2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738522 بازدید | 44697 پست
 تو دوره ای داریم زندگی می‌کنیم که مصرف گرایی و تجملات تو خانواده های ایرانی یه ارزشه تازه ...

اره دقیقا همینطوره.انگار وسیله زیاد داشتن دلیل بر خوشبختی و پولداریه.

مثلا دقت کردین ی نفر جهاز میبره اگر وسایلاش برای مثال بشه سه تا نیسان میگن وای عروس هیچی نداشت🤦‍♀️

یا وقتی وسایل رو میچینن باز میگن نگاه همه کابینتا خالی اتاق ها خالی🤕🤕🤕

انگار قراره هر فضای خالی ای با یک وسیله پر بشه حتما.

دیگه اینکه به قول شما از قدیم بهمون گفتن هرچیز ک خاراید... همی شده ک در طول چندسال زندگی انقدر اسباب و اثاثیه اضافه میکنیم به خونه هامون و از اونورم هیچی نمیزاریم بیرون ک الان زندگی خیلیامون واقعا شکل سمساریه😂😂😂😁😁.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یه عادت بدی هم که خیلی هامون داریم اینه که وقتی یه وسیله خراب میشه براش جایگزین میخریم،بعد اون وسله قدیمی و خراب رو حالا یا به خاطر اینکه دلمون نمیاد یا به هردلیلی نمیذاریم بیرون.

من این عادت رو تو خیلیا دیدم وسیله جدید میخرن قدیمی رو میبرن انبار🤦‍♀️

مثل مامان خودم جا پیازی براش خریدیم قبلیش رو گذاشت انباری

خداروشکر پارسال انداختمش دور

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی یچیزی بگم هیچ کدوم از این عادت ها چه خروجی دادن زیاد چه ورودی دادن زیاد خدا نکنهههههه بشه وسواس🥴

مادر بزرگ من به حدی همه چیو میخواد پرت بده بیرون یعنی یچیز امانت هم بدی بهش دور از چشمت میبره میندازه دور اصلا هم نمیپرسه ها!

و اینکه درسته داریم خروجی میزاریم ولی رو کیفیت زندگی نباید اثر بزاره مثه لباسشویی نداشتن که اون روز یه کاربر محترمی گفتن اونم میشد حذف کرد😁

چرا من نمیتونم همسرم رو تغییر بدم؟

به قطع میتونم بگم الان خودم،هیچ شباهتی به مجردی ام نداره،بس که همسرم رو من کار کرده

ولی من اصلا نمیتونم یه مینیمال بودن رو بهش یاد بدم.. یعنی اگه پول داشته باشه،حتما یه چیز واس خودش میخره که بعدا هم استفاده نکنه و بمونه تو خونه مون

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
اره دقیقا همینطوره.انگار وسیله زیاد داشتن دلیل بر خوشبختی و پولداریه. مثلا دقت کردین ی نفر جهاز میب ...

الان باز بهتر شده زمان ما تمام کشو و کابینت عروس رو می‌گشتن ببینن چی داره و از هرچی چند تا داره

ققنوس
یه عادت بدی هم که خیلی هامون داریم اینه که وقتی یه وسیله خراب میشه براش جایگزین میخریم،بعد اون وسله ...

من خودم با تمام ادعای مینیمالیست بودن اون روز قیچی آشپزخانه کند شده بود و قیچی جدید گرفتم

هی یکی تو مغزم میگفت قبلی رو نگه دار تو مسافرت ها بدرد میخوره

کلی با خودم جنگیدم و گذاشتمش جزو خروجی ها😅

ققنوس
چرا من نمیتونم همسرم رو تغییر بدم؟ به قطع میتونم بگم الان خودم،هیچ شباهتی به مجردی ام نداره،بس ک ...

روی آقایون باید ریز ریز کار کرد

همسر من اوایل از خروجی ها عصبانی میشد ولی یبار بهش گفتم تو تمام مدت سرکار هستی و بنا به خواسته خودت من تمام مدت در منزل هستم

پس هرچیزی تو این خونه هست رو باید دوست داشته باشم

وسایل رو که دوست داشته باشم حالم خوبه

و اینگونه شد که دیگه تو لوازم خونه و وسایل خودم دخالتی نداره

بعد من کلا برای پاکسازی کردنم به جمله ماری کوندو اعتقاد دارم و هرچی دوست دارم رو نگه میدارم و چیزهایی که دوست ندارم میدم به آدمهایی که دوستشون داشته باشن 

ققنوس
روی آقایون باید ریز ریز کار کرد همسر من اوایل از خروجی ها عصبانی میشد ولی یبار بهش گفتم تو تمام مدت ...

والا منم اینو بهش میگم

میگم تو شب میای خونه،یکم میشینیم و میخوابیم 

ولی من از صبح تا شب تو خونه ام،شهر غریب هستم و کسي رو ندارم اینجا 

بچه هام انقدر شیطنت میکنن،دیگه خونه هم شلوغ باشه اعصابم خط خطی میشه

میگه باشه ولی انقدر چک میکنه که چیزی کم نشه

آمار همه چی رو داره

مثلا اگه بهش بگم کبوتر داریم،دیگه عروس و ... دلت نخواد،میگه خب ما هم تو این خونه زندگی می‌کنیم دوست دارم عروس نگه داریم

من زود کوتاه میام و به حق میدم

ولی اگه من بهش بگم تو خونه به هم ریخته از صبح تا شب اعصابم نمی‌کشه،یه چیز میگه دیگه آروم میشم

چرا من از این حرفا بلد نیستم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
والا منم اینو بهش میگم میگم تو شب میای خونه،یکم میشینیم و میخوابیم  ولی من از صبح تا شب ...

خیلی مهربونی شما😂 البته منم با بحث نمیگم

ولی وقتی یچیزی رد میکنم می‌ره هی نشون میدم خوشحالیم رو

مثلا قابلمه های قدیمی داشتیم که استفاده نمی‌کردم نمیذاشت بفروشم هی گفتم راضی شد وقتی فروختم واقعا خوشحال شدم از نبودشون

بعد دو سه روز هر وقت حرف می‌زدیم بهش میگفتم کابینت رو باز میکنم حالم خیلی خوب میشه میگفت چطور؟

میگفتم قابلمه ها رو نگاه میکنم چه خوب شد قدیمی ها رفت الان کابینت رو باز میکنم خوشحال میشم

برای هرچیزی احساس خودم رو بهش میگم چون من واقعا خوشحال میشم

الان ظرفهامون همه رو واقعا از ته دلم دوستشون دارم و بارها شده اینو تو خونه اعلام کردم

ققنوس
خیلی مهربونی شما😂 البته منم با بحث نمیگم ولی وقتی یچیزی رد میکنم می‌ره هی نشون میدم خوشحالیم رو م ...

اهوم

درسته،من اصلا درباره اینکه فلان چیزو دادم رفت،جاش خالی شد و کیف کردم بهش نمیگم😐

این دفعه حتما امتحانش میکنم

یه صفحه منچ و مهره هاش رفت کیسه خروجی ها دیگه کسی تو خونه باهاش بازی نمیکرد. یه تابلو رو دیوار ...

کاش تابلو ماهم بیفته و بشکنه 😁🤣🤣

مبارکه عزیزم

خیلی لطیفی تو تغییر یافتن گلم  برعکس همسرتون که روحیه سختی داره😁

کاش نبودم،چون راضی نیستم الان

احساس میکنم گول خوردم