2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738717 بازدید | 44704 پست

خوب ما امروز صبح با اقوام رفتیم بازار.ورودی:

یه تی شرت وشلوار خونگی(یه دست لباس خونگی داشتم)

یه شومیز برای مهمانی (یه شومیزخونه داشتم که دیگه خیلی پوشیدمش)شومیز ساده ومد پایدار

تو فروشگاه همراه ها وفروشنده اصرار پشت اصرار که کراپ بگیر ولی مقاومت کردم نخریدم چون کراپ جزو استایل من نیست.

یه کیف ام دیدم خیلی خوشم اومد ولی چون دخترم کوچیکه اصلا کیف بر نمی دارم یا اگه بردارم اصلا خودش تو استایل نشون نمیده چون بچه تو بغلمه 

برای دخترم خیلی گفتند لباس بخر به دلیلی که تو اون تاپیک گفتم‌نخریدم.

آهان یه تازه عروس ام تو فامیل داریم برای پاگشا که اولین بار میاد خونمون یه هدیه براش خریدم.

یه مغازه گل سر این‌چیزا رفتیم ولی چشمام بستم اومدم بیرون

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز وفردا خونه یکی از اقوام مهمان هستیم.هیچی از مهمونی نفهمیدم از بس که تو ذهنم همه چیز حذف می کنم ...

سلام.منم دقیقا مثل شمام میرم خونه بقیه همش میگم این اضافه ست اون اضافه س این الکی شلوغ کرده فضارو البته تو دلم.

بعد اینکه نمیدونم همه ایرانیا اینجوری شلوغ پسندن یا نه

ولی یه سریا واقعااااا شلوغ پسند هستن‌.

این شهری ک ما زندگی میکنیم مردم همه ش در حال خریدن ظروف برنجی و میز بار و ظروف ویترینی هستن،پرده های سلطنتی شلووووغ و سنگین

وسایل مسی و کلی مجسمه و یه سری وسایل ک من اسمشونو نمیدونم.

اگر پای صحبتهاشون بشینی متوجه میشی ک در واقع هر کس از این وسایل تو خونه ش داره پس وصع مالیش خوبه!!

هرکس هم نداره واه واه حتما وضع خوبی نداره😁

من خونه یکی دوستای شوهرم میرفتیم بخدا وقتی برمیگشتم خونه چندتا نفس عمیق میکشیدم😶😶😶اززززز بس تو خونه رو پر کرده بودن با مجسمه های کوچیک وبزرگ و وسایل تزئینی و بوفه و اتاق بچه در و دیوار پر از عروسک😮‍💨

بعد یه بار اومدن خونه ما همراه فامیلاشون.

خونه ما واحد بالای اونا بود نقشه خونه ها دقیقا مثل هم بود

بعد همه تعجب کرده بودن میگفتن چرا خونه شما بزرگتره؟؟!!

من هر چی توضیح میدادم به خاطز وسایل زیاد و رنگهای تیره خونه شما کوچیکتر به نظر میاد باورشون نمیشد😁

تازه منم اونموقع به سبک مینی مالیسم اشنا نبودم همون موقع هم وسیله زیاد بود تو خونه!

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خوب ما امروز صبح با اقوام رفتیم بازار.ورودی: یه تی شرت وشلوار خونگی(یه دست لباس خونگی داشتم) یه شو ...

من قبلا ی عادت بدی داشتم وقتی میرفتیم بیرو برای خرید محال بود دست خالی برگردم خونه😬

تازه وقتی چیزی نمیخریدیم خیلی ناراحت و غصه دار میومدم خونه دل و دماغ نداشتم😶‍🌫️

الان وقتی یه چیزی میخریم ناراحت میشم میگم الان اینو کجا جاش بدم

خداروشکر چه عادتهای سمی ای داشتم و با این تاپیک رفع شد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
میشه بیشتر توضیح بدید یعنی شیر محلی ای هم‌که میفروشن همینطوره؟

ببینید کلا تو «شیرگاو» یه سری آنزیم ها هست که برای بدن مفید نیست حالا بدن خانم ها بیشتر، یه بار یه دکتری داشت صحبت می‌کرد که اگه قراره هرچند وقت یکبار شیر بخورید جایی برید که دارن شیر رو میدوشن و همونجا بهتون تحویل بدن. سرعت فساد شیر اونقدر بالاس که واسطه مجبوره چیزایی رو تو شیر بریزه تا به دست مصرف کننده برسه. 

سلام.منم دقیقا مثل شمام میرم خونه بقیه همش میگم این اضافه ست اون اضافه س این الکی شلوغ کرده فضارو ال ...

تو دوره ای داریم زندگی می‌کنیم که مصرف گرایی و تجملات تو خانواده های ایرانی یه ارزشه تازه این مثل  «هرچیز که خوار آید روزی بکار آید» رو هم از گذشتگان آویزه ی گوش کردن و خروجیش شده خونه های آشفته و شلوغی که اطرافمون می‌بینیم. 

یه همکاری دارم 5ساله ازدواج کرده به حدی وسیله و خرت و پرت داره و خونه ش بهم ریخته س انگار رفتی تو سمساری، اصلا چجوری طی این 5سال این همه وسیله رو دور خودش جمع کرده خودش یه هنره، بعد همین خانم یه بار برای یه کاری با من از محل کارمون اومد خونمون هنوز بعد3سال میگه تو چجوری خونه ت اونقد مرتب بود که من سرزده اومد انگار قبلش یکی رفته بود تمیز کرده بود؟ تو دام گفتم دختر گل من فقط نمی‌ذارم وسیله ی بی مصرف و اضافی تو خونه بمونه. چیزی که لازم ندارم سریع خروجی میره. 

طرف اومده استند قابلمه خریده، 6ماه اول تو آشپزخونه بود الان گذاشته تو پاگرد راهرو روش از گلدون و دمپایی بگیر تا نایلون و صدتا زباله ی دیگه که چپونده توش، خو اون استند رو بنداز بره دیگه، دلت نمیاد بندازی 4تا آشغال دیگه هم روش دکور زدی که چی؟ شده بازار شام.... 

یکی از دلایل انتخابم برای زندگی مینیمال کم بودن فرصت و تنبلیم برای وقت گذاشتن و تمیز کردن وسیله های اضافی خونه س. 

بچه ها کسی تا به حال لیست تمام وسایل خونه اش رو نوشته ؟ در راستای مینیمال شدن این کار مفید هست ؟&nbs ...

وسایل خونه رو نه ولیلیست وسایلی که نباید تو خونه ی مینیمال باشه رو دارم که باید سر فرصت یه فکری براش بکنم

دوستان برای مینیمالیست شدن اصلا به این توجه نکنید چه چیزهایی باید داشته باشم چه چیزهایی نباید داشته باشم

مینیمال شدن برای هر آدمی با آدم دیگه متفاوت هست

مثلا یکی مثل من حتما باید چایساز داشته باشه

یکی میبینی کتری و قوری استفاده داره

یکی دیگه نه چایساز استفاده می‌کنه نه کتری قوری و قهوه ساز جزو لوازم اصلی زندگیش هست

نگاه نکنید به زندگی های بقیه برای خودتون الگو مینیمالیستی شخصی بسازید

و یه نکته که تو مقالات خارجی خوندم اگر به چیزی (فقط یک شب یا یک مدل وسیله خاص مثل ماگ، ادکلن، رژ و...) علاقه دارید و زیاد ازش میخریدید الان نیازی نیست تعدادش رو به یک عدد برسونید بلکه سعی کنید از این به بعد خیلی بررسی کنید برای خریدش

و اینکه همش درگیر خروجی نباشید تمام تلاشتون کنترل ورودی باشه

ققنوس
دوستان برای مینیمالیست شدن اصلا به این توجه نکنید چه چیزهایی باید داشته باشم چه چیزهایی نباید داشته ...

بله درسته من امروز بنا به پیشنهاد دوستان سری به پیج لیلی دیلی در راستای مینیمال بودن زدم

درسته خیلی نکات خوبی یاد گرفتم ازشون ولی باز هم‌ نیاز ها متفاوته مثلا ایشون با اینکه ظاهرا دو نفر هستن ولی مقدار گوشتی که میخرن برای ۶ ماه و مقدار زیاده پس چرخ گوشت جزو واجبات وسایلشونه ولی به لحاظ لوازم آرایشی بهداشتی نیازشون خیلی خیلی کمتر از منه به حدی که یک لاک هم نمیزنن پس اینجا کامل نمیتونم الگو برداری کنم