاید چون دور از جون شما البته مثل وحشی ها به جون ظرف وسینک می افتم یه جا گیر میکنن پاره میشن خیلی وقتها دستهام زخم میشن اصلا نمیفهمم چی شد 😐

تو این مدت مسافرت ۵قلم اسباب بازی و ۳قلم موارد تردستی ورودی بچه ها بود

یه تکه از اسباب بازی ها همونجا شکست رفت خروجی!

برای این نمونه ورودی ها زیاد سخت نگرفتم چون برای بچه هام در طول سال کلا پدرشون اسباب بازی میگیره و کسی براشون بعنوان کادو یا سوغات و .... چیزی نمیگیره.هرچیم بشکنه خرد خرد از دور اسباب بازی هاشون جدا میکنم 

❌لایک❌
سلام زیارتتون قبول باشه مث همیشه عالی بود مبارک باشه کاربرجدید هستم خوشبختم ایده هاتونودوست دارم موف ...

سلام به روی ماهت نازنینم

ممنونم قبول حق 🌺

نظر لطفتونه بانو

خوش اومدید💞💞💞💞💞💞💞

❌لایک❌
سلام هیدوا جان خیلی منتظر بودم برگردی وپست بزاری راستش با اینکه تازه واردم ولی بیشتر از یکساله که خو ...

سلام نازنین بانو

ممنونم ازتون شما لطف دارید به من عزیزم

آرامش روح و روان نوش جونتون گلم

❌لایک❌