2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738695 بازدید | 44702 پست
سلام فدات ❤اره عزیزحتما همین کاررو میکنم میبرم خونه مامانم، خواهرم بواسطه ی شغلش نیازمند زیاد میشناس ...

عالی😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام خانما شبتون بخیر معذرت می‌خوام من قصد خرید یخچال فریزر دارم میخواستم اگه میشه در مورد برند و مد ...

ترجیحم مدلای پهن که فریزر بالا و یخچال پایین هست 

سامسونگ 

ایرانی هم هاردستون

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لایک نکنید لطفا خروجی دوتا کلاه زمستونی دوجفت دسکش زمستونی یه شال زمستونی چندتا پیشونی بند و گرد ...

بیا بغلللم🤗🤗🤗

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بیا بغلللم🤗🤗🤗

😂😍حتما دوس دارم این حس سبکیو باهات تقسیم کنم انقد ک تاپیکت عالیه

راستش یسری چیزا مث خمیر بازیای بچگیام مث ساعت یادگاری دبیرستانم مث لباسای دبیرستانم اینارو خیلی دوس داشتم یادگاری نگهدارم اما دیدم ب قول بچه ها ما اخرش میمیریم چرا باید انقد وابسته وسایل باشم و دورمو شلوغ کنم 

هرچند از ده دوازده سالگی زندگی من تقریبا مینیماله ولی خب بعضی چیزا واقعا از قلم انداخته شدن

دوستای عزیز لایک نکنید لطفا!!!!

😂😍حتما دوس دارم این حس سبکیو باهات تقسیم کنم انقد ک تاپیکت عالیه راستش یسری چیزا مث خمیر بازیای ب ...

منم اصلا وابسته نیستم حتی شیشه شیر پسرم رد کردم رفت با اینکه شوهرم گفت نگهدار برای یادگاری  

خودم که اصلا هیچی ندارم هیچی 

خاطرات تو ذهن ماهاس

خروجی های وسایلمون تقریبا تمومه عملا وسیله غیرقابل استفاده نذاشتم بمونه بجز بعضی یادگاریها ک حریف خانواده نشدم

راستش پدرومادرم نوزده ساله ازدواج کردن و وسیله زیادی نداشتن و نخریدن از اولشم 

مثلا سرویس غذا خوری مهمون دوتا شیش نفره چینیه ک باور کنید نهایت سه بار تا حالا استفاده شدن 

سرویس بلوری شیش نفره بوده ک اکثرن شکستن چندتاش مونده بردیم ی خونه خالی خودمون گاهی استفاده بشه و عملا حذف شدن

لیوان چایخوری و ابخوری اکثرن شکستن ک  اونارو اوردیم دم دست و از هرکدوم دوازده تا خریدیم (این وسایل زیاد استفاده میشن برا مهمون)

از لحاظ قاشق چنگال یه سرویس 24نفره قاشق و چنگال برا مهمون داریم یه سرویس12نفره کاردو چنگال 

قاشق چایی خوردی فقط برا خودمونه هشت تاست 

اینجا یسریا گفتن قاشق مراخوری کارد غذاخوری 

سرویس کیک خوری و فلان 

اینارو از اولم نداشتیم حالا ک فک میکنم واقعا هم احتیاجی نبود 

خود من خواستم شیش تا مانتو بخرم ک چهارتاش تابستونست اما خداروشکر با تاپیک اشنا شدم و دیدم من تابستون همش خونه ام امسال بخرم ک چی بشع؟

بمونه تو خونه از مد میوفته کهنه هم میشه 

واقعا این تاپیک بهم خیلی کمک کرد دست استارتر و بقیه دردنکنه 

لایک نکنید لطفا!!

مارک چرخ خیاط چی هست؟

کاچیران،رز ۲۱۰

من اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم همینطوری مونده رو دستم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

راسی ب کمد پدرمم سر زدم کلی ات و اشغال و کارتن وسایب ک خودشون خراب شدن ولی کارتونشون هست و تیکه کاغذ و ... همرو گذاشتم دم در 

کمد داداشمم سر زدم همرو براش مرتب کردم ی کیف پول یه جا کارتی یه سر رسید کلی کاغذ باطله و اینارو دور ریختم و دوسه تا وسیله براش گذاشتم 

لباساشم سر زدم اونایی ک کوچیک بود یسری مث تیشرتا ک اسپرت بودنو خودم استفاده میکنم (انصافا ک تیشرتاش خیلی بهم میاد) یسری هم مث شلوار و میراهن گذاشتم بدیم ب پسرخالم)

مامانمم ک تا دستم رسیده فقط لباس انداختم بیرون😂ب قول خودش همه دره پیت بودن کلییی شلوار از عهد بوق  و تونیک و بلوز و دامن و شال و روسری گذاشتم خروجی ب جاش سه تا تونیک سه تا شلوار راحتی یه مانتو یه شلوار بیرونی خریدیم براش 

خودمم ک کوچکترین وسیله یا لباس اضافی ندارم خداروشکر 

دوتا انباری داریم و بابام بخواطر کارش و حرفش کلیی وسیله داره بعضی از وسایلش ک سالی یبار استفاده میشه رو گذاشتیم انباری طبقه بالا و یسریا دم دستی گذاشتم انلری پایین وسایل حیاطو خلوت کردیم بجز گل و گلدون چیزی داخلش نیست ادم کیف میکنه وقتی حیاطو میبینه

پاکسازی خونه تموم شد و خونه پر انرژی مثبته 

لایک نکنید لطفااا لایک نکنید!!!!

لایک نکنید لطفا

حالا نوبت رسید ب گوشی 

چندتا فلش داریم همه عکساشونو نگا کردم اونا ک تکراری بود تار بود نامشخص بود یا حس بدی ازشون میگرفتم رو حذف کردم 

دابسمشهایی ک دوس داشتمو حذف کردم چون دلمو زدن

اهنگارو اونایی ک گوش نمیدمو حذف کردم فقط چندتا گذاشتم ک موردعلاقمن

اپهای زیادی نداشتم فقط دوتا بودن ک یکی رو خیلی وقت پیش حذف کردم لتزمم نبود اینیکی مربوط ب کارم بود کانالای کنکوری و کتاب و جزوه رو حذف کردم کانالای لباسی داشتم ک خیلی ارزون بودن ولی فری سایز بودن منم ک لاغرم اگ اونارو بپوشم مث گونی میمونه بزام حذف کردم همشونو کانالای لوازم ارایشو حذف کردم چون ب اندازه نیازم و اصلش رو خریدم تا تموم نشه نمیخرم و حضوری هم میرم تجربه ثابت کرده ندیده نباید چیزی بخرم

کلییی کانال روتین پوستی و استایل و اینا داشتم ک از هرکدوم یکیشو نگهداشتم بقیرو حذف کردم گوشیم کاملا خلوت شد حافظه پنهانم حذف کردم

شماره اساتیدمو حذف کردم چون لازمم نمیشه 

صد البته دوتا سیم کارت داشتم ک همه فامیل شمارنو داشتن و متاسفانه زنگ ک میزنن سوال شخصی اینا زیاد نیپرسن ازارم میدن جفتشونو سوزوندم دوتا بنام خودم خریدم الان از زنگ و منگ در امانم😁و قرار بود ی گوشی بگیرم درحد 25میل و وضع مالینون فلن اوکی نیست گذاشتم از همین استفاده کنم بعدن ک پول بیاد دستمون یکی خوبشو بخرم

لایک نکنید لطفا

فعلا که گفت می برم خونه باغ تمیز می کنم ولی یه سوال کرم ها از تو پلاستیک در نمیان برن تو موادغذای ام ...

خواهش میکنم عزیزم ،نه از پلاستیک در نمیان اگه سوراخ نباشه محظ احتیاط دوتا پلاستیک تو هم بذار ،آره از سرما میمیرن و نیازی نیست جداشون کنی از فریز که در بیان خشک میشن حین شستن برنج شسته میشن و میرن ،برای برنج هم اتفاقی نمیوفته، شما یه مقدار کم امتحان کن دیدی مشکلی نیست بقیه برنج هم اینکارو کن، وقتی فریز میشه دوباره کرم نمیزنه اما پاک کنید دوباره کرم در میاد