2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738389 بازدید | 44695 پست

خروجی امروز صبح:کشوی پسرم رو ریختم بیرون میخواستم ببینم سایز لباسا توچه وضعیتی هستن که براسال بعدش میخوام تو آف بخرم درست وبابرنامه خریدکنم،چندتاازتیشرت وشلواراش رو گذاشتم برادیوارمهربانی،یه چندتاکه دوسشون داشتم رو گذاشتم برا داداشش که اون لابه لا بپوشه این کارم الان که بچم داره بدنیا میاد هم بدردم خورده وموقع خریدلباس‌نوزادی هزینه ی الکی ندادم برابعضی وسایلاش،کشوش مرتب وخلوت شد و آماده ی لباس جدید.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قصد ندارم تاپیک از مسیرش خارج کنم ولی کاش مثلا یه روز در هفته راجبع ابعاد دیگه مینیمالیسم صحبت کنیم ...

در مورد تیکه اخر صحبتتون..منم دقیقا اینجوریم.اول باید خونه مرتب باشه.ظرفی کثیف نباشه کاری نمونده باشه .تا بعدش من بتونم کارای فرعی رو انجام بدم..نمیتونم قیمه هارو بریزم تو ماستا😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم منم اینطوری ام عکس یهویی ازبچم فرستادم وقتی داشتیم راجع بهش دوستم گفت تو،توبارداری هم مرتبی🤣 ...

از نظر بقیه خونه ماهم همیشه تمیزه،چه قبل بارداری چه بعدش..بعد مثلا من ی لکه کوچولو رو کابینت دیدم،دیگه میگم وای خونمون نامرتب و کثیفه ،و وقتی اینو پیش مهمونام بگم میگن تو دیوونه ای خونت همیشه تمیزه تو هر حالتی.حتی یک بار ی پسر نوجوون فامیلمون گفت والا ما هروقت اومدیم خونتون تمیز بوده مثلا فقط کنترل رو زمین بوده تو میگی خونمون کثیف و نا مرتبه😁

البته اینجوریم واقعا بیماری تقارن دارم،گوشی یا کنترل هم کج باشه رو کانتر میگم بهم ریختس خونه

امروز مقاله ای میخوندم که مثال جالبی زد

مصداق بارز مینیمالیست بودن تو دین اسلام هست که اگر چیزی رو یکسال مصرف نکردی باید خمس بدی باباش

ما این مثال رو روی مواد غذایی و اقلام بزرگ بکار می‌بندیم ولی روی لباس وظرف و.. کوتاهی میکنیم

اگر همین دستورات دین رو بکار ببندیم

یمقدار زیادی به مینیمالیست نزدیک شدیم

ققنوس

خروجی خودنویس شیفر قدیمی برای دوران تحصیل خودم بوده هر چند همون زمان هم کاربردی نداشت فقط وابستگی بیخود به یک وسیله بود .دادمش به یه دانش اموز ک بره تو چرخه استفاده 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
عیبی نداره قرارنیست هرروز خروجی داشته باشیم😁منم کمتراز یه ماه دیگه نی نیم به دنیامیاد.

به سلامتی عزیزم. قدمش خیر باشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام دوستان

من از دیروز یه چیزی توجهمو جلب کرده

از وقتی که مینی مالیست شدم اون پولی که هزینه وسایل میکردم رو بیشترش رو خرج خوردو خوراک میکنیم

همش دارم فکر میکنم ای بابا پس قبلنا ما چی میخوردیم؟؟؟

اولین پولی ک دستم میرسید میرفت پای قسط وسایلی ک خریده بودیم،اونم چیزایی ک اصلا نیاز نبوده

🤕

الان بیشتر حقوق شوهرم میره برای میوه و خوراکی های سالم.

واقعا انگار چشمام باز شده😁😁😁

دنیارو از یه زاویه دیگه دارم نگاه میکنم

قبلا وسایلم ب جونم بسته بودن

حتی اوایل میگفتم هرچی رو بذارم بیرون فلان وسیله رو اصلا نمیذارم

ولی یواش یواش نوبت به خیلی چیزا رسید

خداروشکر

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
امروز مقاله ای میخوندم که مثال جالبی زد مصداق بارز مینیمالیست بودن تو دین اسلام هست که اگر چیزی رو ...

اره دقیقا من هم به این خیلی فکر کردم

مثلا خیلی ها پارچه دارن تو خونشون،۱۰ ساله همین طور مونده

خب اون سال اولش که رد شد خمس بهش تعلق می‌گرفت

مگه اینکه هدیه باشه،و اونم از نظر بعضی مراجع هدیه خمس نداره 

دین اسلام گفته تو چیزی رو لازم نداری،باید تا ۱ سال چک کنی،خودت استفاده نمیکردی،باید بدی به کسی که استفاده میکنه

اگه ۱ سال اون چیز تو خونه ات بدون استفاده موند،میشه حق امام،یا همون خمس

دیگه انگار خواسته به زور ازت بگیره

ولی چه حیف که فقط از دین،اسمش رو شنیدیم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
امروز مقاله ای میخوندم که مثال جالبی زد مصداق بارز مینیمالیست بودن تو دین اسلام هست که اگر چیزی رو ...

دقیقا من با این روش ک اگه یکسال از وسیله ای استفاده نکردم ببخشم..

خیلی دور و بدم خلوت،حتی وسیله ی اضافی نمیخرم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

خروجی  این هفته،

کتاب های دوره ی قبل دخترم و دانشگاهی خودم🤦‍♀️

ک حدودا ۶کیسه نایلون شد،

تمام لباس هایی ک قابل پوشش نبودن رو تبدیل ب دستمال کردم ک بعد از پاک کردن بندازم دور،😂

یک عالم شیشه سس جم کرده بودم ک یه مقدارش نگه داشتم بقیه رو گذاشتم خروجی،

یه کباب پز داشتم ک نیاز ب تعمیر داست ۱سال بود ک تو حیاط افتاده بود همسرم میگفت بزار باشه،تا آقا رفت یکی دیگه گرفت اینو گذاشتم دم در ،ک یکی اومد گفت میشه ببرمش،؟ بردش،

یه مقدار چوب داشتم اونا رو باز رفتن خروجی،

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

امروز همسرم یه کیلو سبزی سوپ گرفته  بود یه کیلو سبزی قرمه تو دوسه ساعت کاراش کردم و فریز کردم کلی هم تشویق اش کردم که بعد از این کم بخر تازه استفاده کنیم

شادی صدام کنید