2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

هیدواجان جان زیارتتون قبول گزارش هاتون عالی بود

ممنونم که همه دوستان جواب دادند رفتم یه بسته خریدم امیدوارم‌خودم ملزم به استفاده بکنم.

البته برای شستن ظرف ها وبرای شستن سرویس ها همیشه دستکش استفاده می کنم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر میکنم دستکشهای لاتکس یه بوی خاصی میده دستکشهای پلاستیکی که برای ظرف شستن هست اونا هم خیلی زود ... : /discussion/topic/2174743/%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c%d9%85%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%b4%d8%af%d9%86-%db%8c%d8%b9%d9%86%db%8c-%da%86%db%8c?postId=309731391

من هم لاتکس دوست ندارم

حتی اگه با دوام تر باشه، نمیتونم یه همچین چیزی رو دو بار استفاده کنم

اون معمولی ها هم ارزون تره و هم به صرفه تره تعدادش،یه بار میخری تا ۱ سال نیازت رو تامین میکنه 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه ها ببخشید سوال غیر مرتبط اینجا می پرسم تاپیک زدم کسی نیومد یا تجربه ای نداشتند که بیان به کارمند بهداشتم پیام دادم هنوز جواب نداده. نگرانم.

من به دخترم امروز شیر دادم‌چند دقیقه بعدش به دمر گذاشتمیه کم شیر بالا آورد که اندازه دو قطره سبز کم رنگ توش بود عکس اش می ذارم اگه حالتون بد میشه نگاه نکنید تو نت زدم بدتر نگران شدم

البته در طول روز بالا میاره ولی خوب سفید وبدون هیچ مشکلی بود‌بالا آوردن استفراغ نه ها بالا آورن معمول نوزادان از گوشه لب

شادی صدام کنید

بچه ها ببخشید سوال غیر مرتبط اینجا می پرسم تاپیک زدم کسی نیومد یا تجربه ای نداشتند که بیان به کارمند بهداشتم پیام دادم هنوز جواب نداده. نگرانم.

من به دخترم امروز شیر دادم‌چند دقیقه بعدش به دمر گذاشتمیه کم شیر بالا آورد که اندازه دو قطره سبز کم رنگ توش بود عکس اش می ذارم اگه حالتون بد میشه نگاه نکنید تو نت زدم بدتر نگران شدم

البته در طول روز بالا میاره ولی خوب سفید وبدون هیچ مشکلی بود‌بالا آوردن استفراغ نه ها بالا آورن معمول نوزادان از گوشه لب

شادی صدام کنید
آخه دستکشهای من یه هفته هم دووم نمیارند شاید چون دور از جون شما البته مثل وحشی ها به جون ظرف وسینک م ...

یه هفته😁به خودم امیدوارشدم🤣😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها ببخشید سوال غیر مرتبط اینجا می پرسم تاپیک زدم کسی نیومد یا تجربه ای نداشتند که بیان به کارمند ...

عزیزم من تجربه ندارم تو این مورد

ولی برای اینکه دلت آروم بگیره زنگ بزن اورژانس انقدر مهربونم و قشنگ راهنمایی میکنن و سوال میپرسن

من بارها شده از اونا مشورت گرفتم و دکتر نرفتم

بسیار دلسوزانه جواب میدن 

ققنوس
ورودی ۶تا جوراب برای پسر بزرگه چون فصل مدارس داره میاد استفاده داره.از قبل یه دونه جوراب داشته فقط ...

زیارت قبول

خریدهای هم مبارکتون باشه انشاالله به خوشی و شادی استفاده کنید

ققنوس

انقدر به جون این بلاگراغر می زنیم ولی خوبی هم دارند چون نکاتی که فراموش کردیم یادآوری می کنند 

✅️ما تو میوه خوردن تنبل ایم.امروز میزنهارخوری برق انداختم پیش دستی ومیوه وکمی تنقلات تو ظرفهای قشنگ گذاشتم روی میز که جلوی چشممون باشه بخوریم.

✅️گفته بودیم ازبانکه های پلاستیکی جای عسل واینا استفاده می کنم خوب اون ها قاشق ندارند از قاشق شیر خشک دخترم استفاده می کنم :موادی مثل پودر کاکائو آرد ذرت وغیره 

✅️مقداری گوشت خروس تو فریزر بود نمی دونستم‌چیکارش کنم مادر همسرم یه عمل جراحی در پیش دارند نگه داشتم اون موقع چندبار بپزم ببرم اونجا دورهم میل کنند[قبلا هم‌یکی دوبار درست کردم بردند]

❌️همسرم مواد غذایی می خره بعد جالب خودش نمی خوره بعد به من اعتراض می کنه چرا نمی خوری....اصلا یه وضعی داریم.دیشب رفته زغال اخته خریده من اصلا دوس ندارم مطمئنم خودش نمی خوره.

شادی صدام کنید