2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738973 بازدید | 44705 پست
برنج‌مون. ببخشید تایپ نشده

برنجی که کرم بذاره اصلا دیگه قابل استفاده نیست

تا وقتی اون حشره ریز سیاهه رو داره میشه فکری به حالش کرد ولی وقتی کرم شد دیگه متاسفانه باید دور ریخته بشه

ققنوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر افرادی که زندگی میکنن و خوش میگذرونن  پولشونو خرج تفریح میکنن و شاد هستن تو سبک زندگیشو ...

شوهرم خیلی علاقه داره آشغال جمع کنه همه چیز قدیمیو نگه میداره حریفشم نمیشم لنگه ننه آشغال جمع کنشه 

خدایا شکرت
منم اصلا وابسته نیستم حتی شیشه شیر پسرم رد کردم رفت با اینکه شوهرم گفت نگهدار برای یادگاری   خ ...

منم تا چند وقت پیش لباسای نوزادی دخترم که نو مونده بود شونه ی نوزادی و پستونک که استفاده نکرده بودگذاشتم خروجی 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

ادامه خروجی امروزم😅😊

چهار تا گلدون پلاستیکی از این گلدون باریکا بود که حاصل خرید هیجانی بود یه گلدون سفالی هم دارم که رنگ و روش رفته احتمالا اونم بذارم خروجی 

الان تو خونه هفت تا گلدون طبیعی دارم که عاشقشونم

سبد گل خواستگاریم چند وقت پیش گلاشو فقط برداشتم گذاشتم تو گلدون شاخه ها و برگای اضافی و سبدشو گذاشتم خروجی 

یه باکس گل هم همسرم خریده رو دارم 

قبلا سه تا گلدون با گلای مصنوعی داشتم😑

با کلی گل طبیعی که از هرمدل گل چند تا گلدون داشتم که تو این چند وقته هدیه دادم به اطرافیانم😍

منم تا چند وقت پیش لباسای نوزادی دخترم که نو مونده بود شونه ی نوزادی و پستونک که استفاده نکرده بودگذ ...

من ی فامیلی دارم لباس و پتو و وسایل نوزادی بچه شو نگهداشته بود.  تا اینجاش عجیب نبود چون خیلیا اینکارو میکنن.

یه بار بهم گفت اولین باری ک سر بچه شو تراشیده،موهاشو نگهداشته.

موهای توی صندوقچه بود توی زیپ کیپ!!!!

بعد که من بچه دار شدم برای اولین بار موهاشو تراشیدم بهم گفت وای چه حیف شد موهاشو ریختی دور😂😂😂😂

اخه مو به چه دردی میخوره؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
کاچیران،رز ۲۱۰ من اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم همینطوری مونده رو دستم

منم همین مارک همین مدل رو دارم.

خوب نمیدوزه یا من بلد نیستم قلقشو نمیدونم😕😕😕

یه چرخ خیاطی   یه سبزی خردکن    یه همزن برقی اضافی   یه مخلوط کن   اضافه بالای کمد دیواریم هستن 

اصلا نمیتونم به شوهرم بگم بذاریمشون بیرون یا بفروشیم وگرنه صد در صد کلامون میره تو هم😅😅😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

این تاپیک یکی دو روزی هست که میخونم خواستم یه حرکتی کرده باشم، رفتیم از یکی از اتاقهای بهارخواب شروع کنم، همین که اولین وسیله رو برداشتم یه مارمولک دیدم، از ترسم همه چی رو ول کردم در رو قفل کردم اومدم، شب شوهرم بیاد بندازتش بیرون، نمیدونم از کجا و چه‌طوری از اونجا سردآورده. 🤔🤔😫😑

منم همین مارک همین مدل رو دارم. خوب نمیدوزه یا من بلد نیستم قلقشو نمیدونم😕😕😕 یه چرخ خیاطی   ...

خخخخ

من هم بلد نیستم باهاش بدوزم ولی مامانم چند سری خونه ما بوده و چیزایی رو دوخته باهاش،اصلا ادا در نمی‌آورد

من میشینم یه درز لباس بدوزم همش نخ گیر میکنه و ....

آره من هم چرخ خیاطی و سبزی خردکن و غذاساز برقی و تابه دوطرفه رو میخوام بفروشم

همسرم میگه نه،مامانت اینا میگن جهیزیه دخترمون رو فروخته😂😂

میگم بهشون نمیگیم،میگه نه بذار همون تو خونه بمونه،حتی اگه استفاده نمیکنی😑

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
موفق باشی گلم  گزارششو بده ماهم خوشحال میشیم 🤗🤗🤗

زنده باشی عزیزم ، یکساعت پیش رفتم سراغ تراس کلی گلدون دارم که دوساله قراره توشون گل بکارمو انجام ندادم گذاشتمشون پلاستیک بره خروجی سه تاکارتون وسه چهارتا جعبه میوه هم بود (ذخیره سازی اقای همسر) گذاشتمشون کنار بندازه اشغالی. 

دیگه دخترم گریه کرد واجازه ی ادامه کاررو نداد

لطفالایک نکنید،ممنون