2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
از لوازمای بزرگ خونه فقط ۲تا فرش ۹ متری و ۱قالیچه ۱ و نیم در ۲و۲۵ دارم   ی بخاری شومینه ای بزرگ ...

ی تخت دو نفره رو یادم رفت ... شبتون مخملی تا فردا برین حالشو ببرین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

بچه ها شاید باورتون نشه من تو ظرف و ظروف خیلی ماکسیمالم ولی تو بقیه لوازم خونه مخصوصا این بزرگان فوق ...

عالللی عشق میکنی با این خلوتی خونه ات

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالللی عشق میکنی با این خلوتی خونه ات

فقط هیف ک شوهرم همش دنباله ی سرویس کامل مبلمان و نهار خوری و جا کفشی و میز آینه دراوره منم همش بهش میگم ک هیچکدوم از اینا رو نمیخام ولی اون قبول نمیکنع

من دو دست داشتم رو جهیزیه م  وقتی بستنی خونواده بگیریم استفاده میکنم راستش  بیشتر بچه ها ...

عزیزم❤😁

اره من خودمم بچه بودم دوست داشتم مامانم انواع ظرفهارو می‌آورد و مثلا می‌گفت این چنگال میوه اس‌. فک میکردم آدم مهمی هستم که باید میوه رو با چیز مخصوص بخورم

یا بشقاب و ..‌ در طرح های متنوعی که گاهی میاوردن بیرون

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
فقط هیف ک شوهرم همش دنباله ی سرویس کامل مبلمان و نهار خوری و جا کفشی و میز آینه دراوره منم همش بهش م ...

احسنت جیگرم حال اومد

شما سبک تون مثه خونه قدیمی هاست..مکه چه ایرادی داشت که خونه های قدیم مبل و تیرتخته نداشتن...خیلیم انرژی مثبت و خلوت بود ،ادم حس خوبی داشت

ایشالا بهترین روزهارو داشته باشید تو خونتون گلم

بچه ها شاید باورتون نشه من تو ظرف و ظروف خیلی ماکسیمالم ولی تو بقیه لوازم خونه مخصوصا این بزرگان فوق ...

منم فک میکردم حداقل بدون لباسشویی نمیشه زندگی کرد،اما تو این سه ماه فقط یه بار روشنش کردم ،اینم میشد حذف بشه

شما سفید ساده خریدین؟بعضیا میگن مثه هتل رستورانه ولی من خوشم‌ اومده پشیمون میشم ینی؟

اره سفید ساده خریدم شیکه و مد پایدار همون لب طلا هم بعد یه مدت اون رنگ طلایی میره در اثر شستشو

مامان دوقلوها هستم😍😍
اره سفید ساده خریدم شیکه و مد پایدار همون لب طلا هم بعد یه مدت اون رنگ طلایی میره در اثر شستشو

چقد خوب..الان گفتین لب طلایی ها میره یادم‌ اومد یه جفت نمکدان چینی که خیلی قدیمی عه برای یادگاری نگه داشتم حلقه طلایی دورش پاک شده یکمش مونده فقط اونو چطوری بنظرتون پاک کنم که بتونم استفاده کنم بعدا نره توی خروجی ها کاملا سالم و تمیزه چون

منم فک میکردم حداقل بدون لباسشویی نمیشه زندگی کرد،اما تو این سه ماه فقط یه بار روشنش کردم ،اینم میشد ...

نظر من اینه اگه خانواده ای اهل تلویزیون دیدن نباشن باز میشه تلویزیون رو حذف کرد از بین وسایل برقی بزرگ خونه چون تو گوشی هم میده دید الان ولی لباسشویی مخصوصا تو فصل سرما حتما باید باشه چون کاپشن و لباسای زمستونی وقتی آب میخورن خیلیییی سنگین میشن واسه شستن حیف کمر و دست خانوم خونه🥴