2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738200 بازدید | 44695 پست
از نظر بقیه خونه ماهم همیشه تمیزه،چه قبل بارداری چه بعدش..بعد مثلا من ی لکه کوچولو رو کابینت دیدم،دی ...

آره اون سری شماگفتی این بیماری تقارن رو برام خیلی جالب بود من فک میکردم وسواسه ولی دیدم شمامیگین تقارن، منم اینطوربودم مثلاکوسن های مبل باید دقیق میبودن روخودم کارکردم والان اکی شدم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اون سری شماگفتی این بیماری تقارن رو برام خیلی جالب بود من فک میکردم وسواسه ولی دیدم شمامیگین تقا ...

اره منم دقیقا سر همه چی اینجوریم ،،،فکر میکنم اسم بیماری ٱ سی دی هست اگه اشتباه نکنم

اره منم دقیقا سر همه چی اینجوریم ،،،فکر میکنم اسم بیماری ٱ سی دی هست اگه اشتباه نکنم

برا من شدید نبود واکی شدم 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام خواهرهای گلم من از سه سال پیش خواننده خاموش نی نی سایت بودم الان حدود یک سال هست که با این تاپیک آشنا شدم و هر روز چند بار به این تاپیک سر میزنم شده بزرگترین دلخوشیم وفقططط به عشق این تاپیک و شما دوستان عضو شدم وخیلیییی خوشحالم لطفا من رو هم در جمع صمیمی خودتون پذیرا باشید 

سلام خواهرهای گلم من از سه سال پیش خواننده خاموش نی نی سایت بودم الان حدود یک سال هست که با این تاپی ...

سلام

خوش اومدی عزیزم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

من کلللل تاپیک رو از صفحه اول تا این صفحه خوندم واز یک سال پیش منم قدم به قدم با شما اومدم کلییییی خروجی داشتم که دلم نمیومد بزارم خروجی ولی با حرفهای شما ازشون دل کندم والان احساس خیلی خوبی دارم تمام خونه ام از وسایلهای کهنه وبه درد نخور واضافی تقریبا خالی شده وچند تا چیز نو هم بهش اضافه شده ممنونم از همه ی شما مخصوصا هنامیک عزیز که باعث شدن منم یه تکونی به خودم بدم😃

خانم ها لطفا نظر بدین که جا کفشی سفید یه دست زیباتره،یا دو رنگ باشه مثلا سفید و قهوه ای رنگ چوب؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
دوستان ببخشید بی ربط به این تاپیک میپرسم ولی لطفا جواب بدید من با شماره وارد نی نی سایت شدم خواستم ب ...

نه دیده نمیشه خیالتون راحت

دوستان ببخشید بی ربط به این تاپیک میپرسم ولی لطفا جواب بدید من با شماره وارد نی نی سایت شدم خواستم ب ...

سلام شماره مربوط به اطلاعات شخصیه و دیده نمیشه نگران نباشید 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil