دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دوستان در راستای کنترل ورودی ها الان که شهریور فصل سرما نزدیکه بیاین بررسی کنیم برای پاییز چه چیزایی ...
والا هوا انگار تصمیم نداره یکم خنک شه. لباس زمستونی هامم آمارش از دستم خارجه. بجز بارونی دم دستی که تو لیست خریدم هست لباس بیرونی برای زمستون نمیخرم همه چی دارم. شاید چندتا بلیز آستین دار برن خروجی و اگه دیدم نیاز هست یه بلیز آستین بلند خونگی خریدم.
6ماه اول سال که بخیر گذشت و خوب مدیریت کردم، امیدوارم مابقی سالم با کمک دوستان بهینه مصرف کنم و خرید هیجانی نداشته باشم
دوستان در راستای کنترل ورودی ها الان که شهریور فصل سرما نزدیکه بیاین بررسی کنیم برای پاییز چه چیزایی ...
برای دخترم بلوز و شلوار گرم باید بگیرم ،ی بافت و ی هودی و شلوار مخمل داره فکر کنم برای بیرونش دیگه نگیرم،،برای خودمم لباس گرم نمیگیرم چون ی بارونی و ی هودی و ی سوییت برای بیرون دارم.خونگی هم ی سارافن بافت دارم.ی شلوار تدی.ی پیرهن گرم که پارسال هدیه گرفتم هنوز نپوشیدمش،دوتا هم شال موهر دارم برای بیرون. و ی جفت بوت.لباس گرم نمیگیرم انشالله
خروجی یه ابکش کوچیک پلاستیکی که روزانه استفادش میکردم،و توی پاکسازیا مقاومت کردم برای دور انداختنش.د ...
ی جا میوه ای پلاستیکی که مد بودن و رو همه سرویسا بودن برای دم دستیم گرفته بودم که استفاده نمیشه و نمیپسندمش.گزاشتم خروجی شاید بدم مادرشوهرم بزاره ویلاشون.
و سطل قندمو خالی کردم ،قند و ریختم تو شیشه.دیگ مثل قبل قند زیاد نمیگیریم.سطلش ۵کیلویی بود.این سرویس استیلمو رد میکردم بره کلی کابینتم باز میشد