2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738836 بازدید | 44705 پست
این مایع های سفید رنگ بیرون که الان ۳۵ تومن حداقل پولشه اسمش شیر نیست دیگه . شما ی مشت کنجد بخوری خی ...

یه بار یه تاپیکی بود در مورد پشت پرده ی مشاغل،وقتی بحث محصولات لبنی بالا گرفت گزارش زدن و ترکید، حیف که نمیشه بگم برای رونق صنعت دامی و لبنی چه دروغ ها که به مردم نمیگن تا محصولاتشونو بفروش برسونند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز وفردا خونه یکی از اقوام مهمان هستیم.هیچی از مهمونی نفهمیدم از بس که تو ذهنم همه چیز حذف می کنم.کم کم دارم به این موضوع به چشم یک شغل نگاه می کنم😂میگم کاش می دادند من خونه شون براشون پاکسازی کنم حالا پاکسازی ام نه حداقل مرتب کنم.چرا هیشکی ما رو درک نمی کنند جسارت نشه ها ولی به نظرم ایرانی ها خیلی شلخته اند .الان این فامیل مون تعریف می کنند بستگانشون آلمان هستند گفتند حتی یه چوب بستنی نباید زمین بندازیم.امروز قبل از اومدن دوتا نایلون زباله از سینک گذاشتم بیرون.یه نایلون زباله از حمام که شامل بطری ها خالی شده شامپو وکمی زباله بهداشتی حمام بود.باز لحظه آخر زباله های سرویس بهداشتی.یه لحظه واقعا کلافه شدم از این حجم زباله که از خونمون بیرون می ره.همسرمم هی غر می زنه که شادی تو هیچی نمی خوری ؟اگه فشار همسرم نبود من با فتوسنتز زندگی می کردم.حالا نه به اون غلظت😂ولی کلا سبک

شادی صدام کنید
امروز وفردا خونه یکی از اقوام مهمان هستیم.هیچی از مهمونی نفهمیدم از بس که تو ذهنم همه چیز حذف می کنم ...

دیروز مهمون داشتم رفته بستنی خریده سس شکلاتم خریده من که  کیک پزی می کنم سس شکلات نمی خرم بعد ایشون خریدند خوب این خودش تولید زباله است‌بعد این بدن ما چطوری این همه خوراکی هضم کنه من نمی دونم این حجم از خوردن وپوشیدن وداشتن برای چیه؟چقدر تنوع چقدر آیتم های جدید؟تهش کجاست واقعا؟البته بگما این تنوع این میل به دونستن مثلا تو پزشکی یه موفقیت تو معماری تو عرفان 

ولی تو مصرف گرایی هیچ خروجی مثبتی نداره‌

شادی صدام کنید
دیروز مهمون داشتم رفته بستنی خریده سس شکلاتم خریده من که  کیک پزی می کنم سس شکلات نمی خرم بعد ا ...

چندروز پیش ی تاپیکی بود غذای بدون گوشت و مرغ اگه میدونید بگید هزارتا غذا هست ولی بعضیا واقعا ی پستایی که میذاشتن وای مگه میشه بدون گوشت و مرغ . یا مثلا میری مهمونبی کنار غذا سبزی هست سالاد هست ماست هست ترشی هست . بابا چه خبره . تا خرخره خوردن . والا من عدس پلو هم میزارم کنارش دوخرما میزاررم . بعد میگن حال نداریم بی حوصله ایم همش بخاطر ترکیب این حجم ازغذاست تو معده ی بد بخت. بعد همینا مینالن از گرونی . این چالش لیلی دیلی هم دیروز شما گفتین رفتم دیدم هیچکی نبود کافه نزده باشه تو خونش 🤣کپ زمانی که میزخاطره اومد 

امروز وفردا خونه یکی از اقوام مهمان هستیم.هیچی از مهمونی نفهمیدم از بس که تو ذهنم همه چیز حذف می کنم ...

شلوغی خونه رو دارم تصور میکنم و نفسم بالا نمیاد!

دقیقا همسر منم این نمونه غر زدنو داره 

چه اشکالی داره آدم به صدای بدنش گوش بده و هروقت گرسنه شد غذا بخوره،منم اصلا اطرافیانم درک نمیکنن این مورد رو 🤦‍♀️

❌لایک❌

[QUOTE=307207284]چندروز پیش ی تاپیکی بود غذای بدون گوشت و مرغ اگه میدونید بگید هزارتا غذا هست ولی بعضیا واقعا ی پستای ..

دوست داشتم اینستاداشتم پیج این خانم دیلی رو نگاه میکردم . 

واقعا چجوری بعضیها میتونن سر سفره همه این مواد غذایی رو با هم بخورن . گاهی تصور میکنم اگر اونا رو قبل خوردن با هم دیگه تو یه بشقاب قاطی کنن  لب بهشون نمیزنن حالشون از اون ترکیب بهم میخوره  اما همون موقع تو بدنشون اتفاق می افته . 

در مورد چیه؟ اگه خوبه منم بذارم تو لیست کتابهایی که میخوام بخرم

آدام گرانت (Adam Grant) در خلاصه کتاب دوباره فکر کن (Think Again: The Power of Knowing What You Don't Know) از ما می‌خواهد بار دیگر در مورد چیزهایی که به‌شان اطمینان داشتیم فکر کنیم. قطعاً بازنگری در عقاید و انتخاب‌ها کار بسیار سختی است، همانطور که خود گرانت اشاره دارد این به منزله‌ی زیرسوال رفتن خود آدم است. اما این رنج در برابر اتفاق بزرگتری که خواهد افتاد، ناچیز است: بهتر شدن.

ارده مغازه های روغن گیری معتبر هستن جلوی خودم ارده و روغنشو میگیره . شیره هاشم اصله . ن خودم درست نم ...

ای جانم

واقعا برام سخته از ماست و دوغ و شیر با عسل یا شیر موز بگذرم

خب ماست با خیار رنده شده و کمی نمک و نعنا خشک عااالی میشه

ما شیر از دامداری میگیرم و مامانم ماست درست میکنه 

دیروز قبل اینکه برم سر کار نون تو ماست ترید کردم و خوردم و رفتم سر کار ولی صبحانه با خودم بردم تخم مرغ آب پز و عسل و روغن دنبه که با عسل قاطی کردم 

حالا یه فکری به حال خودم باید بکنم