2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738975 بازدید | 44705 پست
من چندتا فقط کتاب از کتابای دانشگاهو داشتم بقیه شو داده بودم امانت به هم کلاسیام که برام نیاوردن اون ...

من امشب مرغ و گوجه لازم داشتم 

تو یخچال نداشتیم 

قبل از اینکه همسرم بره بیرون گفتم اینا رو برای شب لازم دارم عزیزم 

خیلی حس خوبی داره که همین امشب همه تموم میشه 

چون داریم میریم مسافرت نمیخوام یخچال پر باشه و برمیگردم بعضی خوراکیا پلاسیده بشن 

ولی همین خلوتیش عالمی داره 🤌

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا کیفیت عکسا میاد پایین بعد از ارسال 

اینم کمد ادویه ها، ی چند تا چیز میز سالم و خوب  بود گذاشتم تو اون ظرف مشکیه، بقیه رو توی همینا، اضافیام رفتن خروجی، بیشترین کمدی که کار داشت همین بود 

من ی فامیلی دارم لباس و پتو و وسایل نوزادی بچه شو نگهداشته بود.  تا اینجاش عجیب نبود چون خیلیا ...

🤣🤣 آره واقعا

یکی از فامیلای همسر منم دو تا دختر داره چند وقت پیش موهای دخترشو که اولین بار زده بود گذاشته بود توی جورای نگه داشته بود نشونم داد😑😑 گفت تو هم اینطوری نگه دار🙄

حالا دختر بزرگش ۱۸ سالشه😐

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
اون قندون بالایی سرش شکسته هرررررررررکار کردم مامانم راضی نشد بره خروجی، می‌گفت سر قوری خودش بهش میخ ...

عزیزم بیرون بعضی مغازه ها در قوری یا قندون میفروشن

مادر شوهرم در قندوناش زود زود میشکنه ازشون به عنوان پیاله استفاده میکنه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

متنفففففففرم از ظروف چینی بخدا،انقد که سنگینه، دو تا بشقاب ی کوچولو لب پر شده بودن گذاشتم خروجی، مامانم میگفت پیدا نیست اصلا، گفتم نه خوب نیست خیر و برکت و از بین میبره. ، تا راهی شد 😁😁😁