2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738193 بازدید | 44695 پست
من نه دیروز نه امروز خروجی نداشتم☹️ هیچی نیست بذارم بیرون البته اصلا ب هیچکاری نمیرسم بچه کوچیی د ...

عیبی نداره قرارنیست هرروز خروجی داشته باشیم😁منم کمتراز یه ماه دیگه نی نیم به دنیامیاد.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من خونه تکونی کلی داشتم و همه جا پاکسازی و مرتب و شسته شده حالا چون دیگه چیزی به چشمم نمیاد می‌خوام ...

بسلامتی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی امروز

یه پیش بند که بچه ها پاره کردن

صندلی پلاستیکی پسرم که شکست و یه صندلی جایگزین باید براش بخرم وگرنه با هم دعوا میکنن‌

دو تا پیراهن خودم که دیگه من اون سبک لباس نمی پوشم

و یه قاشق دسته سرامیکی 

خروجی امروزم:خواستم به پسرم پماد بدم رفتم سراغ کشوش دیدم چندتاکاغذ تمرین که استفاده کرده بودازشون رو جداکردم‌ وگذاشتم تو‌نمکیا،یه کتاب هم گذاشتم نمکی،دوتاپماد ویه کیف پول هم انداختم تو‌سطل زباله خشکا،یه کیلیپس شیکسته هم گذاشتم تو نمکی.ورودی:پارچه تنظیف خریدم واقعا برا خشک کردن کابینت ایناخوبن همه جامتری۶۵بود یه جا۳۵میداد یه متر خریدم وهمسرم برام دستمال روخت ازشون.یه نیم مترشو هم برا نی نی دوختم وقتی  میشورمش اون لحظه دورش بپیچم دورپیچ وحوله هم خریدم براش گفتم اینو هم داشته باشم بدنیست. نیم مترسفیدخریدم نیم مترصورتی🤭 صورتیه رو گذاشتم برا دستمال که دولایه دوخت برام یعنی با۱۷تومن ۴تادستمال دراوردم

حالا من بااینکه بایدهرچندوقت فنگشویی کنم بااین تاپیک هنو بهترشدم ولی همسرمممم🤕مثل اون ندیدم اوایل ک ...

فک میکنم شما تو این تاپیک اولین نفری باشید که همسرش انبارکننده نیست خدااااااااا چقد ذوق کردم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
یه قالب کیک که جنس خوبی نداشت یه قالب یخ

من هم یه قالب کیک دارم که همسرم وقتی رفته بود موادی مثل بکینگ پودر و ... بخیره واس کیک،اونم خریده بود

جنسش الومینیوم هست،میخوام بفروشم،از بس که چین چین هست هم درآوردن کیک از توش سخته و باید خیلی صبر کنم نا خنک شه و ..که با وجود بچه ها نمیشه

هم اینکه شستنش مشکله برام

گذاشتم کنار قابلمه خراب ها کع بعد اسباب کشی ببرم بفروشم،البته اگه بخرن

قالب یخ داشتم ۳ تا که الان یکی شکسته،اگه دیدم نیاز میشه میخرم،وگرنه اونو رد میکنم و از ۲ تای دیگه استفاده می‌کنیم 

البته هر ۳ تا رو استفاده داشتم تو تابستون،ولی هوا داره سرد میشه شاید دیگه همون ۲ تا کافی باشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
فک میکنم شما تو این تاپیک اولین نفری باشید که همسرش انبارکننده نیست خدااااااااا چقد ذوق کردم

وقتی ازدواج کردیم برام خیلی جالب بود من هرچیز که به خوارآیدبودم...هی بهم میگفت فلان چیز برا کدوم دهه هست؟🤭🤭🤣🤣🤣برای مادرمادربزرگمونه؟🤣😁بریز بره الکی شلوغ نکن😅وقتی ازدواج کردیم فک کنم بالای یه ۵۰تایی لاک داشتم شایدم بیشتر معلوم نبود چقدش خشک بودن تازه همیشه دستمال‌میکشیدم تمیزشون هم میکردم🤦الان چندتالاک دارم؟۲تا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کم کم ریختم دور...انگارهمدیگه رو به تعادل رسوندیم... همین دوماه پیش رفتیم انباری کارتنای لوازمامون رو که نیگه داشتیم رو گفتم بدیم به نمکی گفتم چه کار بیخودی بود نیگه داریشون چون به انباری سرنمیزدیم برامون مهم نبودخلوتیش الان انباریمون خالی خالیه😁😍 میدونمم اون طرح من بود نیگه داری کارتن🤕فروختم به نمکی پولشم انداختم قلک پسرم،بعدش یه حس سبکی بهم دست داد😍

قصد ندارم تاپیک از مسیرش خارج کنم ولی کاش مثلا یه روز در هفته راجبع ابعاد دیگه مینیمالیسم صحبت کنیم البته فقط یه روزدر هفته نه بیشتر چون روند تاپیک خیلی عالی پیش می ره

مثلا من یک یا دونوع چاشنی کنار غذا برام کافیه

درحالی‌که می بینم اغلب افراد میز یا سفره خیلی شلوغ می کنند.انواع چاشنی ها می ذارند که مثلا می خوان یه وعده غذا بخورند.

یا مثلا من استایل ام خلوت بعد خودم متوجه نبودم چندباری که برای دوستام عکس فرستادم گفتند تو چقدر مرتبی تازه اونجا متوجه شدم من این نظم وخلوتی تو لباس پوشیدن دارم.

یا تو انجام کارهای خونه تا کل خونه تمیز ومرتب نباشه سینک خالی از ظرف نباشه محال ممکن مثلا غذا درست کنم یا سبزی پاک کنم.

شادی صدام کنید
قصد ندارم تاپیک از مسیرش خارج کنم ولی کاش مثلا یه روز در هفته راجبع ابعاد دیگه مینیمالیسم صحبت کنیم ...

حالا منم میخواستم پیشنهاد بدم راجع به کتاب ها و مقالاتی که میخونیم صحبت کنیم

دیروز دنبال مطالب جدیدی می‌گشتم در باب زندگی مینیمالیستی و متاسفانه تو همین نی نی سایت مطالبی دیدم که هیچکدومشون ربطی به مینیمالیست بودن نداشت و انگار آدمها فقط شنیده هاشون رو توصیف کرده بودن

خدا رو شکر تاپیک ما بسیار پربار هست

ولی حس میکنم به اصل سبک نپرداختیم و بیشتر روزمرگی نویسی شده

البته سبک تاپیک بسیار عالیه شکی در این نیست

اما خارج از روتین تاپیک مطالب مفید و ایده هامون رو به اشتراک بذاریم خیلی قشنگ میشه

ققنوس
قصد ندارم تاپیک از مسیرش خارج کنم ولی کاش مثلا یه روز در هفته راجبع ابعاد دیگه مینیمالیسم صحبت کنیم ...

موافقم منم اینطوری ام عکس یهویی ازبچم فرستادم وقتی داشتیم راجع بهش دوستم گفت تو،توبارداری هم مرتبی🤣دورمون رو شلوع نمیکنیم یاهرچیوسریع تو میذاریم سرجاش که خیلی کمک کنندس.