2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738265 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من کمد لباسام رو ریختم ی سری لباس که دیگه دوستشون نداشتم گذاشتم بدم به کسی 

کابینت ها رو ریختم ی سری ظرف پلاستیکی ی قوری که درش شکسته بود گذاشتم بیرون 

بچه ها ب نظرتون پارسیان درحد ۵۰۰ تومن بدرد پس انداز میخوره

من هیچ لباس زمستونی نیاز ندارم فقط ی بوت

دختر بزرگم کاپشن داره ی کاپشن نوی قرمز برای دختر بزرگم گرفته بودم دوسش نداشت نو مونده اگه تن حلما بشه امسال میپوشه ولی دوست داره برای جفتشون بوت بخرم

دوستان در راستای کنترل ورودی ها الان که شهریور فصل سرما نزدیکه بیاین بررسی کنیم برای پاییز چه چیزایی ...

من دخترم هیچ چیز زمستونی نداره باید بخریم خودم کاپشن وکفش وپالتو دارم.ولی لباس خونگی گرم ولباس گرم برای مهمانی ندارم.مصرف دستکش وکلاه ندارم‌

شادی صدام کنید
سلام دوستای گل خروجی امروز افکار منفی! امروز بلاخره همت کردم رفتم مشاوره  انقدر تو دلم و توی ...

چقدر کار خوبی انجام دادین.بهترین و مهم ترین پاکسازی از ذهن و روح شروع میشه. آدمای منفی و افکار منفی مهمترین خروجیه. 

دوستان در راستای کنترل ورودی ها الان که شهریور فصل سرما نزدیکه بیاین بررسی کنیم برای پاییز چه چیزایی ...

والا  هوا انگار تصمیم نداره یکم خنک شه. لباس زمستونی هامم آمارش از دستم خارجه. بجز بارونی دم دستی که تو لیست خریدم هست لباس بیرونی برای زمستون نمی‌خرم همه چی دارم. شاید چندتا بلیز آستین دار برن خروجی و اگه دیدم نیاز هست یه بلیز آستین بلند خونگی خریدم. 

6ماه اول سال که بخیر گذشت و خوب مدیریت کردم، امیدوارم مابقی سالم با کمک دوستان بهینه مصرف کنم و خرید هیجانی نداشته باشم 

خروجی یه ابکش کوچیک پلاستیکی که روزانه استفادش میکردم،و توی پاکسازیا مقاومت کردم برای دور انداختنش.دیگه بالاخره دل کندم،ی سرویس ۶تایی ابکش استیل دارم!

و از پارسال حدود ۳کیلو بادوم داشتیم..نصفشو شکوندم ریختم تو ظرف مصرف بشه،بقیشم فردا پسفردا میشکونم بخوریم..

برای خودم و همسرم چیزی لازم نداریم

بچه ها کاپشن های پارسالشون کوچیکشون شده باید بگیریم + دو تا بلوز آستین بلند برای پسر بزرگم و دوتا بلوز شلوار برای پسر کوچیکم همین

دستکش و کلاه برای زمستون دارن بافت هم نمیپوشن

❌لایک❌

برای دخترم بلوز و شلوار گرم باید بگیرم ،ی بافت و ی هودی و شلوار مخمل داره فکر کنم برای بیرونش دیگه نگیرم،،برای خودمم لباس گرم نمیگیرم چون ی بارونی و ی هودی و ی سوییت برای بیرون دارم.خونگی هم ی سارافن بافت دارم.ی شلوار تدی.ی پیرهن گرم که پارسال هدیه گرفتم هنوز نپوشیدمش،دوتا هم شال موهر دارم برای بیرون. و ی جفت بوت.لباس گرم نمیگیرم انشالله

خروجی یه ابکش کوچیک پلاستیکی که روزانه استفادش میکردم،و توی پاکسازیا مقاومت کردم برای دور انداختنش.د ...

ی جا میوه ای پلاستیکی که مد بودن و رو همه سرویسا بودن برای دم دستیم گرفته بودم که استفاده نمیشه و نمیپسندمش.گزاشتم خروجی شاید بدم مادرشوهرم بزاره ویلاشون.

و سطل قندمو خالی کردم ،قند و ریختم تو شیشه.دیگ مثل قبل قند زیاد نمیگیریم.سطلش ۵کیلویی بود.این سرویس استیلمو رد میکردم بره کلی کابینتم باز میشد

من دخترم هیچ چیز زمستونی نداره باید بخریم خودم کاپشن وکفش وپالتو دارم.ولی لباس خونگی گرم ولباس گرم ب ...

منم باید بخرم

من فقط سوئیشرت و کاپشن و پالتو دارم همین سه تا که پارسال هر سه رفت خروجی بخاطر ایراداتی که پیدا کردن 

لباس خونگی و مهمونی هم برای زمستان نمیخرم

ققنوس